Hogyan hoztam formába magam a Lirene Mezoterápiás anti-cellulitisz készítménnyel?

Estimated read time 6 min read

Szinte egyik pillanatról a másikra megérkezett a tavasz, és ha ilyen rekordsebességgel jön majd a nyár is, akkor korán el kell kezdeni a bikini alak visszanyerését. Ezért március elején úgy döntöttem ideje kicsit nagyobb sebességre kapcsolni, egy kis életmódváltás, némi sport és szükségem volt egy társra is a makacs narancsőr elleni harcban, így esett a választásom a Lirene Mezoterápiás anti-cellulitisz krémre.

Az elhatározás

Mivel elég alacsony vagyok (158 cm), így már egy-két pluszkiló is eléggé meglátszik rajtam, főleg a kritikus comb-fenék-has részeken. Engem főleg a hasamra felszaladó kilók szoktak zavarni, de szerencsére fogyásnál is erről a területről megy le először. Természetesen én is lapos hasat szeretnék nyárra, ezért elkezdtem biciklizni, eleinte heti kétszer fél órát, majd miután már jobban bírtam, heti 3-4 alkalommal is kerékpárra ültem. Az étrendemen mindössze annyit változtattam, hogy megtiltottam magamnak minden édességet, ami az első 2-3 napban nagyon nehéz, de utána valahogy már nem is kívántam sem a csokit, sem a sütiket…Sokkal többet ittam ásványvizet, 100%-os gyümölcslevelet, vagyis nagyjából a szokásos diétát követtem. Így egyelőre úgy tűnik sikerül hetente kb. fél kilót fogynom, viszont a combomon és a csípőm tájékán a narancsbőrtől sajnos még több hét után sem tudtam megszabadulni. Ekkor kezdtem el használni a Lirene anti-cellulitisz krémjét.

Lirene_anticellulitisz_Tesztvilág_02

Lirene márka

A Lirene széles választékában elérhető arc – és testápolási termékek mindenfajta bőrtípusra és korosztálynak megfizethető áron kínálnak kiemelkedő minőséget. Minden terméket a Lirene saját kutatólaboratóriumában állítanak össze, ott ahol a különböző területek szakértői folyamatosan kutatnak az új technológiák és az innovatív, aktív összetevők után, szigorúan állatkísérletek nélkül!

Nagyon szimpatikusnak tűnt a márka elsőre, ezért tettem próbát első körben a mezoterápiás anti-cellulitisz készítménnyel.

A teszt

Ahogyan utána olvastam a sima mezoterápiás kezelés nagyjából annyit takar, hogy valamilyen bőrfeszesítő hatóanyagot apró tűszúrásokkal a bőrbe juttatnak, amely aztán ott kifejti jótékony hatását. A Lirene készítménye ugyanezt a hatást ígéri kellemetlen szúrások nélkül. Egy innovatív Cellu Out hatóanyagot tartalmaz, amely az inaktív fehér adipocitákat (zsírt raktározó sejtek) aktív zsírégető adipocitákká változtatja. A testformáló készítmény serkenti a bőr mikrocirkulációját, ezáltal csökkenti a cellulitiszt. Bőrpuhító összetevői, mint a shea vaj, mely gazdag E-, és F-vitaminban, gondoskodnak a bőr optimális hidratáltságáról.

Lirene_anticellulitisz_Tesztvilág_07

A termék már egy hét használat után látványos javulást ígér, hát bevallom, nagyon kíváncsi voltam erre. A készítmény leírása szerint napi kétszer kell használni, reggel és este. A krém sárgás árnyalatú, kellemes, enyhén citromos illattal. Nagyon gyorsan beszívódik, de ehhez szükséges, hogy jó alaposan bemasszírozzuk a bőrbe. Tetszik a praktikus kiszerelése, és a pattintós csomagolása is, amelyet könnyű kinyitni, de attól sem kell tartani, hogy kifolyik a krém belőle. A csomagolás nagyon nagy pluszpontot érdemel, nekem kifejezettem tetszik ez a fekete-lime párosítás, nagyon egyedivé teszi a termék megjelenését.

Egy hét eltelte után valóban érzékeltem némi változást, sokkal puhább lett a bőröm felszíne, de azt azért hozzáteszem, hogy a napi 2,5 liter folyadék elfogyasztása is rásegíthetett erre az eredményre. Másfél-két hetes használat után kezdtem azt észrevenni, hogy nemcsak simább a bőröm felszíne a kezelt területen, de a bőröm is sokkal rugalmasabb, feszesebb lett, jóval kevésbé látszik a narancsbőr. Egy tubus nekem körülbelül 3 hétig volt elég, bár én elég nagy területen használtam, kisebb területen alkalmazva akár 5-6 hétig is elegendő lehet.

Lirene_anticellulitisz_Tesztvilág_05

Vélemény

Véleményem szerint a Lirene Mezoterápiás anti-cellulitisz készítmény nagyon jó társ a narancsbőr elleni küzdelemben, mért tényleg azt nyújtja, amit ígér. Könnyed, nem ragacsos állag, kellemes illat, egyszerű használat és hatásos összetevők. A kellő mennyiségű vízfogyasztás, és egy viszonylag egészséges étrend és mozgás viszont szükséges, ha tényleges eredményeket szeretnénk. Viszont azt azért szeretném kiemelni, hogy senki ne várja el egy narancsbőr elleni készítménytől, hogy csokimajszolás közben a Barátok közt nézése alatt az ebédre elfogyasztott hamburger és kóla után ez a krém el fogja tűntetni a narancsbőrt… De kellő mennyiségű vízfogyasztás, egy viszonylag egészséges étrend és mozgás mellett viszont elég szép eredményeket lehet elérni vele!

A termékcsaládon belül még megtalálható egy Lirene Firming&Lifting karcsúsító és feszesítő krém, amely egy új, klinikailag kifejlesztett formulát, a LIFT-UP hatóanyag komplexet tartalmazza, amely biztosítja a gyors, hatékony és hosszan tartó feszesítő hatást, illetve egy 14 napos anticellulitisz kezelést, amely kétféle krémből áll. A hűsítő nappali gél – koffein tartalmának köszönhetően a gél serkenti a zsírégetést, karcsúsítja és méregteleníti a testet. A melegítő éjszakai gél – a Total Slim hatóanyag komplex javítja a mikrocirkulációt, valamint erősen karcsúsító hatású és aktívan csökkenti a cellulitisz kialakulását.

A Lirene Mezoterápiás anti-cellulitisz krém ára 3999 Ft, kapható a Rossmann üzletekben és a TakemeShop webáruházban.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek