Panasonic ES-ED93 Epilátor teszt

Estimated read time 5 min read

Most mi nők kapunk egy kis kényeztetést, mert a Panasonic 6in1 epilátorát próbálhatjuk ki.

 

Nagyon szeretjük, amikor ilyen csajos termék érkezik hozzánk, mert így a teszt nem csak érdekes, hanem hasznos is nekünk. Persze reméljük a kedves hölgy társainknak is hasznos ötleteket, tippeket kapnak tőlünk.

 

A dobozban a készüléket a töltőt és öt eltérő epilátor fejet találunk a tisztító kefe mellett. Nem nagy a doboz és nem kell fél órát csomagolni, mire kibontjuk a termékeket. Az epilátor markolata aranyozott színű és a többi része törtfehér.

A készülékben semmi áram nem volt, ezért kezdhettük a töltéssel. Ez nem tart túl sokáig, mert nagyjából 1:20 perc lehetett. Ezután már hadra fogható volt ez a szép és kézreálló epilátor. Szerencsére nem túl nehéz, mert valljuk be ki szereti a mázsás eszközöket. Ami a legjobban tetszik nekem, hogy akkumlátoros és vízálló is. Így nem kell annyira vigyázni a fürdőszobában, persze én mindig figyelek ettől függetlenül. Az epilátor fejében 48 apró kis tárcsa van, amik elméletileg biztosítják a megfelelő epilációs folyamatot. Ó igen! Nem akartam ezt olyan drasztikusan írni nektek, amilyen drasztikus folyamat az epilállás. Hiszen nem is drasztikus, mivel önthetünk az apró epilűló csipeszek mellé egy kis habfürdőt és ennek köszönhetően egy másik dimenziót nyitunk meg az epilálás terén. Könnyedén és hatékonan tudjuk elérni az elvárt eredményt. Fantasztikus!

A képet mindig magunkhoz közelítve kell használni, hiszen így érvényesül leghatékonyabban a tárcsák mozgási iránya. Nem kell félni és nyugodtan a csap alatt ki lehet öblíteni a fejet az eltávolított szőrszálaktól. Ami még a praktikumát erősíti, hogy a fej akár 60 fokos szöben is képes mozogni, így még nagyobb kényelmet biztosít a használat közben. Olyan, mintha csak símogatná az embert. A Panasonic ES-ED93 egyik sajátossága, hogy két féle sebesség mellett használható száraz és nedves módon is. Én leginkább az első módban teszteltem és teljesen meg is vagyok elégedve az eredménnyel. Maga az epilálás határozottan fájdalommentesebb, mint ez eddig használt készülékem és az üzemidő is sokkal hosszabb, persze lehet azért mert az akkumlátor a régi gépemben már nem mai darab.

Ami még tetszik nagyon az a világító LED segédfény, ami segít még a gyenge fényviszonyoknál is és meg kell említeni, hogy egész halk a kis szerkezet. Persze találtam egy negatívumot, mégpedig, hogy a töltő majdnem akkora, mint maga a készülék. Hiába dícsérném így, hogy milyen kicsi az epilátor és a legkisebb női táskában is elférene, ha vinnünk kell a töltőt. Szóval a töltő méret nem a legkisebbre sikerült.

A kiegészítőkre panasz nem lehet, így nincs olyan testrész, amit ne tudnánk a leghatékonyabban és a leg kíméletesebben epilálni. Külön van láb, hónalj, orszőrnyíró, bikinivonal adapter. Van a dobozban egy sarok hámlasztó is, mai nagyon hasznos és közben valóban jó is. Persze a kis hámlasztó kő tartóságát nem tudom megsaccolni, de tény, hogy használni fogom rendszeresen.

Az epilátorfej a kis csipeszekkel

A Panasonic ES-ED93 epilátor már a 0,5 mm nagyságú szőrszálakkal is megbírkózik, pedig az szinte semmi! Az epilátor fej szétpattintása után láttam csak, hogy milyen preciziós kis „pengék” és fogaskerekek vannak, sőt apró pici csavarocskák. Most már értem miért kerül ennyibe egy epilátor. Ennyi apró alkatrész egy négyzetcentiméter helyen és még csodákat is művel, hát azért ez nem semmi!

A pengék rozsdamentes acélból készültek, amik valószínűleg bírni fogják addig amig a készülék akumlátora.

Összességében ebben a dobozban minden benne van, amire mi nők csak álmodni merünk és még nem is kell a fogunkat összeszorítani a fájdalmas epilálás miatt, de még a készülék ára miatt sem!

Ami üzlettől függően 25-30 ezer Ft között mozoghat.

 

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek