Tesztvilág.hu

Magyarország legkedveltebb tesztoldala

Visszatértek a Minyonok

Semmirekellőek? Ők ugyan nem! Visszatértek a Minyonok, s magukkal hozták a VARTA Minyon gyermekeknek szánt lámpáit.

 

Az új VARTA Minyon lámpák – Minyon fanoknak

Az igazi Minyon-rajongók bizonyára Banana!-t kiáltanak, ha meglátják a VARTA Consumer Batteries kibővült minyonos elemlámpa kínálatát. A népszerű, sárga hősök mostantól minden felfedezőútra elkísérik majd a kis és nagyobbacska kalandorokat. Ugyanis június 30-ával kezdődően a Banana-őrült minyonok visszatértek a mozikba legújabb, “Gru 3.” című filmjükkel, és a VARTA-nál az új mozifilmmel párhuzamosan 2017. júniusától minyonos fejlámpák, júliusától pedig minyonos lámpások árusítása kezdődik.

 

 

Gru sárga kis csatlósai visszatérnek

A szeretetre méltó minyonok rögtön a vetítővászon hőseivé váltak, amikor a mozikban hét évvel ezelőtt debütált, Gru című filmben legelőször felbukkantak. Nemcsak a gyermekek, de sok tizenéves és felnőtt is az ellenállhatatlan minyonok és vezetőjük, a főkolompos Gru rajongója lett. Az idén nyáron bemutatkozó Gru 3-ban a sárga kis fickók a legújabb minyon, Mel vezetésével ismét ellepik a mozikat, és meghódítják a moziba járók szívét.
A VARTA új gyermeklámpái pedig praktikusak, vonzó kialakítású nappali és éjszakai kísérői lesznek mindazoknak, akik saját izgalmas utazásaik során is a minyonok nyomában szeretnének járni. Az új lámpák arra ösztönzik a három évesnél idősebb rajongókat, hogy legyenek kreatívak, és éljék át ők is a saját kalandjaikat.

Minyon-fejlámpa   Minyon-lámpás
Méretek
(szélesség x magasság x mélység):
83 x 46 x 53 mm Méretek
(szélesség x magasság):
108 x 270 mm
Tömeg: 63 g Tömeg: 148 g
Fénysugár hatótávolsága: 4 m Fénysugár hatótávolsága: 3 m
Működési idő: max. 1,2 ó Működési idő: max. 35 ó
Teljes fényteljesítmény: max. 13 lm Teljes fényteljesítmény: max. 38 lm
Fényforrás: 1 db meleg fehér SMD LED Fényforrás: 1 db hideg fehér SMD LED
Elem (mellékelve): 1 db AAA High Energy elem Elem (mellékelve): 4 db AA High Energy elem
Garancia: 3 év Garancia 3 év
Ajánlott fogyasztói ár (áfával együtt): 3990 FT   Ajánlott fogyasztói ár
(áfával együtt):
3990 FT

 

Ragyogó minyonos fejlámpa kicsi és nagyobbacska kalandoroknak

Akár parkban, akár játszótéren vagy kempingben használják, a minyonos fejlámpák optimális látási viszonyokat teremtenek, miközben mindkét kezet szabadon hagyják. A kör alakú lámpán lévő, könnyen hozzáférhető gomb egyszerű megnyomásával a kimeredő minyonszem világítani kezd, és sugarával utat mutat a következő kaland felé. A kimosható fejpánt körmérete hosszabbra vagy rövidebbre állítható, így annak kényelmes szivacsborítása tökéletesen illeszkedik, és bármilyen fejmérethez alkalmazható. A fejlámpának csavaros fedelű elemtartója van, és a sikeresen elvégzett tesztek szerint elég erős ahhoz, hogy az egy méter magasságból való lezuhanást is kibírja. E tulajdonságoktól a lámpa több lesz holmi mókás kelléknél: egyúttal “gyermekbiztos”, robusztus társsá is válik a felfedező utazásokhoz.

Teljes fénnyel előre a minyonlámpásokkal

A lámpáson Dave, Kevin, Stuart, Bob és barátaik igyekeznek “letáncolni” egymást, s a lámpafejre nyomtatott népszerű minyonfigurákon átszűrődő kék-sárga fények másokat is a mulatságra szólítanak. Az elfordítható be-ki kapcsoló még a legkisebb minyonrajongók számára is gyerekjátékká teszi az ügyes kis lámpás könnyed működtetését. Pasztellkék fogantyúja és banánsárga, csuklós kampója révén a minyonlámpás nélkülözhetetlen társ és kellék: fogantyújánál vagy kampójánál fogva hagyományos módon, kézben is hordozható, de fel is lehet akasztani faágra, sátorrúdra, vagy akár a hátizsákra, hogy mindkét kéz szabadon maradjon. Ahogy a minyonok mondják: “Nu le pinyu!” – “Kalandra fel!”

Instagram did not return a 200.
Translate »