SOINS- HANDMADE NATURCOSMETICS

Estimated read time 7 min read

A SOINS termékek megálmodója Budai Edina volt, aki rengeteg időt töltött azzal, hogy megfelelő krémet találjon bőrirritácója ellen, de sajnos nem találkozott olyannal, ami segített volna problémáján, ezért megalkotta ezeket a termékeket, melyek teljes mértékben színezékmentesek, parabénmentesek, kőolajszármazék mentesek, illat anyag mentesek, nem kísérleteztek állatokon, és pálma olaj sem került a készítményekbe. Tehát teljes mértékben kizárta a mesterséges összetevőket. Kiváló szakemberek közreműködésével megalkották a SOINS márkát, amely megoldást nyújt bármilyen bőrproblémával rendelkező személyek számára. Fontosnak tartja, hogy a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozzanak, ezért az összetevők ökológiailag certifikált minőségűek és CPNP regisztrációs számmal rendelkeznek. A készítmények csomagolása mutatja a letisztult természetes vonalat, amilyenek maguk a krémek is.

 

Pattanásos bőrre természetes szalicilsavval

 Egy arckrém, amely segít leküzdeni a fránya pattanásokat és mitesszereket. Rengeteg olyan nagyszerű összetevőt tartalmaz, ami csökkenti a gyulladást, megelőzi a pattanások kialakulását, megnyitja az elzáródott pórusokat, és regenerálja a sejteket. Természetes szalicilsavat tartalmaz, amely megöli a bőrön található rossz mikrobákat, amelyektől kialakulhatna a pattanás. Akné ellenes anyag is, és segíti a sejtek megújulását. Gyulladás csökkentő hatással bír a krémben található kínai édesgyökér, feketeköménymag olaj, levendulavíz, és urea allantonin. De nem csak ezzel a hatással bírnak, ugyanis meg tudják nyitni a pólusokat, így a fránya mitesszerek előfordulását is csökkentik. Legyen bármilyen a bőrtípusod, ez a krém segít, ha pattanásos a bőröd, vagy sok a mitesszered. A gyógyulást segíti az A vitamin, Kukui dió olaj, Kínai édesgyökér kivonat, és a Feketeköménymag olaj.

Egy kis aranyos tégelykébe zárt krém, melynek mustársárga színe van. Az illata teljesen természetes, ugyanis nem tartalmaz parabént, mesterséges színezéket, kőolajat, parfümöt, szilikont. Nem kísérleteztek állatokon, ami külön tetszik és még pálma olajat sem tartalmaz. A krém maga nem folyik, kicsit keményebb, és nagyon gazdaságos, ugyanis kevés is elég belőle. Egyébként 40grammos kiszerelés, ami sokáig elég. Én leginkább akkor vettem hasznát mikor női problémák előtt álltam, vagy éppen közben, ugyanis a bőrömön sajnos meglátszik. Abban az időszakban ezzel kentem be az arcom esténként. Pattanásokat egy éjszaka alatt leszárította és kb. még egy este alatt el is tüntette teljesen. Nagyjából 10 perc alatt teljesen beszívta a bőröm. A termékek illatán senki ne lepődjön meg ugyanis nem a megszokott habos-babos illatúak, hiszen csakis magát a hatóanyagokat tartalmazzák!

Pattanásos bőrre

 

Arc- és sminklemosó tej aloéval és mandula olajjal

Ez egy 3 az 1-ben termék ugyanis eltávolítja a sminket, tisztítja a bőrt, és ápolja is. Teljesen organikus anyagokat tartalmaz, amely nem csípi a szemet, nem szárítja ki a bőrt, nem okoz irritációt. Parabénmentes, színezékmentes, kőolajmentes, parfümmentes, szilikonmentes, pálma olajmentes, és állatokon nem kísérleteztek. A benne található mandula olaj ápolja a bőrt, és sejtmegújító hatással rendelkezik. Az aloe pedig gyulladáscsökkentő hatású, hidratálja a bőrt. Fehér, folyékony tej, melybe belemártjuk a vattapamacsunkat, majd lemossuk vele sminkünket és arcunkat. Szintén 40grammos kiszerelésben kapható.

 

Számomra ez az arc- és sminklemosó tej annyira gazdag, hogy lemosás után jó ideig nem is kellett használnom arckrémet, mert az már túl sok volt a bőrömnek. Illata szintén természetes. Maradéktalanul eltávolította sminkem, sokkal jobban, mint egy micellás víz is akár. Ezt a terméket akkor használtam miután hazaértem és lemostam a sminkem, utána egy darabig nem kentem be az arcom krémmel, csak lefekvés előtt, mivel annyira tápláló.

Arc-és sminklemosó tej

 

Bőrnyugtató krém

 Intenzíven megnyugtatja a bőrt. Számtalan probléma után tud segítséget nyújtani. Borotválkozás, epilálás, gyantázás után egyaránt nagy segítség lehet nők és férfiak számára. A kisbabák bőrét is megnyugtatja, és napozás után a kipirosodott, gyulladt bőrön is segít. Parabénmentes, színezékmentes, kőolajmentes, parfümmentes, szilikonmentes, pálma olaj mentes, és állatokon nem kísérleteztek. Mik azok az összetevők melyek elérik ezt a hatást? Kakaóvaj, hársfavíz, és mandulaolaj, ligetszépeolaj, panthenol, E-vitamin, shea vaj. Csupa szuper összetevő.

Nekem abszolút kedvenc lett! Sokszor szenvedek bőrpírrel szőrtelenítés után. Nagyon kíváncsi voltam erre a termékre, valóban tudja-e eredményezni a leírtakat. Hát képzeljétek igen! Valóban nem pattogtam ki, nem vörösödtem ki, és nem viszketett a bőröm. Ennek iszonyatosan örültem. Szintén 40grammos kiszerelésben kapható, fehér krém.

Bőrnyugtató krém

 

Éjszakai ránctalanító bomba acmella kivonattal

 Egy igazi bomba, ahogy a nevében is szerepel, ugyanis rengeteg nagyszerű hatóanyagot tartalmaz. Parabénmentes, színezékmentes, kőolajmentes, parfümmentes, szilikonmentes, pálma olaj mentes, és állatokon nem kísérleteztek. Kifejezetten éjszakára ajánlatos, ugyanis ultra gazdag krém. Mik segítik a ránctalanítást? Hialuronsav, Q10, acmella, gránátalma, vadrózsa, rózsavíz, fekete nadálytő, sheavaj, jojobaolaj, ligetszépeolaj és még pár értékes anyag. Láthatjuk, hogy tényleg extra tartalommal rendelkezik, ami segít feltölteni a ráncokat, és hidratál.

Az ajánlás 30 év felett szól. Én picit soknak is éreztem a krémet, ezért átadtam másnak, aki jobb hasznát vette, mint én. Puhává varázsolta a bőrt, már beszívódás után is, érezhetően feltöltötte az arcot.  Reggelre szépen felszívódott. Jó ideig a krém úgy is tesztelve lett, hogy az arc egyik felén csak. Valóban szemmel láthatóan élettel telibb lett a bőr és hidratáltabb.

Éjszakai ránctalanító bomba

A SOINS összes termékét megtekintheted weboldalukon, ahonnan meg is tudod rendelni: SOINS Weboldal

Kövesd Facebook oldalukat, ahol értesülhetsz legújabb termékeikről, nyereményjátékaikról: SOINS Facebook

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek