Az év partnere

 

Az év partnere 2020!

A Tesztvilág életében rengeteg teszten vagyunk túl. Vannak amiket mi is szeretünk kipróbálni, de vannak, amihez semmi kedvünk, de csináljuk, hiszen nagyon jók a visszajelzések. 

A tesztelések során megszámlálhatatlan céggel, gyártóval, ügynökséggel vagyunk kapcsolatban, akik segítik munkánkat.

Gondoljatok csak abba, hogy nem tudnánk megvenni egy teszt miatt évi több tucat autót, motort vagy bármi más nagy értékű műszaki cikket. Ilyenkor jönnek képbe azok, akikről általában szó sem esik. A cégek marketingesei, üzletkötői, vagy éppen a tulajdonosok. Gondoltuk felsoroljuk ezeket a lelkes embereket, de biztosan kifelejtenénk párat és nem akarnánk senkit ezzel megsérteni. Nagyon sokan vannak!

Köszönjük az elmúlt év partnereinek a segítséget, a sokszor éjszaka és hétvégén kitalált agymenéseink kezelését!

Nélkülük sokkal nehezebb lenne, vagy egyszerűen meg sem valósulnának a tesztek.

Szeretnénk tehát megköszönni az összes kapcsolattartó, marketinges, PR-os és cégvezető partnercentrikus hozzáállását, külön kiemelve az alábbi 3 partnert!

Az év TOP 3 partnere!

 

Próbakő Kommunikáció, Hosszú Szabolcs

 

Varta AG, Zelenák Andrea

 

eMaki webáruház, Stróbl Balázs

 

Nem akartuk és nem tudtuk eldönteni kié legyen a dobogó legfelső helye, így a fenti három partner véletlenszerű sorrendje a Top 3.  Gondoltuk kiírjuk utólagos engedelmükkel a neveket is, hiszen a logók mögött lelkes és segítőkész emberek rejlenek. 

Természetesen köszönjük minden partnerünknek, akik segítik munkánkat, hiszen nélkülük sokkal nehezebb lenne tartalmat készíteni és mi sem lennénk ennyire hatékonyak!

Bízunk abban, hogy sikereink ezután is felfelé ívelő pályán lesz és szeretni fogjátok tesztjeinket, hiszen Nektek, Veletek, Értetek csináljuk!

Tesztvilag Team

 

Translate »