Szegedi Motoros Fesztivál – ha igazi kikapcsolódásra vágysz!

Estimated read time 3 min read

Szegedi Motoros Fesztivál

Szeged városát újabb nagyszabású rendezvény forgatja fel 2015. augusztus 7-9-ig. Az FMP – Motorosok Szövetsége nagy fába vágta a fejszéjét: három napos fesztivált szerveznek a motoroknak és azok szerelmeseinek.

Szegedi Motoros Fesztivál

A rendezvény programkínálata rendkívül sokszínű: mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást korra és nemre való tekintet nélkül. A helyszínen, a Szegedi Partfürdő és Kemping területén sátorozási és strandolási lehetősége van mindazoknak, akik messziről, esetleg az országhatáron túlról érkeznek; valamint a röplabda- és focipályán is lehet aktívan lazítani.

A látványprogramok szerelmesei is igazán el lesznek kényeztetve, ugyanis a stunt magyar tehetségei (Herczeg Balázs „Mókus” és Palatinusz Attila „Pala”)  fognak egyedülálló stunt showt bemutatni – velük egyébként közönségtalálkozók is lesznek. Éjszaka sem tehetjük magunkat üresjáratba: pajzán- és tűzzsonglőr produkciók várják azokat akik nem tudnak aludni. Mindezeken kívül két keréken érkeznek a triálosok, akik szombaton és vasárnap több időpontban is bemutatják mit tudnak; a négy kerekeseket pedig a quadosok fogják képviselni.  És ha még mindig nem lenne elég: extrém halálgömb show is lesz több időpontban, valamint vicces versenyekre lehet benevezni értékes nyereményekért.

És ha motorok, akkor zene: több műfaj méltán népszerű képviselője is tiszteletét teszi a rendezvényen: lesz rock, rockabilly, blues, és pop is, több színpadon váltják egymást az együttesek; valamint a szegedi zenei tehetségek külön színpadot kapnak (Szeged Live Stage). A fellépők névsora a teljesség igénye nélkül: Depresszió, Paddy and The Rats, Hollywood Rose, Little G Weevil, Ati and the Showbirds, EasyDC, Metallicum, Bad Taste, Tirke Honolulu… és még sokan mások.

Köszönhetően a színes programoknak és a zenei kínálatnak, a Szegedi Motoros Fesztivál messzemenően kiemelkedik a hazai „hagyományos” motoros fesztiválok közül. Ide nemcsak azoknak érdemes ellátogatni, akiknek az ereiben is benzin folyik, hanem mindazoknak (akár családdal is) akik teljes kikapcsolódásra vágynak nem mindennapi látvánnyal és műsorokkal körítve. Részletes program és minden tudnivaló:  az esemény HONLAPJA és FACEBOOK oldala.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek