A QNAP bejelentette az OceanKTV 1.1 verzióját, mely támogatja a YouTube videók streamingjét, a DJ Console Control-t, az ajánlott lejáttszási listákat, valamint továbbfejlesztett kezelőfelülettel és egyébb funkciókkal is rendelkezik

 

  1. szeptember 12., Tajpej, Tajvan –A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette az OceanKTV legújabb 1.1-es verzióját – a világ első NAS alapú karaoke rendszere – melyet az ügyfelek visszajelzései alapján számos új és hasznos funkcióval bővítettek, az indulása, 2016 januárja óta. Az OceanKTV-vel így már YouTubeTM videót is streamingelhetünk és élvezhetjük a szinte korlátlan zeneélményt. Ezzel a felhasználók a zene letöltése nélkül sokkal kényelmesebben tudnak kikapcsolódni, ráadásul időt is spórolnak.

qnap

„Az OceanKTV 1.1 arra is képes, hogy lehalkítsuk az éneket a zeneszámokban, valamint zenéket és lejátszási listákat is ajánl. A felhasználók hozzá is adhatnak YouTube playlisteket az OceanKTV-hez” nyilatkozta Marcus Yang az QNAP NAS-ok termékmenedzsere.  

 

Az OceanKTV pihentető karaoke élményt ad DJ konzoljával, ahol számokat kérhetünk, megvághatjuk azokat, természetesen szabályozhatjuk a hangerőt, effektelhetjük és azonnal átválthatjuk a számokat, valamint még számos kiegészítő funkciója is van. A YouTube streamingnek köszönhetően még soha nem volt ennyire egyszerű megtalálni a videófájlokat és ráénekeleni azokra.

 

A QNAP NAS óriási tárolási-kapacitásával több ezer 1080p karaoke számot is kezelhetünk. A szabadalmaztatott QvPC technológiával a HDMI csatlakozással rendelkező TV-n keresztül nézhetjük meg karaoke videóinkat. Az OceanKTV Client appal az iOS® és Android™ eszközökről, mint egy távirányítóról tudjuk menedzselni a teljes rendszert. Az OceanKTV az új Audio Box-szal még több QNAP NAS-t támogat. Az Audio Box-hoz két darab 6.3mm jack-csatlakozóval rendelkező dinamikus mikrofont kapcsolhatunk.

 

A YouTube streaming funkciót is támogató OceanKTV Client hamarosan elérhető.

 

Támogatott modellek

TS-x51, TS-x51+, TS-x51A,TS-x53 Pro, TS-x53S Pro, TS-x53A, TBS-453A, TS-453mini, TVS-x63, TS-x70, TS-x70 Pro, TVS-x71, TVS-x71T, TVS-x82 és TVS-x82T családok.

 

Fontos megjegyezni:

  1. Ha a NAS rendszer nem rendelkezik beépített hangkártyával, úgy a NAS-hoz mindenképpen csatlakoztatni kell a QNAP Audio Box-ot, vagy egy kompatibilis hangkártyát (külön megvásárolható)
  2. Az OceanKTV 1.0.5 (vagy újabb vezió) kompatibilis az USB hangkártyákkal.

 

Elérhetőség és kompatibilitás

Az OceanKTV 1.1 elérhető a QTS App Centerben. Az OceanKTV Client android Android verziója a Google Play, az iOS verzió pedig az App Store-ban érhető el.

 

NAS rendszerkövetelmények: HDMI kimenet, minimum 2GB RAM és beépített vagy külső hangkártya (vagy QNAP Audio Box).

Firmware követelmény: QTS 4.2.1 (vagy újabb).