Varta Professional Line Indestructible

Estimated read time 3 min read

Varta Professional Line Indestructible,Varta Professional Line Indestructible 

Több napja teszteljük, de tényleg elpusztíthatatlan termék! Bedobhatod a kocsi szerszámos dobozába is, és semmi nem fog vele történni. Ami a legjobban tetszett az a kézreálló markolat, és a fémház. Két fokozatú fényerejének köszönhetően igen jó társnak bizonyult.

Zseblámpa, ami tényleg elfér a zsebedben. 

Ezek után nem tudtam megállni, hogy nem dobjam el olyan messzire amennyire csak tudom. Eldobtam, lesz, ami lesz( gondoltam kinyír a Varta, ha tönkreteszem a zseblámpát). Este volt az estet, és szépen világítva pöröve száguldott a távolba.

És  Csatt! De ez nem igaz, mert nagyon tompán ért földet a gumi részeknek köszönhető. Lássatok csodát világított rendületlenül! Persze ez nem azt jelenti, hogy dobálni kell, hanem azt, hogy mennyire strapabíró. A fényéről, és a bevilágított távolságról nem is beszélve. Készítettünk egy kis filmet is a tesztről, hogy még szemléletesebb legyen, és hihetőbb ez a masszív termék. 

 

Emlékeztek a mondókára? Mi nem csak mondtuk, hanem el is játszottuk!

Sós kútba tettük ,onnét is kivettük …
Kerék alá tettük,onnét is kivettük….
Pocsolyába tettük, onnét is kivettük…
 

És még mindig működik,működik, működik!

 
.

És a száraz tények

Rendkívül robusztus felépítésű (9 m-es leejthetőségi tesztnek alávetett), korlátozottan vízálló (IPX4-es fokozatú) lámpa, ütéstompító, gumírozott burkolatú lámpafejjel és fogantyúvéggel.

Nagy teljesítményű LED, különleges lencsés optikával és két üzemmóddal: 120 lumenes és 19 lumenes (energiatakarékos) fényáramú fokozat.
Kitűnő minőségű, különleges eljárással edzett, a repülőgépgyártásban használatos alumíniumból készült a maximális tartósság érdekében.

Varta típus: 18700 
Tömege elemekkel együtt: 163 g
Hossz: 134,5 mm
Átmérő: 41,00 mm
Fénytávolság: 160 m (0,25 lux)
Üzemidő: up to 40 h
Összes fénykibocsátás: up to 120 lumen
Fényforrás: 1 W LED
9 m-ig ütésálló
Cree XP-C LED
Víztaszító
Alumíniumház
3 év garancia

 

A tesztkészüléket a Varta Hungária bocsájtotta részünkre!

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek