A Thermaltake bejelentette az új, Engine 27 1U alacsony profilú processzorhűtőjét

A Thermaltake bejelentette az új, Engine 27 1U alacsony profilú processzorhűtőjét

A legfejlettebb SFF léghűtés

 

  1. szeptember 29., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake új, Engine 27 1U SFF gépekhez tervezett alacsony profilú léghűtője a mai naptól elérhető. Az Engine 27 kiegyensúlyozott teljesítményével, kicsi méretével és halk működésével egyike a legfejlettebb processzorhűtőknek. A hagyományos hűtőkkel szemben, az Engine 27 mindössze 27 mm magas és kompakt, 60 mm-es ventilátorral rendelkezik, ami ideális választás minden kicsi rendszerhez. Egyedi fém (alumínium ötvözet) kialakításával és a beépített fordulatszám-szabályozással (PWM) az Engine 27 garantálja a kiemelkedően alacsony hangterhelést anélkül, hogy az a hőleadás rovására menne.

thermaltake-engine-27-built-in-pwm-fan

A THERMALTAKE ENGINE 27 1U JELLEMZŐI

Alacsony profilú, mindössze 27 mm magas

Az Engine 27 olyan eszközök számára kínál hűtési megoldást, mint az 1U szerverek, HTPC, AIO/PIO PC, POS terminálok és mini PC-k.

 

Egyedi fém (alimínium ötvözet) kialakítás, kiváló hőleadás

Ellentétben a hagyományos hűtőkkel, az Engine 27 teljesen fém kialakítása sokkal jobb hőleadást garantál. A fém ventilátort úgy tervezték, hogy közvetlenül húzza le a hőt a CPU-ról, köszönhetően a hűtőbordák közötti sugárirányú réseknek. Amikor a fém ventilátorok forognak, azok ugyanúgy átadják és elvezetik a hőt, mint a hűtőborda újszerű kialakítása.

 

Negyven ventilátorlapát a jobb hűtésért

Ahhoz, hogy a tökéletes teljesítményt képviselje a hűtés és a zajszint terén is, 40-lapátos ventilátorral szerelték fel. Ezek a lapátok mozgás közben centrifugális erőt hoznak létre a körülöttük lévő levegőben, ezzel is növelve a hűtőteljesítményt a „friss” levegő elérésével. A legfontosabb azonban talán mindenki számára a zajszint. A tervezésnél erre különösen nagy hangsúlyt fektettek, ez a technológia csökkenti a lapátok rázkódását. Amikor a meleg levegő távozik, szinte vákuumot hoz létre, a hideg levegő pedig folyamatosan áramolhat rá a bordákra.

 

Sugárirányú hűtőborda-kialakítás

Az összesen 129 hűtőborda sugárirányú tervezésénél arra is figyeltek, hogy azok a lehető legkisebb távolságra legyenek a ventilátortól, ezzel is növelve a hűtőteljesítményt.

 

 thermaltake-engine-27-non-interference-cooling-design-1

Beépített sebességszabályzás (PWM)

A PWM funkció a pontos és megfelelő hűtőteljesítményt szavatolja.

 

Interferencia nélkül

Az Engine 27 az interferencia problémáját is kiküszöböli, mely létrejöhet a videókártya, a CPU és a RAM-ok között egyaránt.
A Thermaltake Engine 27 1U hűtővel kapcsolatos további információk:

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00002957

 

A Thermaltake hivatalosa weboldalai:

  • A Thermaltake hivatalos oldala:

http://www.thermaltake.com

  • Thermaltake Tt közösség:

http://community.thermaltake.com/

  • Thermaltake YouTube csatorna:

http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview

  • Thermaltake Facebook Fan Page:

https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

  • Thermaltake Magyar nyelvű Facebook:

facebook.com/ThermaltakeHungary/