Egy hely, ahol a férfiak vannak a fókuszban

 

Braun (9)

 

 Kellett egy hely, ahol csak a férfiak vannak a fókuszban, ahonnan – a hétköznapok szürke monotonitását megtörve, – minden vendég feltöltődve távozhat: megnyitott a Dandy The Barber.

Braun (5)

 

A Dandy The Barber, egy különleges borbélyműhely, amely 2016 végén a nyitotta meg kapuit a belváros szívében, az Irányi utcában. A hely különleges atmoszférájának és minőségi szolgáltatásainak köszönhetően hamar az igényes férfiak kedvence lett. A Dandy The Barber borbélyai megszállottan szeretik a szakmájukat, remekül vágnak, precízen borotválnak, minőségi anyagokkal dolgoznak, hogy a vendégek minden napszakban pontosan azt kapják, amiért érkeztek, legyen szó egy tökéletes frizuráról, egyedi szakállformázásról, stílustanácsadásról, egy igazi apa-fiú programról vagy akár egy finom kávéról.

Braun (8)

A Dandynek köszönhetően már nem csak az amerikai filmekben nyerhetünk bepillantást a borbélyműhelyek csodálatos világába, ahol a vendégek hatalmas fotelekben ellazulva várják a borbélyt habos arccal vagy éppen meleg vizes törülközővel. A Dandy The Barber életre keltett egy borbélyműhelyt, amely több mint egy díszlet és több mint egy fodrászat. A Dandy a tradicionális szolgáltatásokat a modern igényeknek megfelelően egészítette ki; a haj- és szakálligazítás mellett a Dandynél beszerezhetőek a legjobb minőségű férfikozmetikumok, vaxok is, hogy a férfiak két Dandy látogatás között is legjobbat hozhassák ki magukból.

Braun (4)