Tesztvilág.hu

Magyarország legkedveltebb tesztoldala

Fejezd ki saját stílusodat a Braun Styling termékeivel

A Braun bemutatja legújabb Styling termékeit, melyek lehetővé teszik, hogy a férfiak saját stílusuknak megfelelően formálják arc- és testszőrzetüket.

A Braun felismerte, hogy a férfiak szeretnék a lehető leggyorsabban elérni a számukra tökéletes megjelenést, melynek fontos részét képezi a hatékony és egyszerű szőrtelenítés is, ezért –termékeiket továbbfejlesztve – létrehoztak négy új többfunkciós szőrzeteltávolító készletet.  A továbbfejlesztett termékek között már két szakállvágógép is megtalálható, melyek akár 39-féle precíziós hosszbeállítással biztosítják a precíziós vágást a tökéletes szakáll vagy borosta kialakításához. A Braun új Styling termékei olyan eszközöket tartalmaznak, amelyek segítenek abban, hogy a férfiak a lehető leggyorsabban érhessék el a kívánt eredményt a haj, az arc és a test teljes területén.

BT3040 Szakállvágó 4.

 

A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készletei tökéletesen alkalmazkodnak a modern férfiak igényeihez. Akár 9 kellékkel kiegészítve segítenek abban, hogy a férfiak gyorsan és hatékonyan szabadulhassanak meg a nemkívánatos szőrzettől vagy éppen stílusuknak megfelelően, precízen és gyorsan formálják azt akár a zuhany alatt is.*  A Braun 3 többfunkciós szőrzeteltávolító készletét és BT3040 szakállvágó készülékét a leghatékonyabb Gillette technológiával rendelkező borotvákkal egészítette ki, hogy a férfiak számára minden szükséges eszköz elérhető legyen egy készletben a hatékony borotválkozáshoz. A Braun MGK3040 7 az 1-ben arc- és testszőrzetnyíró készlet egy Gillette Body borotvát is tartalmaz, amelyet kifejezetten a férfiak testéhez fejlesztettek ki. Braun BT3040 szakállvágó készülék, a 8 az 1-ben precíziós arcszőrzet- és hajnyíró készlet és a 9 az 1-ben többfunkciós szőrzeteltávolító készlet Flexball technológiával rendelkező Fusion Proglide borotvával egészült ki, mely maximális igazodik a bőr kontúrjához még a nehezen elérhető területeken is.A továbbfejlesztett Styling sorozat választékában megtalálható két új Braun szakállvágógép is, melyek akár 39-féle precíziós hosszbeállítással rendelkeznek a könnyű és megbízható formázásért. A vágófésűkkel hatékonyan formázhatóak vagy eltávolíthatóak a nem kívánatos szőrszálakat akár milliméter pontossággal. A Braun termékeit tartós használatra tervezték; a vágópengék élesek maradnak és az újratölthető akkumlátorok egyenletes teljesítményt nyújtanak a termék teljes élettartama alatt***, garantálva a tökéletes szőrtelenítés élményét.

 

MGK3080 9in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet 2.

 

* All in 1 (MGK380) Braun hajvágó, arc- és testszőrzet formázó készlet modelljei Wet&Dry technológiával rendelkeznek, melynek köszönhetően 100%-ban vízállóak.

** Készlettől függően

*** A termékek minimum élettartama 3 évre becsülhető

 

A Braun új többfunkciós szőrzeteltávolító készletei:

MGK3020 6in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet

Braun MGK3020 6 az 1-ben arcszőrzet- és hajvágó készlet

Ajánlott fogyasztói ár: 9 999 Ft

 

MGK3040 7in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet

Braun MGK3040 7 az 1-ben arc- és testszőrzetnyíró készlet Gillette Body testborotvával

Ajánlott fogyasztói ár: 14 999Ft

 

MGK3060 8in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet

Braun MGK3060 8 az 1-ben precíziós arcszőrzet- és hajnyíró készlet Gillette Fusion Proglide borotvával

Ajánlott fogyasztói ár: 17 999 Ft

MGK3080 9in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet 1.

Braun MGK3080 9 az 1-ben nyíró a precíz formázáshoz, tetőtől talpig –Gillette Fusion Proglide borotvával

Ajánlott fogyasztói ár: 18 999 Ft

 

MGK3020 6in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet

Braun BT3020 szakállvágó 20-féle hosszbeállítással szakállvágó fésűvel

Ajánlott fogyasztói ár: 9 999 Ft

 

BT3040 Szakállvágó

Braun BT3040 szakállvágó 39-féle hosszbeállítással 2 szakállvágó fésűvel és Gillette Fusion Proglide

Ajánlott fogyasztói ár: 11 999 Ft

 

 

A Procter & Gamble-ről:

A P&G termékeit naponta közel 5 milliárd ember használja világszerte. A vállalat portfóliójába olyan elismert, minőségi és vezető márkák tartoznak, mint az:  Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Duracell®, Jar®, Gillette®, Head & Shoulders®,  Lenor®,  Oral-B®, Pampers®, Pantene®,  Tide®, vagy a Wella®. A P&G csapata mintegy 70 országban van jelen világszerte. A P&G-ről és termékeiről szóló legfrissebb hírekért és részletes információért látogasson el a http://www.pg.com oldalra.

Instagram did not return a 200.
Translate »