Zenna- Szépüljünk natur termékekkel

Estimated read time 7 min read

Szeretném nektek bemutatni azokat az arcápoló termékeket, melyekkel te is szebbé varázsolhatod arcodat, méghozzá a Zenna márka kínálatából, minek megálmodója Gróf Ákos volt.

Azt hiszem, a sztori sok embernek lehet ismerős, akik ugyanebben a cipőben jártak vagy járhattak, mint Ákosék. Egyszer csak pici gyermekük allergiás lett, de hosszú-hoszzú kutatás után sem derült ki mi lehet az okozója. Ákos készített egy körömvirágos natúr szappant egy alkalommal, amit természetesen azonnal kipróbáltak gyermekükön is. Csodák csodájára 2 éves problémájuk vált a múlttá. Többet nem jelentkeztek a kiütések, és ez egy nagy löketet adott Nekik, hogy elkészítsék saját vállalkozásuk, mely Zenna névre hallgat. Tudni kell ez egy mozaik szó mely a ZEN és a NATural szóból jött létre. Azóta Ákosék folyamatos újdonságokkal rukkolnak elő, és próbálnak segíteni mindenkinek, akik hasonló problémával küzdenek, és a természet legjavát felhasználva elkészíteni a természetes kozmetikumokat. Természetesen minden Zenna termék mentes a mesterséges anyagoktól!

ZENNA HÁMLASZTÓ SZÉRUM PATTANÁSOSODÁS ELLEN, AHA&BHA

Ahhoz, hogy bőrünk mindig megújuljon, néha segítségre is van szüksége. Sajnos rengeteg olyan káros hatás éri, amitől eltömődnek a pórusok, száraz lesz a bőr, apró pattanások jelenhetnek meg, fakó lesz a bőröd. Ez a szérum serkenti a bőr megújulását, használat után frissnek, üdének tűnik a bőr. Összehúzza a tág pórusokat, növeli a bőr vízmegtartó képességét, a BHA pedig csökkenti a gyulladást és antibakteriális hatással is bír.

Tapasztalataim

Bevallom először féltem, hogyan fogjak viselni a bőröm, nem lesz-e túl sok neki, és nem kezd-e el hámlani iszonyatosan. Nekem kombinált bőröm van, és van ahol tág is a pórusom, ami iszonyat zavar. Ezt a szérumot egy vattakorong segítségével feljuttattam a bőrömre, áttöröltem vele majd hagytam megszáradni. A bőr teljesen beszívja, és nem kell lemosni. Hihetetlen volt számomra, hogy párc perc múlva annyira fiatalosabbnak látszott a bőröm. De nem csak nekem, másoknak is működött, akik kipróbálták. Sokkal világosabbnak, és üdébbnek tűnt. A pórusaim is szemmel láthatóan összehúzódtak. Szóval nekem nagyon bejött.

https://zennaszappan.hu/ZENNA-HAMLASZTO-SZERUM-PATTANASOSODAS-ELLEN-AHA-BH

FEHÉR AGYAGOS HIDRATÁLÓ ARCPAKOLÁS KÓKUSZPORRAL

Ez az arcpakolás megnyitja a bőröd pórusait, amin keresztül bejut az értékes agyag, mely elszívja a felesleges faggyút, méreganyagokat, értékes ásványi anyagok jutnak be ezáltal a bőröd alá, mely puhává és lággyá teszi azt. Fontos tudni, hogy teljes száradás előtt eltávolítsd a maszkot, ugyanis az anyag abban a fázisban már a bőr felszínéről szívná el a nedvességet. Mosd le mielőtt megszárad.

Tapasztalataim

Én ezt az arcmaszkot mindig a hámlasztó után használtam. A finom port masszaszerű anyaggá kell összekeverni akár aloe verával, gyümölcslével, tejjel. Én mindig tejjel használtam. Felhelyeztem és még teljes száradás előtt lemostam. Egyébként nagyon jó illata van, mivel kókuszos, én pedig imádom a kókuszt. A bőr érezhetően lágyabb a használata után. A pakolás után érdemes olyan olajat vagy hidratálót használni, ami nem tömíti el a pórusokat, hisz mint írtam, a bőrt felmelegíti a maszk és a pórusok is megnyílnak.

https://zennaszappan.hu/Feher-agyagos-hidratalo-arcpakolas-kokuszporral

ZENNA 100% NÖVÉNYI RÁNCTALANÍTÓ

Ez a kis olaj rengeteg olyan vitamint és olajat tartalmaz amely szebbé, fiatalosabbá varázsolhatja bőrödet, köztük Ligetszépe olaj, Gránátalma olaj, A-vitamin, Acmella kivonat, Borágó olaj, E-vitamin, Málnamagolaj, Q10, Argán olaj, Kendermagolaj. A termék rendszeres használatával csökkenthetőek a ráncok mélysége, feszesebbé, rugalmasabbá válhat, antioxidáns hatású, gyulladáscsökkentő, megnöveli a bőr védekező képességét, sejtmegújulásra serkenti.

Tapasztalataim

Az arcpakolásnál írtam, hogy érdemes utána tápláló olajat, vagy hidratáló krémet használni, ami nem tömi el a pórusokat. Ez az olaj tökéletes arra, hogy az előzetesen maszk által megnyitott pórusokon behatoljon a bőr mélyebb rétegeibe is és táplálja azt. Nagyon kevéske is elég belőle mert a ló túl oldalára is eshetünk, mint ahogy velem is történt, és túl zsírosítjuk vele a bőrt. Én párszor túl sokat raktam rá és azt éreztem, hogy sok volt a bőrömnek. Ugyan ránctalanító hatást nem vettem észre, de az biztos, hogy iszonyat puha lett tőle az arcom. Bár biztosan kitűnőbb eredmény figyelhető meg olyan személyen akinek mélyebb ráncai vannak már.

https://zennaszappan.hu/ZENNA-100-novenyi-Ranctalanito-szerum

ZENNA PATTANÁS KILLER OLAJESSZENCIA

Egyik kedvenc olajom a teafa, ami ebben az olajesszenciába is megtalálható. De, hogy még gyilkosabb legyen ez a kis esszencia került bele még pár csodás olaj, köztük Levendula illóolaj, Jojoba olaj, Bergamott illóolaj, Rozmaring illóolaj. Egyébként imádom a levendulát és a rozmaringot is, ez utóbbit a hatékonysága miatt. Minden csúnya pattanás fegyvere lehet ez az olajesszencia!

Tapasztalataim

Tényleg tuti tipp, ha már van pattid, vagy csak kialakulóban van, ugyanis biztos, hogy eltűnteti. Ez az olaj több hatással is bír, antibakteriális, gombaölő, fertőzés gátló, gyulladáscsökkentő. Így bárhol szükséged van ezekre a fegyverekre oda bátran ajánlom. Főleg este érdemes használni, ha az arcodon szeretnéd használni.

https://zennaszappan.hu/ZENNA-Pattanas-killer-olajesszencia–10-ml

KOFFEINES FESZESÍTŐ GÉL SZEMKÖRNYÉKRE

Frissítő, összehúzó, antioxidáns, hidratáló hatású szemkörnyék ápoló gél. Hamamelis víz, koffein, és vörösszőlő együttes hatással segíti a fáradt, táskás, karikás szem helyreállítását. Serkenti a vérkeringést, vénás tónusjavító, védi a bőrt a korai öregedéstől.

Tapasztalataim

Az arcbőr tisztítása utána, napi 1-2x használd a szem környéki bőrre. Nekem annyi negatív tapasztalatom volt a termékkel, hogy a gél megszáradás után annyira húzódott a bőröm. De igazából lehet ez a termék hatása, vagy túl sokat tettem belőle, mert az ilyen termékből persze sosem elég. Felvitel után azonnal frissítő és hűsítő érzést éreztem azon a helyen, és a karikákat is csökkenti.

 

A Zenna termékekkel történő testápolást egy következő cikkben mutatom be Nektek, addig is tekintsétek meg kínálatukat a Zenna Webshopjában.

Jó böngészést és olvasást Kívánok!

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek