Az unalmas lámpák ideje lejárt! Varta lámpa teszt

Estimated read time 2 min read

Az unalmas lámpák ideje lejárt!

Ahogy haladunk a technikával mindig valami újdonságra vágyunk, valami nem hétköznapira. Ezt a szokatlanságot pedig a Varta hozza el nekünk legújabb lámpáival.
Bizonyára mindenkinek ismerős az a pici minyonként emlegetett sárga „izé”, ami minden bolt polcán megtalálható valamilyen formában. Lehet az takaró, póló, vagy csoki. Gyerekek ezrei bolondnak meg a Gru című rajzfilm aranyos figuráiért, akik mostanra már a felnőttek körében is egyre népszerűbbek. Épp ezért a Varta legújabb terméke minden korosztály arcára mosolyt csal.
Minyon a fürdőszobában 🙂 Így már öröm és játék a fürdés.
Ez a kis csodalámpa egyszerre lehet dísze a gyerekszobának, valamint mindennapos fényforrása. Akár egy óvodás számára is kiváló lehet, mivel csak egy érintés a minyon pocakján, és az érzékelőnek köszönhetően rögtön felvillan.
Tehát használata nem nagy ördöngösség. A termék mellett szól még, hogy egy adott idő intervallum után kikapcsol, így az elemmel működő lámpa hosszú életű. Akár mindennapos használattal is hónapokig bírja, ami egy hatalmas plusz pont a termék mellett. Nem fogja pörgetni felfelé a villanyórát, hiszen nagyon gazdaságos kis kütyü. A Karácsony közeledtével pedig szinte biztos, hogy az egyik legjobb ajándék lenne minden fiatal számára.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek