HERBADOCTOR-A TERMÉSZETES HATÓANYAGOK SZAKÉRTŐJE

Estimated read time 7 min read

Szerencsém volt kipróbálni olyan természetes hatóanyagokból készült csodás termékeket, melyek a HerbaDoctor márkanevet képezik, mely márkának termékei közül többen is Magyar Termék-Nagydíjjal büszkélkedhetnek.

A brand megálmodója Rácz Éva volt, akinek magas szakképzetségének köszönhetően jöttek létre ezek a termékek. Éva több diplomás fitoterapeuta, természetgyógyász, agrármérnök és szakképzett ápolónői végzettséggel rendelkezik, így tudásának legjavát használta fel a termékek előállítása során.

A HerbaDoctor termékeiről tudni kell, hogy 100%-ban természetesek, tehát nem tartalmaznak semmiféle tartósítószert, mesterséges illatanyagot, mesterséges színezéket. Különleges növényi esszenciák felhasználásával készültek, leginkább hazai gyógynövényekből. Mellékhatásoktól mentesen használhatjuk őket a mindennapjainkban, melyek rengeteg egészségügyi megoldásra jelenthetnek megoldást. Állatokon nem tesztelték a termékeket, pálmaolaj mentesek, és vegán termékek.

ARANY ALMA ARCKRÉM (MAGYAR TERMÉK-NAGYDÍJAS)

A csodálatos svájci alma őssejtet, és 24 karátos aranykolloiddal gazdagított arckrémet imádtam. 10 féle gyógynövény kivonatot tartalmaz, valamint kollagént, shea vajat, olíva olajat. Ez a krém egyszerre hidratál, simítja a ráncokat, antioxidáns hatású, és bőrmegújító.

Többféle bőrhibára, bőrtípusra is alkalmazható ez a szuper arckrém. Tökéletes a száraz, vízhiányos bőrre, rosaceara, ráncok ellen, ekcámás bőrre, valamint borotválkozás után férfiaknak.  Az alma őssejt a pattanásos bőrrel is csodát tehet, így azoknak is ajánlom.

Én imádtam az illatát, annyira friss, és finom gyógynövényes illata van. A bőröm pedig még inkább imádta, ugyanis már felkenés után láthatóan feszesebbé vált a bőröm, mint amit feltöltöttek. Nagyon jól hidratál és tényleg gyorsan beszívódik a krém.

ARANY ALMA ARCKRÉM

ARANY RÓZSA ÉJSZAKAI ARCKRÉM (MAGYAR TERMÉK-NAGYDÍJ)

Az arany alma nappali arckrém után ezt a krémet éjszakára használtam, és sokszor vastagon is felkenem, ugyanis a bőröm teljes mértékben felszívta. Ennek a krémnek lágyabb az illata, mint az arany almának.

Alpesi rózsából származó növényi őssejttel gazdagított, emellett tartalmaz Q10 koenzimet, hyaluronsavat magas szinten, shea vajat, gránátalma olajat, szőlőmagolajat, citromfű kivonatot és még sorolhatnám mennyi szuper gyógynövényt.

Ennek a rengeteg hatóanyagnak köszönhetően az alábbi bőrproblémákra adhat megoldás: ekcéma, ráncok, száraz és vízhiányos bőr, pikkelysömör. Segíti a bőr védelmét a káros külső hatások ellen, valamint segít a bőr vízmegtartó képességének erősítésében. Az öregedési folyamatok lassításában is szerepet játszik, feszesebbé teszi és ragyogóbbá a bőrt. Ez a krém is tartalmaz 24 karátos aranykolloidot.

A termék pálmaolaj mentes, vegán és állatokon nem tesztelték.

ARANY RÓZSA ÉJSZAKAI KRÉM

ARANY MENTA EXTRA GÉL (MAGYAR TERMÉK-NAGYDÍJAS)

Kifejezetten barátaimnak tekintem az effajta természetes hatóanyagokat tartalmazó fájdalomcsökkentő krémeket. Általában mindig a természetes gyógymód után fordulok és másoknak is azt javaslom, hisz ezek valóban mellékhatás nélküli terméket. Én pedig nem akarok magamban nagyobb kárt tenni, mint ami volt.

Krémet többféle problémára is használhatjuk: izomfájdalmakra, gerinc- és derékproblémákra, megfázás esetén, edzés utáni lazító krémként, sportsérülések esetén, lábfájás és lábdagadás esetén, reuma esetén, köszvénynél.

Én nem csak magamon, de másokon is teszteltem a termék hatékonyságát. Magamon többféle problémára is alkalmaztam. Segítséget nyújtott mikor sokat kellett utaznom, állnom és estére iszonyatosan fájtak a lábaim, ekkor bekentem ezzel a géllel, ami tökéletesen csillapította a fájdalmam, ráadásul szuper hűsítő hatással bírt, így már az első pillanatokban se éreztem tovább a fájdalmam.

A másik ilyen eset, hogy rendszeresen edzek, és futok. Futás után is fájhat a lábam, mikor szintén a gél után nyúlok, valamint súlyzós edzések után az izomfájdalmakkor is használom.

Másoknak szintén adtam a gélből mikor lábfájdalommal, nehéz lábérzéssel küzdöttek és valóban bizonyította a krém a hatékonyságát.

Komoly hát és derékfájdalom esetén lepett meg a termék, mikor egy olyan személyen próbáltuk ki, akinek rendszeresen fáj ez a terület. A gél bemasszírozása után 10 perc elteltével megszűnt a fájdalom és órákon keresztül nem jelentkezett szerencsére.

ARANY MENTA EXTRA GÉL

ARANY MENTA TESTBALZSAM (MAGYAR TERMÉK-NAGYDÍJAS)

Ez már egy balzsamosabb állagot képvisel, mint az extra gél termék, és másabb problémákra is javasolt. Az illata szintén erős, de talán ez nem olyan inteznív menta illatú.

Az alábbi problémákra javasolt ez a balzsam: visszér, ízületi gyulladás esetén, pikkelysömör, álmatlanságra, ekcémára, köszvény esetén, bőrproblémákra, reuma esetén.

Szintén rengeteg gyógynövény kivonattal rendelkezik, mint a másik gél, de ahogy látjuk, másabb problémákra is használhatjuk.

Nekem nagy segítséget nyújtott utazásaim során. Elég sokat repülök, sokszor 10, 15 órákat és hát valljuk be az nem tesz jót az ereknek. Volt többször is, hogy nagyon megfájdult a lábam, be is dagadt, és nagy fájdalmaim voltak. Ekkor alkalmaztam e balzsamot, ami szépen enyhítette a fájdalmat, és megszüntette a gyulladást és dagadást.

Mivel gyulladás csökkentő hatása van a terméknek, ezért szőrtelenítés után szintén alkalmazom, így elkerülve a piros, gyulladt szőrtüszőket.

Akinek a lába visszeres annak hosszú távú alkalmazásra ajánlom, hisz csökkenti a fájdalmat, és megerősíti az érfalakat is.

ARANY MENTA TESTBALZSAM

További termékeket megtaláljátok a HerbaDoctor oldalán!

Lájkoljátok és kövessétek a HerbaDoctor Facebook oldalát!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek