HERBIOTICUM-SEGÍTSÉG A SPORTOLÁSHOZ

Estimated read time 5 min read

Mivel a sport mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, ezért mindig is kerestem az olyan termékeket, amelyek hozzásegítenek a gyorsabb és eredményesebb fogyáshoz, izomfejlődéshez. Egész életemben versenysportoltam több sportágban is, valamint olyan iskolát is végzek, így az egyetem után, ami kapcsolódik a sporthoz, és nem csak az egészségügyhöz, mint a Semmelweis.

Segítségemre szolgált a Herbioticum márka pár terméke most is, mint korábban már jó párszor bizonyított nálam, amelyeket elolvashattok ITT, ITT, és ITT.

Teszteltem a Herbioticum L-Carnitine termékét, a Siberian Ginseng&Tea Energy termékét, valamint a Fekete nadálytő krémet.

HERBIOTICUM L-CARNITINE 1500mg

HERBioticum L-Carnitine 1500mg

Az L-Carnitinnel mindig is kétséges volt a kapcsolatom, ugyanis a legtöbbnél kisebb féle rosszullétet éreztem. Fogalmam sincs miért. De nem voltam rest kipróbálni ezt sem. Pedig féltem is tőle, mivel ettől jóval kisebb tartalmú L-Carnitintől is éreztem már magam rosszul. Többet is próbáltam már, de egytől egyig ugyanaz a hatás. Nem értettem miért.

Ez az L-Carnitine 1500mg tartalommal rendelkezik tablettánként. Én kipróbáltam futás előtt és csodák csodájára nem lett tőle bajom. Ezt nem is hittem el. Persze ilyenkor az emberben felmerülhet a kérdés, hogy akkor lehet nem is hatott, vagy nem tartalmaz annyi hatóanyagot, stb…

HERBioticum L-Carnitine 1500mg, tabletták

Ez mind hazugság lenne ugyanis volt hatása! Sokkal jobban bírtam a futást, lassabban fáradtam és a mérleg is azt mutatta, hogy segített a fogyásban. Korábban is futottam sokat és akkor sokkal lassabban mentek le a kilók. Őszintén szólva igazán megörültem neki, hogy végre egy L-Carnitin amitől nem érzem magam rosszul és még hat is!

Az L-Carnitinről tudni kell, hogy segíthet a zsírokat felhasználni energianyerés gyanánt, és ez az anyag az, ami képes a zsírokat átjuttatni a sejtfalon, energiafelhasználásra, így valóban hatékony sportoláshoz! Fizikai munkához is kiváló segítség lehet, hogy sokkal több energiánk lehessen.

Adagolása 1 tabletta, sportolás előtt fél órával.

HERBIOTICUM L-CARNITINE 1500mg

HERBIOTICUM SIBERIAN GINSENG & TEA ENERGY

Egy újabb termék mely segít a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásában és emelésében. A ginsengről tudjuk mennyire pozitív hatással van a szellemi frissességre, de egyaránt jótékonyan hat a fizikai aktivitásra, az immunrendszer erősítésére, és stressz oldására.

HERBioticum Siberian Ginseng & Tea Energy

A tea energy konrétan három tea fajtát takar, ugyanis tartalmaz fekete, zöld és fehér tea kivonatot, valamint természetes koffeint. Így hármas hatással bír ez a termék: tea, koffein és a ginseng.

Magas vérnyomással rendelkező személyeknek nem ajánlanám a terméket, hisz ezek emelhetik a vérnyomást, valamint a pulzust.

Fizikai aktivitás előtt fél órával érdemes bevenni a kapszulákat, a napi adagolása 2 szem. Ezt beveheted egyszerre vagy akár külön is. Én edzés előtt is vettem be belőle, így sokkal nagyobb energiát éreztem magamban, főleg a súlyzós edzés előtt használtam, valamint tanulás és cikkírások előtt használtam, az agyműködés serkentésére.

Mivel adaptogén hatása van, ezért szedése nem javasolt 6 hétnél tovább.

HERBIOTICUM SIBERIAN GINSENG & TEA ENERGY

HERBIOTICUM FEKETE NADÁLYTŐ KRÉM

A fekete nadálytő krém jól ismert már a véraláfutások doktoraként, hisz ez a gyógynövény irtó gyorsan képest eltűntetni azokat a fránya lila foltokat a bőr alól. Ugyebár sportoláskor bárki szerezhet ilyet bőven. Ezeket kenegetve, gyorsabban és fájdalom nélkül tűntethetjük el a fekete nadálytő krémmel.

HERBioticum Fekete Nadálytő Krém

Azonban ami számomra is nagy segítség volt, az a fájó, esetleg gyulladt izmok enyhítése, amire ez a krém képes volt. Egy igen komoly edzés után mindenki érezhette, hogy nagyon fáj az a bizonyos izomcsoport amire edzett, esetleg következő napra izomláza lesz, vagy szinte az izom begyulladt. A legjobb megoldás, amit ajánlok az a Herbioticum Fekete Nadálytő kréme!

Emellett hozzáadtak +6 gyógynövény kivonatát is, az aloe verát, hegyi árnikát, ginseng gyökér, ginko biloba, körömvirág, ördökcsáklya.

Amire szerencsére nekem nem kellett használnom a krémet, mivel nincsenek ilyen problémáim, de ajánlott rá ez a krém, az az ínhüvelygyulladás, a szalagszakadás, rándulások, zúzódások, ficam, ízületi fájdalmak, (bár ez előszokott fordulni komolyabb lábedzés után).

A krém nem tartalmaz parabén, kőolajszármazékot, mesterséges szín- és illatanyagokat.

HERBIOTICUM FEKETE NADÁLYTŐ KRÉM

Az összes Herbiotikum termékről ITT olvashattok!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek