Budapest Park, Budapest Park, Budapest Park

99226140311123232_budapest_park_logo_smallMég javában tart a nyár, legalábbis a naptár szerint, mert az időjárás ezt néha elfelejti. Azonban felhívnám a figyelmet egy nyár végi programra, egész pontosan augusztus 27-re, ahol a megjelenés már-már kötelező, de legalábbis erősen ajánlott.  Ez az az éjszaka, ahol visszatérnek a 2000-es évek magyar és külföldi zenei vezérei.

Remélem, már tudod miért érdekes ez az este számodra. Még nem? Akkor segítek!

Ha ezeken a zenéken nőttél fel, akkor pont ezért van ott a helyed: egy este telis-tele azokkal a muzsikákkal, melyek a 2000-es évek meghatározó zenéi voltak. Minden szórakozóhelyen ezekre táncoltak a fiatalok, legyen szó a Balaton partjáról vagy egy fővárosi habpartiról.

Amennyiben ennél későbbi évekre tendálhatóak a fiatalkori bulizásaid, illetve korábbra és számodra csak hallásból ismertek ezek az előadók, akkor ezt látnod kell! Ki tudja, lesz-e még lehetőség egy ilyen összeállításra?!

Az est sztárfellépője egyértelműen az ATB. Rengeteg slágert gyártott az elmúlt évtizedekben, és a mai napig aktív, szóval nem kell attól félni, hogy megkopott a lemezlovas tudása és nehézkesen húzná fel azt a hangerő gombot a legjobb részeknél. Itt lesz még Groove Coverage is, aki az akkori diszkó korszak (koronázatlan?) királya volt, és nem telt el buli az ő zenéi nélkül sem.

Nem lenne elég? Megfordult a fejedben, hogy a nyár talán utolsó nagy buliját kihagyd? Hogy ne legyél ott egy ilyen estén, mert nem éri meg? Ha eddig fejben még nem kezdted el tervezni az estét és nem azon gondolkodtál hova rakhattad a megmaradt fényrudakat és a kedvenc nyakba akasztós sípodat, akkor most figyelj! A cikk elején említettem magyar zenei vezéreket is, természetesen az est fényét az ő jelenlétük legalább annyira emeli, de gondoltam legyen meglepetés, viszont ha még ezt olvasod, akkor elég telhetetlen vagy és neked a jóból sosem elég. Olyanok lesznek ott, mint:

Kozmix
Peat Jr. & Fernando & Sheela Live
Dj Szatmári feat. Jucus Live
Dance4Ever
Spigiboy
Spy The Ghost
Naksi
UBC
Tommy B
DJM
Sterbinszky
Kühl
Tebron

Nem is tudom, mi kéne még egy remek estéhez. Mondanám, hogy szólj a haveroknak, mert itt a helyetek, de ők már biztosan értesültek erről, és beszerezték a jegyeket, csak neked nem szóltak. Ja, igen, a jegyek: tessék sietni, ahogy néztem szép tempóban fogynak. Nem csodálom, hogy mindenki ott szeretne lenni ezen a megismételhetetlen bulin, hiszen ilyen még nem volt. Kuriózum party elég nézünk, a nyár méltó lezárásának ígérkezik, aki kimarad, nagyon sokáig bánhatja. Aztán óvatosan az alkohollal, nehogy Long way home legyen.

Tehát összegezzük: augusztus 27-én felkapjuk a parti rucinkat és a 18:00-kor nyitó Budapest Park területén belül egy hatalmasat bulizunk a 2000-es évek legjobb zenészeivel. Nem is birok magammal addig, muszáj meghallgatnom néhány akkori slágert. Teljes Ecstasy-ba kerültem!

Nagy Richárd