CAONATUR-BIZONYÍTOTT A CAOLA MÁRKA

Estimated read time 5 min read

A 180 éves múltra visszatekintő Caola cég natúr termékeit teszteltem, méghozzá a CaoNatur termékeket, melyek olyan bioaktív hatóanyagokat tartalmaznak, melyek sejt szinten fejtik ki hatásukat, ezzel lassítva a bőr öregedésének folyamatát.

Több termék is segített a mindennapokban, hogy szebb, frissebb és puhább legyen bőröm. Többek között a CaoNatur arcápolókat próbálhattam ki, arctisztító tonikot, mélytisztító gélt, arctisztító tejet, valamint a normál bőrre és a száraz bőrre ajánlott két krémet is.

Már az első benyomás is pozitív volt a márkáról, ugyanis a termékek külseje is megfogott azonnal. Egy modern, letisztult dizájnal rendelkező termékeket vehettem kézbe. Itt legfőképp kiemelném az arcápolók külsejét. Számomra igen megnyerő ez az átlátszó tégely, melyen azok a gyógynövények láthatóak, amelyeket tartalmaz a krém is.

A termékek illata pedig annyira finom, mintha egy lágy, friss mezőn lépdelnénk. Én imádtam használni őket, mert az ember tényleg úgy érezte magát, mintha a természetben lenne.

CAONATUR ARCTISZTÍTÓ TERMÉKEK

CaoNatur Artisztító Tej

Lágy illattal rendelkező arctisztító tej, mely egyaránt eltávolítja a sminket is. Hibiszkusz virág kivonata hidratálja a bőrt és csökkenti a bőrön található esetleges gyulladást. Található benne búzavirág kivonat, Panthenol és E-vitamin, melyek szintén puhító és nyugtatólag hatnak bőrünkre. 150ml tartalma igen sokáig elég volt számomra. A tejet leginkább a normál és száraz bőrűeknek ajánlanám. Akinek zsírosabb bőre van, annak a Mélytisztító gélt javaslom!

Ez a tej nem tartalmaz ásványi olajat, parabént, szilikont, és színezéket sem!

CaoNatur Arctisztító Tej

Alkalmazása: Én egy vattakorong segítségével jutattam fel az arcomra, és mondhatom hatékonyan eltávolította a szennyeződést az arcomról. A sminket is tökéletesen eltávolítja, és szembe kerülés esetén engem nem csípett.

 

CaoNatur Mélytisztító gél

Ez valóban egy átlátszó, gél állagú anyag, melyet én leginkább a kombinált vagy zsíros bőrűeknek ajánlanék. De a szárazabb bőrűek is használhatják heti 1-2 alkalommal, hisz ez a termék sokkal mélyebben tisztítja meg a bőrt, eltávolítva a mitesszereket és baktériumokat. Szintén megtalálható benne a Panthenol, Hibiszkuszvirág, Búzavirág, E-vitamin, Shea vaj, Szőlő, Csalán.

Mikor ezt használtam, akkor érezhetően tisztább volt a bőröm. Használata után sokkal frissebbnek, és fényesebbnek tűnt az arcom. Könnyű a használata is. Én csak simán a kezemmel felvittem, majd víz segítségével lemostam.

A gél nem tartalmaz se parabént, se színezéket!

 

CaoNatur Arctisztító Tonik

Én minden arctisztításhoz ajánlom a tonik használatát, ugyanis összehúzza a pórusokat és visszaadja a bőr megfelelő PH értékét. Mindegy, hogy a tejet vagy a gélt használjuk arctisztítás kezdéseként, utánuk mindig használjunk tonikot.

CaoNatur Arctisztító Tonik

Ez a tonik is szintén tartalmazza azokat a hatóanyagokat, amiket az arclemosók, így plusz ápolást nyújthatunk bőrünknek.

Vattakorong segítségével törüljük át az arcunkat vele, és ne mossuk le.

 

CAONATUR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK

CaoNatur Hidratáló Arckrém Normál Bőrre

CaoNatur Hidratáló Arckrém Normál Bőrre

Lágy, kellemes érzetű és illatú krém, melyet gyorsan beszív a bőr. A csomagolásáról már korábban áradoztam mennyire megfogott. Hidratálú funkcióját maradéktalanul betöltötte. Azoknak ajánlanám, akiknek normál vagy enyhén száraz a bőrük.

A krém tele növényi hatóanyagokkal, többek között, Búzavirág, Hibiszkusz, de megtalálható benne a Panthenol, E-vitamin, és C-vitamin is melyek antioxidáns hatással bírnak.

A krém nem tartalmaz szilikont és parabént sem!

 

CaoNatur Hidratáló Arckrém Száraz, Érzékeny Bőrre

Egy testesebb krém, amelyet a száraz vagy érzékeny bőrűeknek ajánlok. Én személy szerint éjszakára használtam a krémet, hisz akkor egy gazdagabb krémet érdemesebb használni.

CaoNatur Hidratáló Arckrém Száraz, Érzékeny Bőrre

Mandulaolaj tartalmának köszönhetően extrémen táplálja a száraz bőrt. Szintén tartalmaz Panthenolt, Búzavirágot, Shea vajat, Vitaminokat.

Ami a legnagyszerűbb az egészben, hogy ezekhez a termékekhez nagyszerű áron hozzá juthat bárki, MediLine üzletekben, Bijó üzletekben és a patikákban is!

De hozzájuthatsz a Caola Webshopjában is az össze termékhez.

Bővebb információkat a CaoNatur oldalán találhattok!

Kövesd őket Facebook oldalukon is!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek