Szentesi Üdülőközpont

Estimated read time 5 min read

Strandtesztünk nem áll meg, ezért most a Szentesi Üdülőközpont strandját vettük szemügyre.

[ew_style_box stype=”gray”]Strand teszt[/ew_style_box]

Az ország középpontja felé haladva találtunk rá a Kurca mellett fekvő festőien szép környezet kellős közepén található fürdő, és szabadidő parkra.

Szentesi Üdülőközpont

 

Már Szentes gyönyörűen ápolt utcái, és szép főtere is sejtetni vélte számunkra, hogy a strand környéke is e-képen szép lesz.

Nem tévedtünk.

Nézzétek meg képgalériánkat!

Szentesi Üdülőközpont

Hatalmas zöld terület, és az azt körbeölelő hatalmas liget teszi lenyűgözővé.

A strand területén találtunk masszázst és halpedikűrt is, de még sport boltot is, ahol vehetünk fürdőruhát, ha nem hoztunk magunkkal.

Miután betértünk a strand területére hamar megtaláltuk a lángos büfét, aminek nem titkoltan nagyon örültünk.

Szentesi Üdülőközpont

Összeismerkedtünk Zsuzsival, aki nem lángost, hanem A LÁNGOS-t készíti. Azért csupa nagy betűvel, mert mindenre odafigyel. Nem égett olajban süt, hanem pálmazsírban, és nem a legolcsóbb sajtnak nevezett valamit reszeli a lángosra, hanem igazi füstölt sajtot.

Azért írom ezt ennyire részletesen, mert talán gyerekkoromban ettem ehhez hasonlóan finom lángost. Amikor beleharaptam és éreztem a tejföl ízét azonnal éreztem, és rá is kérdeztem, hogy ugye ez nem a 12% -s tejföl?

Dehogy is az! Mi mindenből a legjobbat használjuk, jött a válasz.

Szentesi Üdülőközpont

Erről a lángosról beszélek, és mindenkinek szívből ajánlom, hogy egyen egy ilyen szuper energia bombát, ami kell is a sok csúszdázás miatt.

Már jóllakva indultunk körbenézni a strandon, és kifigyelni minden „apró” dolgot, ami az olvasót érdekelheti. A strand területén van vízibubi, amibe csak be kell mászni, és a felfújás után már lehet is a vízen járni. Feltéve ha jó az egyensúly érzékünk, és kitartásunk.

Szentesi Üdülőközpont

Láttunk kempinget, sok kis apartmant (így nem kell méregdrágán máshol megszállni), árnyékos büféasztalokat, és elégedett embereket. Csúszdákat, amikért nem kell külön fizetni! Itt meg is jegyezném, hogy voltunk már olyan strandon, ahol kevesebb csúszdáért elég borsos árat kértek. Sok családnak elég kifizetni a belépőt nemhogy még az ott lévő csúszdákért is fizessenek. Tehát lényegében ez a három csúszda kielégíti az összes korosztályt a kicsitől, az aggastyánig.

Szentesi Üdülőközpont

Szerintem ezt az üzemeltetés elég jól eltalálta, mert nagyon sokan csúsztak kicsik, és felnőttek egyaránt.

A strandon egy mobil kerítéssel elválasztott rész is volt, amit nem lehetett megközelíteni, mert a szentesiek egyik nagy büszkesége épül. A fedett medence, ahol az augusztusi megnyitón a Magyar válogatott vízilabda csapat, az ausztráliai vízilabda csapat ellen fog vízbe szállni.

Szentesi Üdülőközpont

Figyeljétek oldalunkat, mert ha minden igaz erről is pontosan beszámolunk, és lesznek exkluzív fotók is!
 

A strand területén a pázsit nem a gyomoktól hemzsegő szúrós fű volt, ezért bárki nyugodtan sétálgathat.

A strand egyik oldalát a Kurca határolja, ami nem csak hangulatfokozó, hanem a csónakázás, és vízibiciklizés helyszíne is.

Szentesi Üdülőközpont

Most jut eszembe, hogy a strand mellett lévő hatalmas Ősfák olyan árnyékot adnak, hogy itt nem az árnyékot, hanem a beszűrődő napfényt kell keresni. A strand szomszédságában egy kalandpark is van, akinek kevés lenne a sok medence. Itt kipróbálhatja a sport kedvelő fizikális képességeit. A ligetben futó utat is láttunk, és múzeumot is.

Van ilyen?

Nagyon jól esik a hűvösben sétálni, és a madárhangokat hallgatni.

Hoppá, de gyorsan kanyarodjunk vissza a strandra.

Kilenc medence, és megannyi extra. A vattacukortól a kürtőskalácsoson keresztül az amerikai minifánk árusig minden.

Ice’n’go! Ez egy kis meglepi volt nekünk, és annyira tetszett, hogy inkább menjetek el, és nézzétek meg saját szemetekkel!

Szentesi Üdülőközpont

Találtunk kis színpadot is, ami valószínűleg sok kellemes délutánt eredményezett már évek óta. A színpad mellett egy kis fröccsmegálló is van, ami tényleg nagy ötlet az apukáknak, akik  egy hideg fröccsre szomjaznak.

Szentesi Üdülőközpont

 

És aki már tényleg nem tud mit kezdeni magával az süllyedjen el, vagyis merüljön alá. Mert itt még búvároktatás is van. Gyerekeknek is , és felnőtteknek.

Jó mi?

Szentesi Üdülőközpont

A strandon sok öltözőt, és rengetek hangoskodó vidám gyereket láttunk, mind a játszótéren, és a medencékben ugyanúgy. Minek kell ide teszt?

A legfontosabb az a családi légkör, amivel eddig csak itt találkoztunk.

Nagyon jó kis strand, és egy nagy egész  itt egy helyen!

Amennyiben már ma útnak indulsz a strandot fölfedezni KATTINTS IDE!


 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek