Július 21 a Prodigy napja a Campus fesztiválon

Július 21 a Prodigy napja a Campus fesztiválon

Campus fesztivál napi bontásban

Minden évben kifejlett logisztika kell a fesztiválok betervezésre, hiszen az ember lánya pénzből él, dolgozik és a kivehető szabadnapok száma véges. Na és persze ha nem ezzel akad nehézséged, akkor egy fesztiválon belül még az átfedésekkel is meg kell küzdened. Nem könnyű feladat ez több éves tapasztalat után sem. Szóval izzadó tenyérrel és fél szemmel lestem rá a Campus Fesztivál Tíz éves jubileumi rendezvényének napi program lebontására. Nem tudtam pontosan mikor kerül napvilágra, de egyszer csak láttam a facebook eseménymegosztásokat. Tartottam tőle, hogy Manson bácsi július 20-ai koncertje kiüti majd az egyik várt fellépőt: nem tette. De nézzük csak (a teljesség igénye nélkül).

Július 19-e a nulladik nap. Ilyenkor még csak alakul a fesztivál: pakolnak az ételesek/italosok. Tesztelik a fizetési rendszereket, átveszik a szakmai jegyeket. De a felhozatal már jelzi, hogy nem lesz ez rossz. Itt lesz például Anna & the Barbies, Zana Zoli a Kartellel, Punnany Massif, Intim torna illegal.

Július 20-a a Campus első napja. Nos ezen nem veszek részt, mert Manson azért csak ritkábban jár erre, de megnyugodtam: lesz Tankcsapda. Mondjuk fura is lenne, ha Debrecenben nem lenne. Lesz Halott Pénz, jön Majka és Curtist sem hagyja otthon. Aztán a keményebb vonal is képviselteti magát: USEME, Supernem, ROAD. Én mondjuk a sorrenden változtatnék, de engem senki sem kérdezett meg. Levezetésnek következik Irie Maffia és a német Alle Farben. A Víztoronykertben megkezdődik a Nagy-Szín-Pad jelöltek fellépése (Konyha, Mörk, Sena). Közben az Arénában gyülekezhetnek a rockerek (Dalriada, Paddy and the rats, Leander Kills és egy kis AB/CD). És én mindeközben a Sátán gyermekével randizok (ha csak nem magával a Sátánnal) a Budapest Parkban.

Július 21-én visszatérek és kicsiny lakásom – és remélhetőleg a Campus területe is – megtelítődik, mert a Prodigy még mindig vonzó. Persze előtte lesz Honeybeast a legnagyobb hőssel, és Kowa is újra felépíti a templompát. Mivel ez már a második nap, jönnek is a hazai fesztiválzenekarok: Kiscsillag, 30y, Brains. Talán most eljutok végre egy Brainsre, bár egybe esik Kowaval, akivel szeretek templomot építeni. A Víztoronykertben tovább folytatódik a Nagy-Szín-Pad válogatás, de lesz itt Elefánt és Hiperkarma. És igen itt épp a Prodigy is lesz. Tudom velem van a baj: túl sok stílust kedvelek. Az Arénában továbbra is a rockereké illetve punkoké a főszerep: Nomad, Prosectura, Alvin és a Mókusok. A nap végén pedig a Zoráll zúz majd..nem nem azonos Zoránnal.

Július 22-e a zárónap, így aztán belehúzunk. Végre kiderül kit láthatunk 16:40-kor a Nagy-Szín-Padon. Én Sena-ra szavazok! Majd jön a Wellhello (idén is kihagyom), Quimby és zárhangként Lukas Graham. A másik nagyobb színpadon kicsit belassulunk: Bye Alex, Magna cum Laude, Szabó Balázs és bandája. És következik Marci a Vad Fruttikkal, hogy felébredjünk, mert lehetek én is az az egy aki talpon marad 22:40-ig. Igaz előtte egy rövid időre megnézem Péterfy Borit, mert ha férfi lennék még jobban kedvelném Őt! De nő vagyok, így visszatérek Marcihoz..érthető? Lesz még Margaret Island is a maga kedvességével, és Est(e)I Kornél is ellátogat a Civis városba. Akinek még bírja a nyaka annak az Arénában a helye, mert bizonyos kötelező fejmozgásra ad okot: az Uzipov, az Apey and the Pea, az Ektomorf és a Depresszió is.

Azt hiszem beizzítom a lépésszámlálót, mert ebben idén sem lesz hiány, pedig a Borfalu, az Egyetemtér és a Dehír.hu fellépőinél még csak a hamarosan szavakat látjuk.

Július 10-ig még mindig baráti áron veheted meg 4 napos bérleted a Campus fesztiválra:
itt

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.