Hobbi fotó állvány

Estimated read time 2 min read

 

[sam id=”69″ codes=”true”]

 

 

Kipróbáltuk a képen látható fotó állványt, ami nem csak fényképezőgépnek, de a sportkameráknak is jó lehet és nem csak fix képek készítéséhez.

 

gearbest_tesztvilag_foto (4)

A kis három lábú tripodot igen jól hasznosíthatjuk úgy ha rátesszük a sportkameránkat és stabilizátorként tartva használjuk. A sportkamerákat alapjában nem egyszerű remegés nélkül tartani, ezért erre több, mint jó. A kis állvány szétnyitható lábai végén kis gumi talpak vannak a biztos tapadás miatt. Ha ezeket a lábakat összecsukjuk, akkor tudunk úgynevezett svenk mozgásokat készíteni videózás közben. Persze hatalmas nagy DSLR gépekhez, amin nagy tele objektív van, azért nem próbáljátok, mert műanyag az egész állvány és nem örülne senki, ha eltörne és leesne a drága technika. De a kisebb bridge, vagy kompakt gépekhez nagyon praktikus.

Könnyen felszerelhető a fényképezőgép a hagyományos csavaros megoldással és dolgozhatunk is. Az ára olyan olcsó, hogy azonnal jobb ha nem is egyet, hanem rögtön vagy 3-4 darabot veszünk, hiszen nem csak több gépet, vagy kamerát tehetünk fel, hanem még a telefonunkat, mikrofont is egy konferencián.

Az állvány talp dőlésszögét nagy örömömre lehet állítani a megfelelő pozícióban, így akár virág fotózáshoz, vagy termék fotózáshoz is tökéletesen tudjuk használni, persze csak hobbi szinten.

gearbest_tesztvilag_foto (1)

gearbest_tesztvilag_foto (7)

gearbest_tesztvilag_foto (6)

gearbest_tesztvilag_foto (5)

gearbest_tesztvilag_foto (4)

gearbest_tesztvilag_foto (3)

 

A terméket a GearBesttől rendeltük és nem bántuk meg!

[sam id=”70″ codes=”true”]

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek