EVA GARDEN-Professzionális sminktermékek Olaszországból

Estimated read time 6 min read

Egy szuper, professzionális sminkmárkáról szeretnék Nektek mesélni, ami nem más, mint az EVA GARDEN.  Egy olasz brandről beszélünk, akik igen magas minőséget képviselnek, a világ 30 országában képviseltetik magukat és szerencsére Magyarországra is elérkezett. Készítettem egy sminket a kapott termékeimmel, amit szívből ajánlok karácsonyi sminknek elkészíteni Nektek is!

Paulo Guatelli közreműködésével közel 40 éve jöttek létre ezek a professzionális sminktermékek. Legfőbb céljuk, hogy teljesítsék az összes nő vágyát. Egy professzionális smink elkészítéséhez igen magas választékkal rendelkeznek. A termékekről tudni kell, hogy magasan pigmentáltak és hatóanyagban gazdagok. Magas hangsúlyt fektetnek a trendek követésére és arra, hogy a legmodernebb technológiákkal dolgozzanak. Állatokon nem tesztelnek és emellett parabén, illatanyag és D5 mentesek ezek a dekorkozmetikumok.

Külön kiemelném a hangsúlyt a budapesti bemutatótermükre, ahol te is személyi smink tanácsadásban részesülhetsz, így otthon is magabiztosan alkalmazhatod ezeket a profi sminkeket. Szakértők segítik a számodra megfelelő termékek kiválasztását és a Neked legelőnyösebb smink elkészítését megtanítják. Én is kaptam a számomra tökéletes sminktermékekből, amiket azóta is tesztelek. Bemutatom ezeket a termékeket és elmesélem véleményem.

EVA GARDEN CC PRIMER

Ez a termék egyaránt tartalmaz primert és színjavítót is. Három színben érhető el. Hozzám az Ivory árnyalat illett. Amit tudni kell a termékről, hogy segít a felesleges olajat felszívni a bőrről, egy sokkal egységesebb arcképet alkot, ugyanis feltölti az apróbb hibákat, ráncokat, hegeket, valamint összehúzza a pórusokat. Sokkal tartósabb lesz az e fölé elhelyezett sminked, mint pl. alapozó. Egyenletes arcszínt eredményez és sokkal puhább, bársonyosabb textúrájú bőrt.

Számomra meggyőző ez a CC Primer. Valóban sokkal szebb, egységesebb lett a bőröm. Amit ígérnek a termékhez, azt valóban teljesíti maradéktalanul. Jó hír, hogy így kevésbé szárítanak bizonyos alapozók! Nagyon könnyedén eloszlatható az arcbőrön, utána pedig olyan szép egyenletes képet ad, mintha semmilyen bőrhibám nem lenne.

EVA GARDEN CC PRIMER

 

EVA GARDEN GEL EYE LINER

Egy tartós, hiperpigmentált, jól kenhető eye liner. Tartós hatást biztosít, gyorsan szárad. Gránátalma, E-vitamin tartalmának köszönhetően a szemhéj bőrét hidratálja, tökéletesíti és anti-aging hatással is bír. Én külön imádom a termékben, hogy egy keményebb állagot képvisel, de mégis nagyon könnyen felapplikálható a szemhéjra. Sok olyan eye linert ismerek, amelyik túlságosan könnyű szerkezetűek, így rengeteget vesz fel az ecset. Ennek következtében nem egyszerű a felhelyezése sem. Nekem nagyon tetszik ez a kis üveges kiszerelés. Biztos, hogy hosszú ideig elég lesz. Valóban gyönyörű pigmentált anyag, így egy szép egységes vonalat tudunk létrehozni vele.

EVA GARDEN GEL EYE LINER

 

EVA GARDEN LASTING KAJAL

Egy nagyon intenzív krémes állagú ceruza. Gyönyörű fekete színben kaptam, ugyanis is én mindig kifestem fekete árnyalattal a vízvonalam. Ugyebár tudjuk, hogy onnan nagyon gyorsan lemosódik a könnyel, ezért fontos a ceruza tartóssága. Én imádom, mert nagyon tartós, gyönyörű intenzív színe van. Nem okozott semmiféle érzékenységet. Talán az ilyen krémesebb ceruzáknak annyi a hátrányuk, hogy gyorsabban fogynak, de viszont színben és tartósságban verhetetlenek!

EVA GARDEN LASTING KAJAL

EVA GARDEN EXTREME VOLUME MASCARA

Imádom ezt a szempillaspirált, ugyanis egyszerre nyújt liftinghatást és dúsít is. Sajnos nekem problémám, hogy a pilláim nem felfelé, hanem egyenesen ívben nőlnek. De ez gyönyörűen felfelé íveli. Ami szintén nagyon tetszik benne, hogy tudom rétegezni is, így brutál pillákat készíthetek vele. Nagyon szép éj fekete színű, a sörtéje pedig számomra a legmegfelelőbb! Én imádom a dizájnját is, hisz olyan elegáns ez a fekete-ezüst hatás. Talán ami picit kellemetlen, hogy a sörte tövében, vagyis a nyakánál kicsit sok anyag gyűlik össze és ebből a szuper termékből minden csepp érték. Nálam nem okozott semmiféle irritációt!

EVA GARDEN EXTREME VOLUME MASCARA

 

EVA GARDEN REBEL MAT LIPSTICK

Egy matt hatást eredményező ajakrúzs, amely gyönyörű pigmenteket tartalmaz, extra tartós. Könnyű a felhelyezése, hisz jól siklik az ajkak bőrén. Én a 47-es kódszámú Chili pirosat választottam és őrületes színe van. Szó szerint imádom! Annyira intenzív a színe. Sokat használtam mikor vendéglőbe mentem. Azt tapasztaltam, hogy mégis sokáig tartott annak ellenére, hogy ettem és ittam. Mint tudjuk, a matt rúzsok éppen fénykorukat élik, így szívből ajánlom mindenkinek. A rúzs tubusa pedig káprázatos és nagyon elegáns.

EVA GARDEN REBEL MAT LIPSTICK

Szívből ajánlom az Eva Garden termékeit egyaránt szakembereknek és minden nőnek aki imád sminkelni. Biztos vagyok benne, hogy nagy segítségére lesz mindenkinek a bemutató terem is, amelyet Budapesten találtok meg, előzetes bejelentkezés után.

Tekintsétek át további kínálatukat az Eva Garden Weboldalán, vagy a bemutatótermükben.

Kövessétek az Eva Garden Facebook oldalát is.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek