Engedd, hogy betöltse a Sony hangzás az otthonodat a Multi-roommal

  • Bemutatkoznak a vezeték nélküli hangsugárzók – SRS-X99, X88 és X77,
  • a HT-ST9 és HT-NT3 Sound Bar-ok, valamint a HT-XT3 tévés hangsugárzópanel
  • az STR-DN1060 és STR-DN860 AV-Vevő,
  • a CMT-SX7 és CMT-SX7B Hi-Fi rendszerek,
  • és az új SongPal Link™ alkalmazás a Multi-Room zenelejátszásért

Soha nem volt még ennyire egyszerű tiszta és jól szóló zenével feltölteni az életedet és az otthonodat. A Sony vadonatúj Multi-room vezeték nélküli hangszórói, Sound Bar-jai, tévés hangsugárzópaneljei, AV-vevői és Hi-Fi rendszerei mind azt szolgálják, hogy különböző forrásból származó zenéidet stabil és jó minőségben élvezhesd bárhol és bármikor..

Élvezd a nagy felbontású, részletes hangzást; valamint az online szolgáltatások legjavát, mint a Google Cast™ vagy a Spotify Connect,  vagy NFC-n keresztül egy érintéssel stream-eld kedvenc zenéidet okostelefonodról vagy táblagépedről. Játszd le kedvenc zenéidet számítógépeden vagy az otthoni szórakoztató egységeden.

 

Hi-Res felbontás, mely közelebb visz a zenéhez

A Hi-Res felbontás ugyanazt a tiszta, érzelmekben gazdag hangzást biztosítja, amit a zene előadója eredetileg alkotott. Részletesebb hangzást ad, mint egy CD vagy MP3 fájl, ugyanis a nagyfelbontású audió visszaadja minden hangjegy legfinomabb árnyalatát és dinamikáját. A Sony DSEE HX™ technológiája az erősen tömörített MP3 fájlok esetében is feljavítja a számokat Hi-Res minőségre, ugyanis helyreállítja a hiányzó nagyfrekvenciájú adatokat, így biztosítva a természetesebb hangzást.

 

A Multi-room zenehallgatás egyszerűbb SongPal Link™-kel

A Multi-room zenelejátszás által az egész otthonodban élvezni tudod a számaidat, amikor csak akarod. A SongPal™ alkalmazással a telefonodon, vagy táblagépeden bárhonnan vezérelni tudod az eszközöket. A SongPal™ továbbá alkalmas arra, hogy párosítsd a hangszóróidat, ezáltal mindenhol ugyanazt a számot tudod élvezni – ideális az otthonodat ellepő vendégsereg szórakoztatására.

A fejlett kétsávos Wi-Fi biztosítja a sziklaszilárd, hibamentes lejátszást az egész házban.

A Sony új LDAC™ audió technológiája lehetővé teszi, hogy kiváló minőségben élvezd a vezeték nélküli zenelejátszást Bluetooth®-on keresztül, a 3x-os adattovábbításra alkalmas LDAC™ növeli a zenehallgatás élményét.

 

Google Cast™ – még több zenét

Hihetetlenül sok zene: segítségedre lesznek a Sony legújabb vezeték nélküli hangszórói, Sound Bar-jai, felvevői és Hi-Fi rendszerei, amelyek kompatibilisek a Google Cast™-tal. Egyszerűen csak válogasd össze a kedvenc zenéidet és játszd le a népszerű Pandora, Deezer, vagy Google Play™ Music streaming szolgáltatással a telefonodról, vagy tabletedről és hallgasd megszakítás nélkül.

A streaming zenei szolgáltatásokat le tudod játszani bármilyen párosított eszközön a multi-room beállítással. Csak érintsd a Cast gombhoz a kedvenc audió alkalmazással ellátott Androidos™ telefonodat/tabletedet, vagy iPhone/iPad-edet, és máris összehangoltad eszközeidet.

 

SRS-X99/X88 Vezeték nélküli Multi-room, és Hi-Res hangsugárzók

Emeld egy magasabb szintre a zenehallgatás élményét. A Sony legújabb vezeték nélküli hangsugárzói a komoly hi-fi hangzás és a csábos minimál „one-box” stílus keverékét képviselik, így beleillenek bármilyen környezetbe.

NFC kapcsolattal csak egy érintés a telefonhoz vagy táblagéphez és máris hallgathatod a streamelt zenéidet. Emellett az online – mint a Google Cast™ és Spotify Connect – szolgáltatásokba belépve is élvezheted azokat a saját hangszóróidon, vagy a multi-room beállításon keresztül.

Az SRS-X99 vezeték nélküli, multi-roomos, nagyfelbontású audió hangsugárzó a zene szerelmeseinek kiváló, ugyanis azt a hangzást biztosítja, ami az előadó szándéka volt.

Összesen 154W kimeneti teljesítményt nyújt a 2.1 csatornás, 7 hangszórós rendszer, beleértve a négy magas sugárzót. Új magaslatokba emel a Sony fejlett technológiája, az S-Master HX™ digitális erősítő minimalizálja a torzításokat, a DSEE HX™ pedig támogatja a Hi-res audió fájlokat.

Az SRS-X88 lenyűgöző hangzást biztosít a beépített mélynyomóval, közép- és magas sugárzóval, mindezt kompakt formában.

Nem akarod magad röghöz kötni? A hordozható SRS-X77 beépített és újratölthető akkumulátort tartalmaz, így lehetőséget ad arra, hogy akár 10 órán át élvezhesd a legjobb zenéket otthonodban, vagy útközben (körülbelüli lejátszási érték Wi-Fi kikapcsolása mellett).

 

HT-ST9 és HT-NT3 Sound Barok – prémium minőségű Hi-Res felbontás és Multi-room

 

A TV elé helyezhető, több csatornás Sound Bar garantáltan felturbózza az estéket. Letisztult kialakításának köszönhetően igazán jól mutat bármilyen nappaliban. Nehézség nélkül hallgathatsz zenét az okostelefonodról az NFC kapcsolattal, ehhez csak egy érintés szükséges, és máris indulhat a buli.

A HT-ST9 és a HT-NT3 Hi-Res fájlok lejátszására képesek, támogatják az LDAC™-t kodeket, mely elősegíti, hogy Bluetooth®-os kapcsolattal magas minőségben streamingelhess. A Google Cast™ és Spotify Connect szolgáltatások pedig segítenek abban, hogy mindig elérhesd az online zenéidet.

Az ST9 a Sony referencia minőségű Sound Bar-ja, mely részletes, 7.1 csatornás hangélményt nyújt az újragondolt külsejű, koaxiális, nagyfelbontású audió hangsugárzóival, melyek a mély- és magas sugárzót egyetlen kompakt formában egyesítik.

A Sony Pictures Entertainment-tel közös fejlesztés a DSP – melynek köszönhetően úgy tűnik, mintha a filmes párbeszédek, hangeffektek és dallamok körülötted zajlanának. A félelmetes 800W-os teljesítményű HT-ST9 rengeteg erővel bír, megfelelve a kor követelményeinek, tökéletes kiegészítője a 46” átmérőnél nagyobb televízióknak.

 

HT-XT3 tévés hangsugárzópanel – Multi-room zenelejátszás Hi-res audió minőségben

A televízió alá helyezhető HT-XT3 a Sony első tévé alapú hangsugárzópanele, mely Hi-Res audió lejátszására képes és kompatibilis a Google Cast™-tal. Extra pezsgést adnak filmek és tévéműsorok nézésénél a koaxiális, nagyfelbontású audió hangsugárzókkal a maguk 350W-os teljesítményével, a prémium, 2.1 csatornás hangzással és a szabályozott basszus elérésére alkalmas két, integrált mélynyomóval.

Hallgasd online zenéidet, vagy élvezd a streaming szolgáltatásokat okostelefonodról az NFC, vagy a Bluetooth® segítségével – a Sony egyedülálló DSEE HX™ fejlesztésének köszönhetően közel Hi-Res felbontású hangminőségben teheted meg mindezt. A kiválóan tervezett tévés hangsugárzóra helyezhetünk megközelítőleg 50kg-os televíziót, és ideális a nagyobb, 65” feletti BRAVIA modellekhez.

STR-DN1060/DN860 AV-Vevő: mozi hangzású zene streaminggel és Multi-roommal

Az STR-DN1060 és DN860 7.2 csatornás AV-Vevők elhozzák az otthonodba a színház élményét. A Hi-Fi fanatikusok számára kategóriájának legjobbját adja mind hangzás, mind teljesítmény tekintetében, melyet magas minőségben, felső kategóriás alkatrészeket használva állítottunk elő sok csatlakoztatási lehetőséggel (6x HDMI bemenet a DN1060 esetében/ 5x a DN860-nál).

A nagyfelbontású audió biztosítja az élő zene érzetét a nappaliban. Támogatja a Hi-Res file-ok széles körét úgy, mint DSD 5.6MHz-ig 2 csatornán (USB/hálózati), DSD 2.8MHz-ig 5.1 csatornán (USB/hálózati/HDMI), 24 bit-es 192 kHz-ig WAV-ban 7.1 csatornán, vagy FLAC-ban 5.1 csatornán. Streamingelj vezeték nélkül kiváló minőségű dallamokat az LDAC™ segítségével a különböző online zeneszolgáltatóktól.

Tartalmaz 4K-s minőségjavítót és HDCP 2.2 átjátszót, melyek segítségével streamingelhetőek a 4K-s tartalmak. A képernyőtükrözés lehetőséget ad arra, hogy vezeték nélkül átvezesd az okostelefonod képernyőjét a tévédre, mely támogatja az MHL 3.0-t. Így pontosan azt adja vissza a 4K Ultra-HD televízió képernyője, mint amit a telefonodon látsz.

A beépített Bluetooth® megadja azt a kényelmet, hogy leülj, relaxálj és a vezetékek babrálása helyett csak élvezd a pazar hangzású muzsikákat a Bluetooth® fejhallgatón.

Májustól érhetőek el a legújabb multi-room képes AV vevők, a Sound Bar-ok és tévés hangsugárzók, a vezeték nélküli hangsugárzók és micro hi-fi rendszerek pedig júniustól.