Photoexpo, Photoexpo, Photoexpo

Éééééés újra megrendezik! Immár negyedjére a kerül sor a Photoexpo-ra: a tavalyihoz hasonlóan a Millenáris D épületében hozták tető alá a fotósok Mekkáját 2016. november 5 és 6 között.

Remek kiállítók, jó hangulat: általában ezek a kulcsszavak jellemzik az eseményt. Úgy gondolom, hogy érdekes fotózási lehetőségekben most sem fogunk hiányt szenvedni, valamint mindenféle fotós és videós kiegészítőt egy helyen megtalálhatnak a szakmabeliek. Lássuk be, ez a szakma jóval több rétegű annál, mint ahogy egy átlagember gondolná: nem csak a fényképezőgépek és az objektívek világáról beszélünk, hanem bizony különböző állványok, lámpák, vakuk, informatikai termékek, adattároláshoz sz
ükséges dolgok, táskák, nyomtatók, stb. is kellenek egy profi fotós felszerelésébe.photoexpo2016

Érdekes kapcsolatok születésének helye ez, az újdonságok megismerésével és kipróbálásával, illetve a kedvezmények bezsebelésével egyszerre gyümölcsöző kapcsolati tőkét is szerezhetünk.

Október 14-től lehet már jegyet váltani az eseményre: ITT, valamint a programot is meg lehet tekinteni. A kétnapos jegy ára 3.400 Ft, ami véleményem szerint nagyon baráti a felsorakoztatott lehetőségekhez képest, valamint 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés (természetesen ebben az esetben fényképes igazolvánnyal kell bizonyítani a korunkat).

Tehát fényekre fel, kreativitást kihegyezni és találkozzunk a Photoexpo-n!!!