ZENNA-TESTÁPOLÁS NATUR TERMÉKEKKEL

Estimated read time 4 min read

A Zenna márkával történő arcszépítésről nemrég írtam Nektek és úgy gondoltam írok a testápolásról is. Többek közt szuper tusolókról és fogkrémről írok, melyek teljesen természetesek, így megóvhatjátok bőrötök a káros anyagoktól. Varázslatos illatú tusfürdőket kaptam, mely nem csak a testet, de a lelket is épp úgy táplálják. A fogkrém pedig szuper dörzserővel bírt!

ZENNA FELNŐTT FOGKRÉM 100% VEGYSZERMENTES- 75ML

Ez a fogkrém nem tartalmaz fluoridot, nátrium-benzoátot, ami vizsgálatok szerint kapcsolatba hozható a Parkinson-kórral és idegrendszeri károsodást is okozhat. Szintén nem tartalmaz SLS, Parabént és Triklozánt sem.

Kapható borsmenta, édesnarancs és natúr ízesítésben is.

ZENNA FELNŐTT FOGKRÉM

Tartalmaz növényi glicerineket, xilitet, szódabikarbónát, kálcium carbonát port, kókusz tenzidet, guárgumi, víz, preserv gb, illóolaj.

Tapasztalat

Én a borsmenta ízesítésben próbáltam ki. Őrület, milyen friss leheletet biztosított és hozzá kell tegyen hosszú ideig!

Annyira szépen megtisztította a fogaim, érezhetően jobban, mint egy átlag fogkrém. Apró, pici szemcséket tartalmaz, amik minden szennyeződést eltávolítanak a fogakról. Nagyon tiszta, sima felületű lett utána minden fogam.

ZENNA FELNŐTT FOGKRÉM

ZENNA CSALÁDI TUSGÉL-250ML

Egy gél állagú tusoló, mely vegyszermentes, gyengéden tisztít, szuperül oldja a szennyeződést.

A színét az Annatto antioxidáns biztosítja, mely felkészíti a bőrt a napozásra, elősegíti a bőr barnulását.

Tartalmaz kímélő mosóalapot, mely növényi eredetű, sűrűsítő tenzidet, ami szintén növényi eredetű. Ezen kívül hidratáló tenzidet, mely kókuszolajból származik, valamint azt a bizonyos Annatto port.

ZENNA CSALÁDI TUSGÉL

Választható illatok: Sárgabarack, Maracuja, Málna, Kókusz, Ananász, Grapefruit-fahéj

Tapasztalat

A gél tusi jól habzott, és elég sokáig kitartott. Én maracuja illatúba teszteltem. Uh, az illata valami mennyei volt! Tényleg jól tisztított, de hidratálás szempontjából jobban tetszettek a krémes tusolók. Akinek nem olyan iszonyat száraz a bőre, mint nekem azoknak ajánlom ezt a tusolót!

ZENNA CSALÁDI TUSGÉL

ZENNA KRÉMES TUSFÜRDŐ

Krémes tusolók, melyek igazán ápolják a legszárazabb bőrt is. Csak természetes anyagokat tartalmaznak, így óvják bőrünket. Annak ellenére, hogy nincs bennük semmiféle mesterséges anyag, tökéletesen habzanak, ezért nem csak tusolásra használhatjuk, ugyanis megfelel hajmosásra is.

Tartalmaz növényi glicerint, decyl glükozid, cosgard, planet sci

Választható illatok: Kókusz, Levendula, Édesnarancs, és egy karácsonyi illat.

Két méretben választható: 150ml és 250ml

Tapasztalataim

Többféle illatban is kipróbálhattam ezeket a tusikat. Meglepődtem mikor láttam tényleg mennyire jól habzanak. Az illatuk pedig tökéletesen tükrözi a valóságot.

Kókusz illatú annyira finom, lágy illata volt, nem az a túlzott erős édes illat, mint máshol szokott lenni. Nagyon jól ápolta a bőröm, imádtam vele tusolni. Mivel száraz a bőröm, jó hasznát vettem neki.

ZENNA KRÉMES TUSOLÓ-LEVENDULA ILLAT

A levendula illatnál ki kell emelnem, hogy gyulladás csökkentő hatása bebizonyosodott. Nagyon kellemes nyugtató hatású tusfürdő.

Én hajra nem próbáltam ki őket, bevallom őszintén, így erről nem tudok nyilatkozni.

Annyit sajnálok, hogy a kis flakonok címkéje mosakodás során víz hatására leválik.

Száraz bőrűeknek kifejezetten ajánlom, valamint a hidegebb idő beköszöntével meghálálja bőrünk a tusoló használatát.

ZENNA KRÉMES TUSFÜRDŐ

További termékekre bukkanhattok a Zenna Webshopjában!

Kövessétek őket Facebookon is: Zenna Natúrkozmetikum Problémás bőrre

Saját Facebook oldalamon friss információkat, képeket, videókat láthattok tőlem, hogy éppen milyen termékek állnak tesztelés alatt és merre járok, hogy új dolgokat mutassak be Nektek!

Lájkoljátok és kövessétek Ti is: VD Fashion&Style

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek