Könnyű, de gyors- Varta Powerbankot cipeltünk

Estimated read time 3 min read

Sziasztok!

Itt vagyunk és jelentjük túléltük a Balatoni hétvégét és egy még hosszabb maratoni fesztivált, ahol csak a VARTA új digitális kontroll kijelzős powerbankjára támaszkodhattunk.

Már szinte nincs olyan ember aki kibírná napokig az okostelója, vagy a táblagépe nélkül, ezért szinte életbevágóan fontos egy bika, vagyis powerbank. Mi már elég sokat kipróbáltunk és használtunk is, most egy digitális kijelzős újdonság került az utazótáskánkba.

 

 

A Varta most a powerbankba egy kis LCD kijelzőt épített, amire igazából nincs szükség, de mégis szívesen pillant rá az ember, amikor arra kíváncsi, hogy mennyi feszültség van még a gyorstöltőnkbe. Igen gyorstöltő, mert a két USB kimenet közül az egyik 2,4 A out energiával bír. Ez a gyors töltő funkció. A másik a lassabb töltésre használható 1 A teljesítményű port. Az USB töltőkábel nem valami hosszú, mert nagyjából fél méter. Egyszerre akár két készülék is tölthető egymástól függetlenül. A Powerbank fogásra nagyon kényelmes és hihetetlenül könnyű a megszokott powerbankokhoz képest. Na ez az, ami nekem tetszik!

Rengeteg technikai kütyüt cipelünk  a forgatásokra és minden deka számít. Mi nem csak telefon vagy táblagép töltésre használjuk a külső energia forrásokat, hanem sportkamerák töltésére is, mert azok sajnos hamar lemerülnek. Ilyenkor csak bedobjuk a táskába a kamerát a powerbankkal együtt és amig dolgozunk szépen feltöltődik. A töltést a powerbank nem kezdi el azonnal a csatlakoztatást követően. Van egy start gomb, amit meg kell nyomni és csak ekkor kezd az energia áramalni a készülékünk irányába. Ugyanez a gomb hosszan tartó nyomásával tudjuk a beépített LED-et bekapcsolni és ezután lámpaként használni a powerbankot. A LED nem helyettesíti a zseblámpát és nem tudunk bevilágítani egy piknik területet, de arra jó, hogy ne parázzunk ha sötét van. Ez amolyan „ne parázz nem jön a gonosz” jelzőfény. A powerbank nagyjából háromszor képes egy telefont feltölteni, függően a telefon akkumlátor kapacitástól és töltöttségi állapotától. Így könnyű kiszámolni, hogy simán túlélünk egy fesztiválos hosszú hétvégét.

Méretek:

Szélesség: 80 mm Magasság: 105 mm Mélység: 22 mm Súly: 192 g

Könnyű, praktikus és még jó is! Az ára majdnem annyi, mint a teljesítménye, hiszen 7800mAh az ára pedig 7990Ft. Nekünk nagyon bejött a fesztivál hétvége és a balcsiparton is, szóval szerintünk megéri a pénzét, főleg a könnyű súlya miatt!

Ha még nem döntöttél milyen powerbankot vegyél, akkor hallgass ránk és keresd ezt a 7800mAh teljesítményű LCD-s Varta powerbankot, mert tényleg jó és mi hülyeséget nem beszélünk!

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek