VARTA Outdoor Sports Reflective

Estimated read time 3 min read

A sötétben is légy biztonságban, légy látható az új VARTA Outdoor Sports Reflective LED pánttal

  [sam id=”63″ codes=”true”]

Az új Outdoor Sports Reflective LED pánt egy tökéletes kiegészítő minden elkötelezett sportoló számára, aki őszi és téli időszakban, rossz időben és gyenge látási viszonyokban is fitten szeretné tartani magát.  

 

Láthatósággal biztosítva a biztonság

varta (2)Legyen szó ruhába integrált vagy külön álló kiegészítőről, a lámpák és fényvisszaverők bevált módszerei a láthatóság javítsára őszi vagy téli időszakban. A VARTA Outdoor Sports Reflective LED pánt egyesíti mind a világítás mind pedig a fényvisszaverők előnyeit: a 2 db 5-mm LED a gomb megnyomásával bekapcsolható, mely segítségével piros színű jelzőfény gyullad ki.  Mindezt egyesítve a fényvisszaverő rugalmas pánt,magas fokú láthatóságot eredményez. Ha tovább szeretnénk fokozni a láthatóságot, akkor a folyamatos világítás helyett aktiválni tudjuk a villogó (stroboszkóp) módot.

 

Tökéletes pánt minden alkalomra

varta (1)

Ahogy ezt már eddig is tapasztatuk  VARTA Consumer Batteries- nél, a funkcionalitás volt a legfontosabb szempont az Outdoor Sports Reflective LED Band esetén is. Korlátozottan vízálló (IPX 4), ami azt jelenti, hogy bámilyen időjárási viszonyban használható. Valamint, ha bekoszolódik, könnyedén lemoshatjuk.

 

 

 

 

 

varta (1)A két db CR2032 gombelem egyszerűen kicserélhető a hátulján található elemtartó kicsavarásával. A fényvisszaverődő rugalmas pánton található tépőzár segítségével könnyen állíthatjuk be a megfelelő méretre – még akkor is ha kesztyű van rajtunk.. Köszönhetően a könnyű használatnak és a fokozott biztonságnak, az Outdoor Sports Reflective LED pánt a biciklisták és a futók mellett a gyerekeknek is ajánlott.

 

 

AZ új VARTA Outdoor Sports Reflective LED Band novembertől elérhető.

 

Javasolt végfelhasználói ár (ÁFA-val):           2990 FT

Működési idő:                                                  25 óra

Teljes fénykibocsátás:                                    4 lumens

Fényforrás:                                                     2 x 5 mm LEDs

Méretek:                      szélesség: 33 mm; magasság: 132 mm; : 20 mm

Súly:                            47 gramm

Garancia:                    3 év

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek