BML GameGod fejhallgató teszt

Estimated read time 4 min read

Sziasztok Gémerek, így szépen magyarosan ugrunk neki a Cseh Lamax cég egyik termékének a gamer fejhallgatónak!

Figyelem! Ha eddig nem vonzott egy PC játék sem, akkor ne is vedd a fejedre próbára sem, mert úgy jársz, mint én, vagyis rabul ejtett az ellenség legyőzése az autós szimulátorok adrenalinja és a fantasztikus grafika a brutális hangzással! Szóval csak akkor olvasd tovább, ha érdekel egy 4990 Ft-ért megvásárolható hihetetlenül kényelmes gémer fejhallgató!

Én, mint nem gémer hogyan tudnék valamiről véleményt alkotni, amikor azt sem tudom mi fán terem ez az egész. Persze most már kb. 2 hete gyilkolom a fülest és ezzel a számítógépem videó kártyáját is. Nem minden új játékot szereti a gépem, de az érzés magával ragad, amikor a meseszép és valósághű játékokat játszom, akár 4K megjelenítéssel is. A hangzás ehhez képest ugyan az a katarzis, amit már régen nem éltem át. Minél több újdonság akad a kezünkbe, annál nagyobbat kell egy terméknek ugrani a képzeletbeli akadálypályán. Most ezt az ugrást nagyon tíz pontosra tippelném, de még egyszer kijelentve, hogy nem vagyok gémer, hanem csak egy egyszerű tesztelő, aki sok mindent látott már az elektronika terén.

Nézzük a fülest, akarom mondani a BML GameGod gamer fejhellgatót.

Akik kb. annyira már jártasak a gémer világban, azok ne is keressék a kérdésre a választ, hogy miért kábeles a füles és miért nem bluetooth kapcsolatos. A gémer fülesek mind kábelesek, mert itt sokkal gyorsabb az „adat” sebesség, mint a modern bluetooth módszerrel és a hangzás miatt is fontos lehet, persze az sem mindegy, hogy egy maratoni játék felénél nem merül le a beépített akksi sem.

A BML GameGod dobozán kiderült, hogy a…..

Csatlakozó típusa: 2 X 3,5 mm Jack

Kábelhossz: 200 cm

Súly: 220 g

 

Audió tulajdonságok

Mágnes mérete: 40 mm

Frekvenciatartomány: 20 – 22 000 Hz

Érzékenység: 109 ±3 dB

Ezek a száraz tények, viszont használat közben hatalmas élményt kaptam. Minden kristálytiszta és jól szól. Legyen az a mély frekvenciás hang, vagy akár a magas hangtartomány. Elvarázsolja az embert 4990 Ft-ért!

Nem csak játékra!!!

Használható Skype beszélgetésekre és minden olyan esetben, amikor szükség van mikrofonra is. Ami nekem a fejhallgató egyik és talán a legfontosabb jó tulajdonsága, az a kényelem. Nagyon kényelmes és a nagy szivacsnak köszönhetően nem csak a külső zajok vesznek el, hanem a környezetünk sem fog panaszkodni, hogy nem hallja tőlünk a TV-t. A kábelen van egy hangerő szabályzó potméter is, amit én nem szeretek használni egy fülesnél sem, mert hamar be szokott „recsegősödni” amikor tekergetjük. Itt még a BML-nél nem tartok, de ez még nálam nem egy agyonhasznált harci gémer eszköz.

A füles anyaga mondható minőséginek. Mind a kábel tekintetében, mind pedig a matt műanyag és a fejpánt szivacsozásában, amin a vart műbőr borításán diszkréten ott van a BML felirat. Prémium design és prémium hangzással megáldott olcsó gémer fejhallgató a BML.

A csatlakozás 3,5 jack csatlakozóval lehetséges, külön a fejhallgató és külön a mikrofon használatához. A kábel 2 méter hosszú ahogy már említettem, így elér az asztal alatti PC gépünkhöz is kényelmesen.

Mindent összevéve az árához képest többet kaptam, mint amit vártam. Kényelmes, jól szól, kell ennél több 4990-ért?

 

A terméket az eMaki webáruháztól kértük tesztre

 

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek