Teszteltük a Binarydas opciós kereskedést

Estimated read time 3 min read

Az internet forradalmával, és a kereskedelem átalakulásával létrejött a Binarydas

Elsőre furcsának, és valami nagyon bonyolult dolognak tartottam az internetes kereskedelmet. Főleg úgy, hogy mögötte csupán számok, és árfolyamok mozognak föl, vagy éppen lefelé a számomra megmagyarázhatatlan egyszerű módján.

tesztvilág Binarydas

Nagyon egyszerű kereskedelmi rendszer, amikor az ember már rászán egy kis időt, és a hazai naprakész profi csapat segítségével belecsap a „levesbe”.

Én is ugyanezt tettem, és teljesen egyszerűen, és gyorsan beregisztráltam. A szokásos módon jött is a visszaigazoló email.  Az általunk „játszani” kívánt összeg utalása után, már hozzá is foghatunk a pénz keresethez.

Engem is kioktatott a Binarydas munkatársa telefonon, miután beregisztráltam, hogy hogyan, és miként kell használnom az oldalt. Miközben telefonos kapcsolatban voltunk, és ott ültem a  gép előtt folyamatában tájékoztatott mit miért kell, vagy éppen nem csinálni.

Az alapok igen hamar beivódnak a fejünkbe, és már kezdhetjük is az online kereskedelmünket.


Lehet árfolyamok közötti, de akár arany, vagy olaj kereskedelmet is „játszani”.

Nem egy ördöglakat, amit nem lehet átlátni. Nekem is sikerült pozitívan játszani azzal a virtuális pénzel, amit a Binarydas adott, hogy tesztelgessem a rendszert.

Nálam elsőnek a nagy pénzbukás után jött a felismerés, hogy figyeljek oda. Ezután már szépen felfelé ívelt a bevételi mutató. Nagyon fontos, amit a saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem szabad elégedetlennek, pénzéhesnek lenni. Ez a két dolog visz mindenkit a pénze elvesztése irányába. Mindenki figyelmét felhívom arra, hogy bár azt írtam „játszani” ez mégsem játék. Nagyon komoly  és folyamatos figyelmet, koncentrációt igénylő kereskedelem, amivel lehet nagyon nagy hasznot, de ugyanakkor nagy veszteséget is könyvelni a virtuális kasszánkban.

Nem játék!

A pénzünkkel okosan gazdálkodva és a Binarydas hazai munkatársai segítségével jól jövedelmező otthoni kényelmes vállalkozásunk lehet.

Természetesen itt sem adják ingyen a pénzt. Meg kell tapasztalnunk az árfolyamok mozgását, és hogy mikor érdemes pénzünket kockáztatni a nyereség reményében.

Ez a nyereség akár 70% is lehet, ami igen magas hozamot jelent.

A mi virtuális vállalkozásunk hétköznap van nyitva, ezért hétvégén foglalkozhatunk családunkkal. Mennyire jó ez, mert nem ununk bele a nagy árfolyam rengetegbe, és emellett jut idő annyi másra is.

binarydas tesztvilág fejléc

Lehet akár egy perces tétekkel is kereskedni a legalacsonyabb, 5 eurós befektetéssel. Itt ha szerencsénk van az 5 eurónk 60 másodperc alatt 3,5 euró hasznot hoz. Nem kis haszon, mert az nagyjából  testvérek közt is több, mint egy ezres. Ugye egy perc alatt ezer Forint nagyon jó kis haszon.

tesztvilág ,binarydas

De mi van ha egy órát játszunk?

Na erre kell odafigyelni, és csak tapasztalatokkal kereskedni. Szerintem mindenki kezdje kicsiben a tanulást. Ha kedvet kaptatok egy kis „játékra” az alábbi reklám blokkra kattintva el is kezdhetitek a regisztrálás után a kereskedelmet. Sok sikert, és önfeledt hétvégi pihenést kívánunk!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek