MAC Styler hajvégfrissítő kezelés a FIGARO STÚDIÓ BUDA kínálatában

Estimated read time 4 min read

Korábban már szó esett egy szuper haj stúdióról, ahol rendszeresen gyönyörűvé varázsolják hajamat.

Ez a szalon nem más, mint a Figaro Stúdió Buda!

Korábbi színkorrekciómról szóló cikkemet itt elérhetitek, amit érdemes elolvasni, ha ti is szeretnétek gyönyörű hajszínre szert tenni: https://tesztvilag.hu/2017/06/20/gyonyoru-szinkorrekciom-fogario-studio-jovoltabol-revlon-professional-hajfestek-felhasznalasaval/

Ebben a budai haj stúdióban szerencsém volt kipróbálni egy olyasfajta új szolgáltatást, ami kicsiny országunkban még igen kevés helyen található meg.  A Figaro szalon ezzel is előrukkolt vendégei számára, ami nem más, mint a MAC split and hair trimmer hajvágó gép!

MAC Styler által levágott apró hajvégek

Na, most azt tudni kell, hogy én nem enegedek vágni a hajamból, soha de soha, senkinek! Ezzel a kis gépecskével is először voltak félelmeim, mi lesz, ha túl sokat vág le a hajamból, vagy rövidre vágja a hajam, stb… Már mindenféle rémképek alakultak ki a fejemben, mikor a szalon szakemberei megmutatták egy másik vendég haján, hogy nincs félni valóm, és nyugodtan kipróbálhatom ezt a szolgáltatásukat is.

Mi is ez a MAC Styler gépecske?

  • Kíméletesen távolítja el a töredezett hajvégeket
  • A haj hossza teljes mértékben megmarad a kezelés után is
  • Tökéletes az olyan vendégek számára (mint én is), akik nem mernek vágatni a hajukból
  • Csak a töredezett végeket, kettényílt hajvégeket vágja le
  • A rövidebb hajszálakon található töredezettséggel is elbánik
  • A kezelés után puha és sima eredményt kapunk, amely után a fésülködés is könnyebbé válik
  • 5-6 hetente érdemes megismételni

Hogyan zajlik a kezelés?

A Figaro Stúdió a Revlon Professional szuper termékeivel dolgozik, ezért az én hajmosásomat is természetesen a Revlon termékeivel történnek. Hajmosás után, kiszárítják a hajat. (Későbbiekben írni fogok azokról a Revlon Professional termékekről melyekkel a hajam ápolása történik!).  Fontos leszögezni, hogy a hajat csak akkor kezelhetik ilyennel, ha tökéletesen tiszta, nem tapad, és elkülönülnek a hajszálak egymástól!

A hajat tincsenként vezetik végig ezen a gépen, legalább 2x-3x a tökéletes eredmény érdekében. Van egy kis hangja a gépnek, mint egy borotvának, de nem kell megijedni tőle. A hajat feltűzik és alulról felfelé haladva dolgoznak. A kezelés időtartama a haj hosszától függ. Végeredményben a hajunk végéből csak pár milliméter tűnik el, éppen csak a töredezett végecskék.

A kezelés után puha is sima lett a hajam, és a gépet megtekintve valóban csak a kis hajvégeket vágta le, így megnyugodhattam. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy a hajvégei egészségesebbé váljanak, ha félsz a hajvágótól, mint én, ha egy alapos kezelést szeretnél végezni a hajkoronádon. Nekem külön tetszik, hogy a rövidebb hajszálaim töredezettségét is eltűnteti, így valóban az egész hajon dolgozik a gép.

Elérhetitek ezt a szolgáltatást a Figaro Stúdió Buda szalonjában:

Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 1

FacebookFigaro Studio Buda

Weboldal:  Figaro Studio Buda Weboldal

Ezen a számon bejelentkezhetsz: 06-20- 281-3043

0-24 órában online bejelentkezés: Online Bejelentkezés

Revlon Professional Facebook oldala:  Revlon Professional Hungary

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek