HERBIOTICUM KRÉMEK, A NAPÉGÉS, SEBEK ÉS ROVARCSÍPÉSEK ENYHÍTÉSÉRE

Estimated read time 5 min read

Szerencsém volt kipróbálni sok szuper termékét már ennek a cégnek, amely Svájci központtal rendelkezik. Termékeik minősége már többször is bizonyított nem csak nálam, de másoknál is. Ez a cég a HERBioticum.

Első alkalommal 4 termékről írtam cikket, amelyben a Calcium-Magnézium-Cink étrend-kiegészítőt, Magnézium+B6+Omega 3 étrend-kiegészítőt, paraffinolajos kéz- és körömápoló balzsamot és  Mesterbalzsam 56 hozzáadott növényi hatóanyaggal mutattam be.

Itt olvashattok a termékekről: https://tesztvilag.hu/2017/01/21/herbioticum-termeszet-kincsei/

Másodjára szebbé tehettem lábamat a Herbioticum termékeivel. 3 krémet kaptam tesztelésre, méghozzá a Vadgesztenyés Lábkrémet, Sarokpuhító krémet, és Talppuhító balzsamot

A cikket itt olvashatjátok, ha ti is kíváncsiak vagytok, hogyan lehet gyönyörű lábatok a nyárra, vagy szeretnétek csökkenteni a visszeres lábfájdalmaitokat:

https://tesztvilag.hu/2017/04/23/herbioticum-labapolok-gyonyoru-fajdalommentes-labakert/

Két krémet fogok bemutatni, amellyel sikeresen kezelheted napégésed, rovarcsípésed és sebeid!

HERBioticum Aloe Vera krém+ 6 hozzáadott növényi kivonattal

  • Enyhíti a napégést
  • Enyhíti a rovarcsípést
  • Serkenti a szövetek újraképződését
  • Hidratáló és ápoló tulajdonságú
  • Parabén- és kőolajszármazék mentes
  • Természetes illóolajkeverékkel készült
  • Feszesíti a bőrt
  • Antibakteriális és antiszeptikus hatású
  • 6 hozáadott növényi kivonattal (hegyi árnika virág, ginko biloba, fekete nadálytő, ginzeng gyökér, ördökcsáklya, kamilla virág)
  • Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz

Ugyan én mindig felkészülök napozáskor a leégés ellen, de mikor olyan helyzetbe kerülsz, hogy nem napozni készültél, csak spontán leégsz a napon, és ráadásul ruhába vagy és mindenféle fura csíkosan nézel ki, na, azt nagyon nem szeretem. Ekkor tudtam próbára tenni a HERBioticum Aloe Vera krémjét, amely sikeresen száll szembe a lepirult bőrrel. Iszonyat fáj, húzódik, mikor leégsz. Szerintem nem kell senkinek bemutatni, hisz valószínűleg mindenki égett már le élete során. Miután bekentem a leégett területeket, azonnal éreztem, hogy kezd megszűnni a feszülés, és az az égő érzés. Mondhatni elég gyorsan segített a bőrömnek, amin én is meglepődtem, 2-3 nap kenés után, már alig látszott, hogy leégtem.

De tudom, hogy az Aloénak sok más kedvező tulajdonsága is van., ezért más alkalommal is bevetettem. Például nagyszerű kézkrém is. Mivel nem akartam 100 krémet magammal vinni, a cél szentesítette az eszközt, nem csak leégésre használtam, hanem kézkrémnek is, sőt még a lábamat is bekentem, hisz ez a nyári forróság nagyon kiszárítja a bőrt. Az Aloéról pedig köztudott, hogy feszesíti, hidratálja a bőrt.

Akik voltak a Balatonon, tudhatják mennyi szúnyog van, akiknek a vérünkre fáj a ”foguk”. Sajnos rengeteg csípéssel kell szembenéznünk, mint nekem is mikor lent voltam. Ez a krém nálam volt szerencsére, és tudtam erre a problémára is használni, ugyanis az Aloe Vera csillapítja a viszketést, fertőtlenít és gyulladásgátló.

HERBioticum Aloe Vera krém

HERBioticum Körömvirág krém+ 6 hozzáadott növény kivonattal

  • Gyulladáscsökkentő hatású
  • Hámképző
  • Antibiotikus és antioxidáns hatású
  • Gyógyítja az égési sebeket
  • Regenerálja a leégett bőrt
  • Parabén- és kőolajszármazék mentes
  • Mesterséges szín- és illatanyag mentes
  • 6 hozzáadott növényi kivonat (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya)

Én imádom a körömvirágot már kicsi korom óta. Már abban az időben is igen fontos szerepet tulajdonítottak neki, számos esetben. Én kifejezetten szeretem, hogy antibiotikus hatása van, ezért sérüléseim esetén előszeretettel használom. Nem mondom, hogy szerencsére volt a teszt időszakomban is sebem, amin tesztelni tudtam, de sajnos tényleg volt nem is egy. A körömvirág krémet használtam sebeim gyógyítására. Ez a krém nem csak antibiotikus hatású, de hámképző is, így nagyon gyorsan helyrehozza a sérülést. Egyébként ezért a tulajdonságáért szeretem a legjobban. Megnyugtatja a sérült bőrt, jó a napégésre és rovarcsípésre is. Az pedig még csak plusz, hogy ennyi szuper növényi kivonat is került ebbe a krémbe, amik szintén jótékony hatásúak. Ez a krém antioxidáns hatású is, tehát szembeszáll a szabadgyökök ellen. Mivel a körömvirágnak vérzéscsillapító hatása is van, ezért a sebek vérzését is hatékonyan csillapítja.

HERBioticum Körömvirág krém

Böngészd a HERBioticum oldalát és tekintsd meg további termékeiket itt: HERBioticum weboldal

Kövesd Facebookon a HERBioticum oldalát: HERBioticum Magyarország

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek