Idén sem lesznek unalmas üresjáratok! Június 6. és 10 között Alsóörsön

Estimated read time 3 min read

Idén sem lesznek unalmas üresjáratok! Június 6. és 10 között Alsóörsön, a legmenőbb hazai motoros fesztiválon nemcsak a zenei fellépők tüzelik fel a hangulatot, hanem azok a tehetségek is, akik a fizika törvényeit meghazudtolva, sokszor a gravitációnak ellentmondva szórakoztatják majd a résztvevőket esetenként lóháton, motorra vagy biciklire pattanva, vagy éppen egy nagyteljesítményű fűrésszel zsonglőrködve.

Rodeó hangulat a Balaton partján

A fesztivál történetében először nemcsak vasparipák vágtáznak majd a területen, hiszen a Rodeo Team izgalmas lovas trükkökkel kápráztatja el a résztvevőket. Az akrobatikus, gyakran nyaktörő mutatványok igazi rodeó hangulatot idéznek a tópartra, amelyek során ló és lovas tökéletes összhangban mozogva mond ellent a fizika törvényeinek.

Fából vasparipás

 

 

Gáborecz István, faszobrász tavaly egy életnagyságú motort faragott ki, amely később Alsóörsön, köztéri szoborként került kihelyezésre. A művész most emeli a tétet és idén a fa motorhoz egy motoros párt is életre kelt fából a fesztiválozók szeme láttára. Ezen kívül a STIHL programhelyszínén két Timbersports versenyző tart majd rövid bemutatókat, lesz motor kontra láncfűrész hangerőverseny és természetesen a motormosás sem marad el.

Viszlát gravitáció!

A Gravity Academy csapata már többször bizonyította, hogy motor nélkül is méltó résztvevője a fesztiválnak. A srácok négy különböző sportágat ötvözve mutatnak be extrém szaltókat, lélegzetelállító ugrásokat és pörgéseket egy- és kétkeréken, vagy éppen kerekek nélkül. A számos hazai és nemzetköz díjat elnyerő társaság ezúttal is a gravitációnak fittyet hányva szórakoztat majd.

Nyaktörő mutatványok Erdős Csaba főszereplésével

 

Természetesen az idei Open Road Fest programja nem lenne teljes hazánk legismertebb motoros kaszkadőrének mutatványai nélkül. A félelmet nem ismerő Erdős Csaba ezúttal is kezesbáránnyá szelídíti a vasszörnyeteget és újabb lehetetlennek tűnő mutatványokkal kápráztatja el a közönséget. Tőle veszi át a stafétát szombaton Angyal Zoltán, aki mennyei magasságokig emeli majd a tétet.

Gépszörnyek a levegőben is

Nemcsak földön és a talaj közelében száll majd az adrenalin. Veres Zoltán Európa bajnok, többszörös világbajnoki helyezett és Guinness rekorder pilóta ugyanis ezúttal is meghódítja a fesztivál légterét. A specialitásnak számító orsózás ezúttal sem marad majd el, de biztos, hogy számos egyéb meghökkentő mutatvány várja még a nagyérdeműt.

További infók: www.openroadfest.hu.

  1. Harley-Davidson Open Road Fest – 2018. június 6-10., Alsóörs

Feel the Freedom!

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek