Két hétig használhattuk az SRS-X9 bluetooth hangsugárzót a Sony jóvoltából.

 

SRS-X9 bluetooth hangsugárzó SRS-X9 bluetooth hangsugárzó

Két hét igen hosszú idő, ha egy tesztelésről van szó. Persze nem mindig elég a két hét. Ezzel most is így voltunk, mert a Sony SRS szériáját sosem adnánk vissza, ha ezen múlna.

Ez a hangfal hatalmas frekvencia szélességet tudhat magáénak. Hét hangsugárzó felelős a legszebb hangokért. A mély hangok ugyan olyan szépen szólnak teljes hangerőn is, mint alacsonyabb hangerőszinten.

SRS-X9 bluetooth hangsugárzó

Külső Mp3 lejátszót is csatlakoztathatunk hozzá 3,5″ jack aljazaton keresztül, vagy a legegyszerűbben a telefonunkkal NFC segítségével. A hangfal minőségi anyagairól már korábbi cikkünkben beszámoltunk. Az SRS-X9 sem kullog a háttérben. Letisztult design, és nem figyelemfelhívó, hivalkodó darab. Pontosan annyit mutat, amit kell.

SRS-X9 bluetooth hangsugárzó

Az érintőképernyős gombok a felső részen helyezkednek el. A sötétben is csak elhúzzuk kezünk a tetején, és már életre is kell a “szundiból”. Szép lakk fekete felső irányító felület tényleg tetszetős. A hangfal már 189.000 Ft-tól megvásárolható, és ezért a pénzért egy komplett “zenekart” kapunk.

Mit írhatnánk arról, ami annyira tetszik?

 Talán annyit, hogy Szandi* nem szeretnénk megválni a SONY SRS-X9 bluetooth hangsugárzótól!

*Szanditól kaptuk tesztelésre a terméket.


SRS-X9 bluetooth hangsugárzó,SRS-X9 bluetooth hangsugárzó,SRS-X9 bluetooth hangsugárzó,SRS-X9 bluetooth hangsugárzó