Habfürdő teszt – t by tetesept Érzékiség és Kapcsolj ki!

Estimated read time 3 min read

Soha jobbkor nem kaphattam volna tesztelésre ezt a két szuper t by tetesept habfürdőt, mint amikor ilyen rettenetes hideg van kint. Hetek óta mire hazaérek munkából vagy bárhonnan, annyira kockásra fagyok, hogy semmi más nem segíthet csak egy jó forró fürdő – ebben voltak társaim az elmúlt hetek során az újdonságnak számító Kapcsolj ki! és Érzékiség habfürdők.

A márka

„Az új t: by tetesept márka új színt hoz az otthoni wellness termékek világába. A márka magában hordozza a jól ismert tetesept értékeket, melyből kifejlődött, de vidámabb, fiatalosabb életérzést, modern design-t képvisel. A termékek intenzív illataival, élénk színeivel, vagy selymes dús habjával minden érzékszervre intenzíven hatnak, így a fürdést valódi élménnyé varázsolják!”

Érzékiség habfürdő

Mindenképpen szeretném megemlíteni, hogy mindkét habfürdőnek nagyon fiatalos, figyelemfelkeltő, színes csomagolása van, ami egyértelműen eltér az eddigi tetesept termékektől. Mindkét variáns 420 ml-es kiszerelést kapott, ami elsőre talán kevésnek tűnhet, viszont szerencsére nagyon kevés kell belőle egy fürdőzés során, így sokáig elegendő. Nagyon-nagyon sok és dús habot képez, és ami szerintem fontos, hogy tartós is! Én ugyanis az ajánlott 10-20 perc helyett szeretek kicsit tovább időzni a habok között, és még ezt a próbát is kiállják a ty by tetesept habfürdők!

t_by_tetesept_Érzékiség_Tesztvilág

Az Érzékiség fantázianévre keresztelt fürdőterméket egy kicsivel jobban szerettem, de ez 100%-ban a kellemes gyümölcsös illatának volt köszönhető. A vizet enyhén pirosra színezi, ugyanakkor nem hagy koszt maga után, vagyis fürdés után egyáltalán nem kell a kádat fél óráig sikálni – sajnos volt már rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban, így ezt fontosnak tartottam megemlíteni. Összességében egy nagyon szuper kis habfürdő, ami ráadásul még a polcon is jól néz ki 🙂

Kapcsolj ki! habfürdő

„Jutalmazd meg magad egy kis idővel, ami csak a Tiéd, és lazulj el a pihentető, selymes habokban! Hagyd, hogy ylang-ylang és az orchidea kivonat illatkavalkádja kényeztessen, miközben a mandulaolaj ápolja bőröd! Gyengéd kényeztetés természetes olajokkal és hosszantartó habbal.”

t_by_tetesept_Kapcsolj_ki_Tesztvilág

Ugyanazt tudja, mint az Érzékiség habfürdő párja, azzal a különbséggel, hogy ő lilába borítja a kád vizét, és az illata is kicsit erősebb köszönhetően az ylang-ylangnak és az orchideának. Nem szárítja a bőrt, és számomra pozitívum, hogy ez erőteljes, ugyanakkor finom virágos illatot még akár egy órával fürdés után is érzem a bőrömön. Egy nehéz nap után kitűnő választás, ha kicsit fejben is lazítani szeretnénk.

A t by tetesept habfürdők elérhetőek a Rossmann drogáriákban és a TakemeShop.hu webshopjában 1399 Ft-ért.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek