Karácsonyi ajándékcsomagok, ha már végképp nincs semmi ötleted

Estimated read time 4 min read

Valljuk be a karácsonyi ajándékbeszerzés elég nagy fejtörés, talán nagyobb, mint hogy milyen bejglit süssünk. Főleg, ha az illetővel még vagy már nem vagyunk olyan szoros kapcsolatban pl. távoli rokon, családi barát, munkatárs stb. Ilyenkor az a legpraktikusabb, ha meglepjünk egy olyan előre elkészített ajándékcsomaggal, amely nemcsak jól néz ki, de az illető biztosan jó hasznát tudja majd venni. És abban is biztosak lehetünk, hogy az ajándékunk nem fog egy harmadik fél kezében kikötni. 🙂 Választék van bőven, összeszámolni is nehéz lenne, az alábbi cikkben a mi három kedvencünket szeretnék bemutatni nektek.

Inecto Naturals Argan testápolási csomag

Az Inecto Naturals termékek mindegyike vegán, állatkísérletmentes és a felhasznált összetevők 90% természetes eredetű. Kétféle illat variánsa létezik argánolajos és kókuszos, termékskálájában haj, -és testápolási termékek találhatóak meg. A csomagolásuk igen figyelemfelkeltő, modern, fiatalos és az áruk is igen kedvező. Karácsony alkalmával négy különböző csomaggal várják az ajándékozni vágyókat, három kókuszos és egy argános variánssal. A mi kedvencünk ez utóbbi, amely egy 100% argánolajjal dúsított testápolót és tusfürdőt tartalmaz. Az illatuk isteni, a csomagolás bár nem kifejezetten karácsonyi, azért biztos bárki örülne egy ilyen praktikus csomagnak.

Elérhetőség: Müller, Auchan, Tesco, dm, Rossmann

Ár: 1499-1690 Ft

Inecto_argan_csomag_Tesztvilág

t by tetesept 3 db-os fürdősó csomag

A nagy népszerűségnek örvendő tetesept márka idén bevezette a t by tetesept almárkát. Ezek a termékek már inkább a szórakozásra, wellness érzésre fektetik a hangsúlyt. Egy kicsi, de ugyanakkor nagyszerű csomagot készítettek nekünk, vásárlóknak karácsonyra, amely 3 különböző illatú 60 gr-os fürdősót tartalmaz. A márka termékei nem tartalmaznak tartósítószereket, szilikon származékokat, ásványi olajokat és paraffinokat. A fürdősók könnyen oldódnak a vízben, és szuper kellemes illatuknak köszönhetően tökéletesen lazítanak, kikapcsolnak.

A csomag tartalma: 1 db Egy adag szeretet ribizlis fürdősó, 1 db Egy adag szerencse vaníliás-barackos fürdő só, 1 db Egy adag öröm citromos fürdősó

Elérhetőség: dm

Ár: 1199 Ft

tetesept_karácsony_csomag_Tesztvilág

Lirene Hidratálás és táplálás arcápoló csomag

A Lirene bár nálunk még annyira nem ismert márka, hazájában Lengyelországban már több mint 30 éve jelen van a piacon ás azóta is töretlenül növekszik. A széles választékban elérhető arc – és testápolási termékek mindenfajta bőrtípusra és korosztálynak megfizethető áron kínálnak kiemelkedő minőséget. Saját kutatólaboratóriumuk van, állatokon nem tesztelnek! Ajándékcsomagjukban megtalálható egy mandulaolajjal dúsított hidratáló-tápláló nappali-éjszakai arckrém, amely bármilyen bőrtípusra használható, illetve egy uborka és aloe vera kivonattal dúsított tonizáló arclemosó, amely nem tartalmaz alkoholt. Melyik hölgy ne örülne egy ilyen csomagnak? 🙂

Tartalma: 1 db Hidratálás és táplálás arckrém mandulaolajjal, 1db arclemosó uborka.- és aloe kivonattal

Elérhetőség: Tesco

Ár: 1999 Ft

Lirene_ajandekcsomag_Tesztvilág

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek