Tesztvilág.hu

Magyarország legkedveltebb tesztoldala

MondoCon 2016 ősz

Eddig, ha bárki megemlítette nekem a MondoCon nevezetű rendezvényt, akkor csak annyit értettem az egészből, hogy Ázsia minden mennyiségben. Az idei őszi MondoConon viszont részese lehettem annak, amiről már sok ismerősöm mesélt.

mondocon-2

A Hungexpo területén megrendezésre kerülő MondoCon-on nem csak az emberek kreativitása, sokszínűsége volt szembetűnő, hanem az ázsiai kultúra szeretete. Amint beléptem a rendezvényközpontba kicsit kívülállónak éreztem magamat, hiszen körülöttem mindenki valamilyen karakternek öltözött be. Nagyon sokan elővették a kreatív énjüket, és akár több évig is dolgoztak a tökéletes jelmezen, amiben megjelentek. Extrém hajszínek, ingyen ölelés feliratú táblák, nyitott emberek, ez röviden a MondoCon.

mondocon-5

Mindenki megtalálta a számára legmegfelelőbb programot. Legyen szó táncolásról, karaokezásról, rajzolásról, különféle versenyekről. Mindenki jól szórakozott. Két program között a látogatók megrohamozták a büfét, ahol Ázsia ízeit próbálhatták ki. Sushi, mochi, és még sorolhatnánk.

mondocon-4

Sokak kint a füves területen élvezték a napsütést, majd indultak tovább, hogy a lehető legtöbb programra eljussanak. Bevallom nekem nem sikerült mindent kipróbálnom, viszont sikerült pár érdekes fazonnal beszélnem, akik szintén élvezték a rendezvény, és elárulták, hogy legközelebb is eljönnek, mert remek a hangulat.

mondocon-3

 

Katona Dóra Antónia

Instagram did not return a 200.
Translate »