A görög BIOSELECT napvédő és nyugtató termékek, Piperkőc kínálatából, hogy mindenhol érezhesd a „görög életérzést”

Estimated read time 6 min read

Ismételten megörvendeztetett PIPERKŐC a nagyszerű, természetes összetevőkben gazdag termékeivel, hogy segítséget nyújtson a káros napsugárzás ellen. Igazán hasznát tudod venni a mostani időben, ugyanis őrület milyen meleg van. Semmiképp ne menj úgy napra, hogy nem használsz napvédő termékeket!

Korábbi cikkemet itt olvashatjátok, ahol bemutatok pár szuper görög Elotia terméket, PIPERKŐC kínálatából, hogy te is átérezhesd a  ”Görög életérzést”:

https://tesztvilag.hu/2017/02/21/elotia-gorog-termeszet-csodai/

Most BIOSELECT névre hallgató napvédő és nyugtató termékeket mutatok be Nektek, amelyeket Piperkőc oldalán Ti is megtaláltok.

 

OLIVE NAPKRÉM ARCRA ÉS TESTRE-MAGAS FÉNYVÉDŐ FAKTORRAL, SPF30

Nem elég fontos kihangsúlyozni, ha napra mégy, használj fényvédő faktorral rendelkező terméket testedre és arcodra. Még akkor is, ha nem ég le a bőröd, ugyanis káros hatással van a nap a bőrre. Én nem vagyok az a kifejezett napozós fajta, de tisztában vagyok vele, hogy bárhol, bármikor le tudok égni.  Az ember olyan helyen is leég, ahol a legtöbben nem is gondolnák. Így is történt ez velem, és társaimmal egy külföldi kiránduláson, ahol a hegyekbe utaztunk, méghozzá helikopterrel. Mondanom sem kell, hogy 1,5 órás repülő út alatt az üvegen keresztül őrületes napsütés volt, na és ami a hegyekben várt az nem volt semmi. Sokkal erősebb nap, mint bármelyik tengerparton. Nappal iszonyatos forróság, és tűző nap, este pedig hideg. Persze én fel voltam készülve a Bioselect termékekkel a nap elleni harcra és magamon és másokon is bevetettem. Akik pedig úgy gondolták, hogy ők úgy sem égnek le és ők nem kértek belőle, azok nagyon megjárták. Én viszont örültem, mert se az arcom, se a testem nem égett le, ugyanis használtam az Olive napkrémet, PIPERKŐC ajánlásával.

Ez a krém, egy picit sűrűbb állagú, tehát nem tej. Illata lágy, kellemes, erre csak azt mondom, olyan ”zöld illata van”. A bőröm nagyon gyorsan beszívta, és puhává is varázsolta. Nem maradt olajos érzetem, és nem tapadt a bőröm utána, aminek kifejezetten örültem. Ez a kellemes görög termék dictamélával, aloe verával és bíbor kasvirággal védi és táplálja a bőrünket. Nem tartalmaz kőolajszármazékokat, se mesterséges színezéket, illetve illatanyagot sem. Mondanom se kell, hogy aki nem kente be magát az én ajánlásommal, a következő nap nálam sorakoztak a krémért!

OLIVE NAPKRÉM ARCRA ÉS TESTRE, SPF30

NAPOZÁS UTÁNI GÉL


Ennek a napozás utáni gélnek azok tudtak örülni, akik aznap igen csak leégtek a napon. Olyan vörösek voltak, mint a rák. Fájt és húzódott a bőrük. Odaadtam nekik kenjék be magukat fürdés után ezzel a termékkel. A gél aloe vera, körömvirág, és dictamélával nyugtatja a kipirosodott bőrt, antioxidáns és hidratáló tulajdonságokkal is bír. Én szúnyogcsípésre is használtam, hogy ne viszkedjen annyira, és nyugtassa a bőröm. Felkenés után nagyon kellemes hűsítő hatást éreztem.  Ebből a gélből meglepően kevés is elég, ugyanis felkenés után, dörzsölés hatására picit krémesebbé válik, és igen nagy területen el tudod oszlatni. Jó véleménnyel voltak róla azok is, akiknek megégett a bőrük a napon, nekik is enyhítette a fájdalmat, és viszketést, valamit a gyulladást is gyorsan lehúzta.

NAPOZÁS UTÁNI GÉL

 

BARNÍTÓ OLAJ-KÖZEPES FÉNYVÉDŐ FAKTORRAL-SPF15

Hú, nekem ez nagy kedvencem lett, ez az olaj. Ahol laktunk a hegyekben, ott volt medence is, így tudtam kicsit fürödni. Mint mondtam én nem vagyok az a nagy napozós fajta, a vízbe is mindig használok fényvédőt, és fürdés után kifekszek száradni a napra. Ez a barnító olaj valami elképesztő illattal rendelkezik. Befújtam magam, ugyanis spray kivitelezésű. Maradtam egy picit még teljesen be nem szívódott, majd irány a medence. Úszkáltam egy ideig, majd ki a partra száradni. Már akkor észrevettem, hogy sokkal barnább vagyok, mint szoktam lenni általában. Kifeküdtem egy negyed órára és ettől az olajtól olyan szép napbarnított színem lett, hogy nem hittem el!

A termék illatát is végig éreztem magamon, még a vízben lubickoltam. Nagyon kellemes volt. Egyébként ebben a barnító olajban található dictaméla, sárgarépaolaj, dióolaj, jojobaolaj. Védik a bőrt a kiszáradástól és a sárgarépaolajnak köszönhetően elősegíti a bőr természetes barnulását. Kőolajszármazék mentes, szilikonmentes, mesterséges színezék mentes, parabénmentes.

BARNÍTÓ OLAJ-SPF15

NAPVÉDŐ RÚD-100%-BAN TERMÉSZETES

Igen magas fényvédővel rendelkező rudacska, melyet táskádba elhelyezve bárhova könnyedén magaddal tudod vinni. Dictamélával, organikus méhviasszal, organikus jojoba olajjal, nano cink oxiddal és karanja olajjal véd a káros sugarak ellen, és megelőzi a bőr korai öregedését.

A rúd maga zöldes színű, picit nehezebben kenődik, bár ebben a melegben azt vettem észre, hogy az állaga sokkal jobb volt. Tehát én hűtőbe nem tartanám. Viszont így nagyon sokáig elég a termék. Én főleg azokra a területekre ajánlanám, ahol kifejezetten leégésre hajlamos a bőr. Tehát orr, száj, arc, vagy váll. Kinek mi. Nekem az ajkaim jól táplálta és védte. Nem tudtam lenyalni se, így sokáig fent maradt a számon. Csak annyi volt a gond, hogy picit kifehérítette, viszont végezte a munkáját rendesen. Egy átlagos ajakbalzsamtól jóval tartósabb, mint állagban, és tartósságban, valamint ez teljesen természetes, és magas fényvédelemmel rendelkezik, ugyanis nagyon fontos az ajkainkat is védeni a nap káros sugarai ellen!

NAPVÉDŐ RÚD-100%-BAN TERMÉSZETES

Ha te is szeretnéd igazi görög termékekkel védeni a bőröd és mindenhol szeretnéd érezni a görög életérzést, látogasd meg PIPERKŐC oldalát, valamint lájkold Facebook oldalát!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek