COCOCHOCO Professional 4 lépcsős hajújraépítő csomag varázslata

Estimated read time 7 min read

Egy olyan márkát szeretnék bemutatni Nektek, melyek termékeiről biztos vagyok benne, hogy sokat fogtok még hallani. Amit tudni kell róluk, hogy a termékek israelből származnak, ahol, mint tudjuk igen fejlett technológiával rendelkeznek. Így van a COCOCHOCO Professional márkával is, akiknek legfőbb termékük a tartós hajegyenesítő, viszont most nem erről szeretnék Nektek mesélni. Professzionális termékeket gyártanak, professzionális felhasználásra és otthoni használatra egyaránt, így mindenki igényét maximálisan kielégítik.

COCOCHOCO Hungary

Egy szuper hatékony 4 lépcsős hajújraépítő csomagot mutatok be Nektek, mely szembe száll a legroncsoltabb hajkoronával is. Sajnos rengeteg külső hatás roncsolja hajunkat és a megfelelő tápanyagellátása sem egyszerű feladat. Persze ki ne vágyna a mindig gyönyörű fényes, egészséges hajkoronára. Ebben segít ez a hajújraépítő csomag, amely magas technológiájának köszönhetően mélyen táplálja, feltölti a haj legbelső rétegét és védi a káros külső behatások ellen. Ez a csomag magába foglal egy Tisztító sampont, egy Keratinos maszkot, amit én imádok, egy töredezett hajvégekre használatos Hagyd benne krémet és végső soron egy Shea vajat, ami szintén beletartozik a kedvenceim közé! Ezt a kezelést javasolt hetente vagy két hetente megismételni. A termékekről fontos tudni, hogy nem tartalmaznak SLS-t, Parabént, Vegan és Állatokon nem tesztelték.

Ezen a linken megtalálod a csomagot, ahol meg is rendelheted egyben: 4 lépcsős hajújraépítő csomag

Ez a csomag pedig egy extra hajújraépítő csomag, ahol is találhatsz benne egy sampont és egy balzsamot is, amivel a kezelések közötti időszakban érdemes mosni a hajad, ha azt szeretnéd, hogy hosszantartó legyen a hatása:

4 lépcsős hajújraépítő extra csomag

Akkor vágjunk is bele a részletes bemutatónak és termékek megismertetésének!

1.lépés  TISZTÍTÓ SAMPON

Mint írtam az előbb a kezelésünk a tisztító samponnal kezdjük, ami annak ellenére, hogy nincs benne semmiféle káros anyag, mégis olyan habképző technológiával rendelkezik, amivel sokkal könnyebben tudjuk eloszlatni az anyagot fejbőrünkön. Ez a sampon tökéletesen megtisztítja a fejbőrt és a hajszálakat, minden apró szennyeződéstől és képes megnyitni a hajszálakat annak érdekében, hogy a tápláló keratint bejuttathassuk a hajszálak belsejébe. Illata kellemes lágy, nem túl hivalkodó. A sampon Parabén, SLS mentes, Vegán és Állatokon sem tesztelték!

Használd a sampont a kezeléseknél, hetente 1x, vagy 2 hetente. Masszírozd be fejbőrödbe és oszlasd el a haj teljes hosszán, majd várj 5 percet és mosd le. Ezután jöhet a következő lépés!

2.lépés KERATINOS HAJREGENERÁLÓ MASZK

A keratin hajunk alapját képezi és mi ne lenne jobb a hajregeneráláshoz, mint egy tápláló keratinos maszk. Bejut a haj belsejébe és szinte újjáépül a haj szerkezete, így újra fényessé, puhává és rugalmassá válik. Nekem annyira a kedvencemmé vált, hogy minden hajmosásnál használom, hisz valóban finom, puha lesz tőle a haj és enélkül elég nehézkes lenne kibontani a hajam. Mivel előzőleg a samponnal megnyitottuk a hajszerkezetet, így valóban mélyre jut a keratin, hogy feltöltse minden egyes hajszálat és ezzel új erőt adva nekik. Imádom a textúráját is, hiszen nem túl folyékony és nem is túl kemény. Tökéletesen eloszlatható a hajon és miközben kivárjuk a megfelelő hatóidőt, nem folyik le a hajról a szemünkbe vagy nyakunkba.

Javaslom a maszk használatát minden egyes hajmosáshoz, nem csak ehhez a hajújraépítő kezeléshez. Az előzőleg samponnal megmosott hajra helyezzük fel, persze előtte csavarjuk ki a hajból a felesleges vizet. Hagyjuk hatni legalább 5 percig, majd mossuk le. Elárulom, hogy ezt a maszkot akkor is érdemes használni, ha átestél a Cocochoco tartós hajegyenesítésén, így sokkal tovább tart majd a hatása az egyenesítésnek. Illata szintén finom, lágy, nem tartalmaz Parabént, SLS-t, Vegan és nem tesztelték Állatokon

3.lépés HAGYD BENNE KRÉM- TÖREDEZETT HAJVÉGEKRE

Ezt a krémet már hajmosás után kell használni, a még törölköző száraz hajra. Sajnos számtalan káros hatás érkezik a külvilágból, amely roncsolja hajunkat. Gondolok itt a nap UV sugarára, hajszárító és az se mindegy mennyi tápanyag jut a hajvégekre. Sajnos mindig a haj vége kezd eltörni, amely igen kellemetlen tud lenni, hisz folyamatosan letörik az a bizonyos rész, ezzel rövidülve hajhosszunk. Ez a krém visszaadja a haj rugalmasságát, táplálja és megvédi mindenféle káros hatástól. A hajszálak rostjait megerősíti, így már eleve megelőzi a hajvégek szétválását.

Használatával könnyebben formázhatóvá válik a haj. Minden hajmosás után érdemes használni, a kezelésen kívül is ajánlom alkalmazását. Fontos, hogy a hajtőre ne kerüljön, hisz zsírosíthatja, ezért mindig a hajhosszra vagy hajvégekre juttassunk fel kevés mennyiséget belőle. Én át is szoktam fésülni a hajam, mikor rákerül ez a krém, mert nekem segít abban is, hogy könnyebben kibontsam a hajam.

4.lépés SHEA VAJ TERÁPIÁS OLAJ

A kezelés utolsó lépéseként használd az isteni shea vajat. Én személy szerint imádom. Iszonyat gyorsan szívja be a haj, nem nehezíti el, még a hajhosszomon sem és finom puha lesz tőle a hajam. Gazdag zsírsavakban, vitaminokban, melyek ápolják a hajat. A shea vajról még tudni kell, hogy gyulladásgátló tulajdonsággal is bír, ezért jót tesz, ha bedörzsölöd fejbőrödbe is, pl. hajmosás előtt fél órával.

Ezt a Shea vajat is bármikor használhatod, még akkor is, ha száraznak érzed hajvégeid. Nagyon gyorsan be fogja szívni hajad. Alkalmazd a hajvégeiden, mikor végzed ezt a 4 lépcsős hajkezelést, majd javaslom, hogy vasald ki a hajad, vagy göndörítsd be. Erre azért van szükség, mert lezárod az előzőleg megnyitott hajszerkezetet és ezt a rengeteg tápláló anyagot mélyen a haj belsejébe tudod zárni. A másik nagy előnye, hogy az egyenes haj így tovább marad egyenes, vagy a göndör haj göndör, hisz a második lépésnél bejuttattuk a keratinos maszkot, aminek ez egy szuper tulajdonsága, hogy a kívánt frizura tartósabb is lesz.

A COCOCHOCO Professional további termékeit megtekintheted COCOCHOCO Professional Weboldalukon és itt olvashatsz a tartós hajegyenesítésükről is.

Kövesd őket Facebookon, ahol értesülhetsz a legújabb termékeikről és akcióikról.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek