Tesztvilág.hu

Magyarország legkedveltebb tesztoldala

Az új VARTA Power Bank 5200 mAh egyesíti az erőt és az elegenciát

Csak egy pillantás a mobiltelefon kijelzőjére és máris szembetűnik: az akkumulátor töltöttsége alacsony , telefonunk  mindjárt lemerül. Nincs konnektor a közelünkben és nagyon fontos telefonhívást várunk. A telefon elkezd csörögni, de abban a pillanatban, amikor megpróbáljuk felvenni kikapcsol: az akkumulátor lemerült.  Ez az új VARTA Power Bank használatával nem fordulhatott volna elő, hiszen elegendő energiát biztosít egy mobiltelefon kétszeri vagy egy tablet egyszeri feltöltésére* – mindemellett rendkívül elegáns is!

 

Varta (1)

Az új VARTA Power Bank 5200 mAh határozottan stílusos – az elegáns, magas minőségű alumínum ház kihangsúlyozza a technikai precizitást miközben az ergonomikus kialakítás könnyen használhatóvá teszi. A Power Bank klasszikus színekben érhető el: ezüst és sötét szürke. Karcsú formájának és 10 cm hosszúságának köszönhetően nemcsak szépen illik a kézbe, de igazán szemetgyönyörködtető látványt nyújt bármelyik asztalon is. Megbízható energiát nyújt 2 mobiltelefon és egy tablet számára.* A zöld LED töltésjelző tájékoztatja a felhasználót a  töltöttségi állapotról.

Varta (2)

A csomagolásban található Micro USB 50 cm hosszú töltőkábel egy jól átgondolt megoldást nyújt. Elég hosszú ahhoz hogy kényelmesen tudjuk vele tölteni, de elég rövid ahhoz, hogy könnyen tárolhassuk bármilyen táskában, hátizsákban. A Power Bank-et  olyan emberek  számára tervezték akik, előnyben részesítik a stílust, van egyéniségük, saját maguk szeretnék eldönteni, hogy mennyi ideig használják a telefonjukat, tabletjüket miközben  zenét hallgatnak, weben szörföznek, képeket készítenek vagy telefonálnak.

* iPhone 5C és Samsung Galaxy Tab 4 8.0 tesztek alapján; a teljesítmény készülékenként változhat.

 

Az új VARTA Power Bank 5200 mAh októbertől elérhető:

Javasolt végfelhasználói ár (ÁFA-val):         5990 FT

Méretek:                                                        szélesség: 40 mm; magasság: 100 mm; mélység: 21 mm

Súly     :                                                           126 g

Garancia:                                                       2 év

 

 

 

 

További termékeket és a cégről bővebb információt a www.varta-consumer.com oldalon vagy a VARTA Consumer hivatalos Facebook oldalán talál.

 

Instagram did not return a 200.
Translate »