Ajándék Photoshop CC és Lightroom

Ajándék Photoshop CC és Lightroom

Közös akciót hirdetett a Panasonic és az Adobe

 

December 31-ig minden Lumix G80 vásárló Adobe Creative Cloud hozzáférést kap

 

image_g80_g85_mkit_k

Budapest, 2016. december 8. – Közös akciót hirdetett a Panasonic és az Adobe, amelynek keretében azok, akik 2016. december 31-ig Lumix G80-as fényképezőgépet vásárolnak, egy éves Adobe Creative Cloud hozzáférést kapnak, amely tartalmazza a Lightroom és a Photoshop CC használatát is. Az ajánlat a FotoPlus, a Digifénykép.hu, a Video-Part, a Tripont és a 220volt üzleteiben érhető el.

 

A Panasonic Lumix G80 egy cserélhető objektíves fényképezőgép, amely kiváló beállítási lehetőségekkel rendelkezik. A Lumix G80 masszív, ugyanakkor kompakt modell, amely a legfejlettebb technológiákat és a praktikus funkciókat ötvözi. A Lumix G80 kifejezetten aktív fotósoknak és videósoknak készült, hogy a legkalandosabb pillanatokat is megörökíthessék, az aktuális időjárási feltételektől függetlenül. Főbb jellemzői közé tartozik egy 16 megapixeles digitális Live MOS szenzor aluláteresztő filter nélkül, amely valósághű képek készítését teszi lehetővé kiváló felbontásban.

 

Új tervezésű, a szenzor és az optika stabilizátorát kombináló, kettős képstabilizátor (Dual Image Stabiliser) gondoskodik arról, hogy a modell tökéletes teljesítményt nyújtson szabadtéri fotózáskor. A fejlett stabilizáló funkció segít élesebb, tisztább képeket készíteni nehéz, vagy gyorsan mozgó környezetben, minimalizálva ezzel a táj elmosódását vagy a remegő kéz általi bemozdulást.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.