Trust Dixxo- hordozható bluetooth hangszóró LED effektekkel

Estimated read time 3 min read

Most a TRUST DIXXO hordozható bulihangfalát tesztelhettük le.

A hangszóró 20 wattos zenei teljesítményre képes, majdnem 360 fokban elhelyezkedő led világítást kapott.


A kezelőszerveket a tetején helyezték el, itt van lehetőség a zeneszám váltására,a hangerő szabályozásra és a bemenet választására is. A bemenetek között találjuk az USB portot az SD kártya foglalatot egy AUX kábeles csatlakozást, de elsődlegesen a Bluetooth használja az eszköz.
Lehetőség van kihangosítóként is használni, mivel beépített mikrofont is kapott, illetve a középső gombjával fel és le tehetjük a bejövő hívásokat.
Akkuról nagyjából 15 órát tud üzemelni és USB-n keresztül lehet tölteni, de csak fali aljzatból.


MEGJELENÉS

A pofás kis hangfal henger alakú és 360 fokban szórja a zenét, és teszi ezt elég jó minőségben.

Ha az asztalra fektetve helyezzük drasztikusan megnövekszik a mély hangok mennyisége, mely elég jó hatással van a zenei összképre.
A telefonunk hangszórójánál mérföldekkel erőteljesebben üvöltő hangfalat könnyen vihetjük magunkkal és a fiatalok körében is elterjedt jelenség a valamilyen hangfal cipelése az utcán való csatangoláshoz.


Ez mellett persze egy kerti grillpartit is hangulatosabbá tehetünk egy kis zenével, de disco hangulatra azért ne számítsunk.
A laptopunk hangját is jobbá tehetjük vele és filmezéshez is kiváló kis társ lehet. Mivel könnyen csatlakoztathatjuk 3,5mm-es jackel is, így az se számít ha nincs bluetooth a gépünkben. Természetesen a fényhatásokat is teljesen lekapcsolhatjuk, hogy ne zavarjon a filmezés közben.

A tetején elhelyezett gombokkal könnyedén navigálhatunk a zenék között vagy adhatunk nagyobb hangerőt a készülékre.


Összeszerelésben és anyaghasználatban egész minőségi a termék amit az erőteljes LED fények is igazolnak. Jó minőségű nappal is jól látható fényes LED-eket raktak bele, amik tényleg szivárvány módjára váltakoztatják a színüket.

FUNKCIÓK

Mindenféle reakciót beállíthatunk egy gombnyomásra. Nem számoltam össze, de elég sok variációt kapunk, amivel el lehet lenni egy jó ideig.

Teljes hangerőn se recsegett be, ami nagyon nagy plusz pont hiszen ezek a kis hangfalak általában nem bírják a túl nagy hangerőt.

Rengeteg hasonló terméket kapni, de kevés ami tényleg szépen is szól és nincs bazári megjelenése.
Ez a termék pedig a jobbak közé sorolható, mind teljesítményben mind megjelenésben.

Szinte nincs olyan eszköz amit ne csatlakoztathatnánk rá, mivel mindenféle opcióval ellátta a gyártó.

A terméket köszönjük a TRUST hazai képviseletének.

Ezen a linken keresztül meg is vásárolhatod:
TRUST DIXXO

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek