Az új “Indestructible Swivel Light elemlámpa megdobogtatja a barkácsolás szerelmeseinek szívét

Estimated read time 3 min read

Elpusztíthatatlan, rugalmas és megbízható: a VARTA népszerű “Indestructible” sorozat egy új taggal bővült – a csaknem törhetetlen, 180°ban forgatható 3W LED-es Indestructible Swivel Light 4AA professzionális lámpával.

 

Varta_tesztvilagA robusztus fény sokoldalú felhasználásra

Legyen szó autójavításról vagy aknában való javításról, rengeteg olyan sötét terület van amit nehéz megvilágítani, pláne akkor ha mindkét kezünkre szükség van a munka elvégzésére. A VARTA új lámpája professzionális segítséget nyújt és tökéletes kiegészítője a már meglévő “Indestructible” választéknak. A 180°ban forgatható fejen túl az új lámpa egy szerelhető mágneses fogantyúval rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy rögzítsük a lámpát, így nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén használhatjuk. Ez azt jelenti, hogy mindig két szabad kézzel dolgozhatunk, így teljes odaadással koncentrálhatunk a munkára. A lámpa feje és a zárósapkája – éppúgy mint az “Indestructible” sorozat többi tagjánál – tartós gumiból készül, mely akár 4 méteres eséstől is megóvja a lámpát. A kiváló minőségű aluminium nem csupán szép külsőt jelent, de hihetetlen tartósságot is biztosít. Ezen felül egy IPX4 kategóriájú korlátozottan vízálló lámpáról van szó! A 3W LED Indestructible Swivel Light 4AA-t 3Wattos nagy teljesítményű Cree LED-del szerelték fel, mely 215 lumen fényerővel és 151 méter hatótávolsággal rendelkezik. Az ergonómikus kialakítás az igényes felhasználás felé mutat, mely mind a otthoni barkácsolás mind a professzionális munka területén el fogja kápráztatni a felhasználókat. Ezen felül  az alacsony töltöttséget jelző kijelző, további biztonságos használatot tesz lehetővé: a markolaton található LED figyelmeztet, ha az elem lemerülőben van.

Az IndestructiblesorozatVarta_tesztvilag

Legyen szó szabadtéri tevékenységről vagy akár kemény munkáról az építkezésen –  a VARTA  “Indestructible” sorozata tökéletes választás minden területre. Robusztus anyaga és rendkívüli hatékonysága – éppúgy mint az ütközés-ellenálló belső szerkezetű a VARTA “Indestructible“ sorozata – mely jelenleg 9 tagból áll – szinte törhetetlen.. “Ez a megbízható, robusztus és tartós elemlámpa ideális kiegészítője az a “VARTA “Indestructible“ sorozatának.. Az új  Indestructible Swivel Light tökéletes termék mind otthoni mind professzionális használatra, állítja Daniel Kronwald, a DACH VARTA Consumer Batteries Trade Marketing vezetője.

Az új VARTA 3W LED Indestructible Swivel Light 4AA lámpa szeptembertől elérhető a kereskedőknél és  online .

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek