Rag’n’Bone Man 11 nap múlva Arénában

Estimated read time 2 min read

Rag’n’Bone Man első nemzetközi turnéja már februárban elkezdődött, így Budapest az európai turné vége felé esik, pár héttel utánunk már az amerikai sportcsarnokokban mutatkozik be élőben a közönségnek az elmúlt évek legnagyobb angol felfedezettje, majd a nyár második felében az európai fesztiválokon tér vissza a kontinensre.

    A felszerelést 2 kamion és 2 busz szállítja, 24 főből áll az utazó stáb, amihez Budapesten 25 magyar is csatlakozik majd az építésnél. Az énekesnek és csapatának nincsenek extra kérései, csupán annyit szeretnének, hogy a lehetőségekhez képest a szervezők próbálják minél otthonosabbá tenni az öltözőt és a színfalak mögötti részt, növényekkel, bútorokkal és vidám kiegészítőkkel.

Mostani turnéján a legtöbb helyen Budapesthez hasonlóan, 4-5 ezres közönség előtt lép fel, a kritikák pedig egybehangzóan dicsérik koncertjeit. 20-21 számból álló koncertje előtt minden helyszínen egy közel 2 órás próbát tartanak délután, amivel nem csak a hangosítást állítják be, de folyamatosan újabb ötleteket próbálnak ki, és akár építenek be az esti showba is.

Bár látványban szándékosan visszafogottabb a produkció, hogy minél inkább a zene érvényesüljön, azonban a koncert alatt stroboszkópot is használnak a különböző fényhatások mellett.

  Az estét Alberta Cross nyitja majd, utána lép színpadra Rag’n’Bone Man és csapata.

A május 4-i Aréna koncertre jegyek korlátozott számban még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

 

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek