ELISE termékek, a Pihentető alvásért, a Menstruációs problémák enyhítésére, és egy Arclemosó és Arctonik, a szebb arcbőrért

Estimated read time 7 min read

Ismételten szeretnék szólni arról a magyar cégről, akik már korábban is bizonyították milyen nagyszerű termékeket kínálnak számunkra. A 100%-ban természetes anyagokból készült termékek, nagyban hozzájárulnak, hogy külsőleg és belsőleg is egyaránt jól érezd magad. Az ELISE NATURAL BEAUTY-tól ismét tesztelhettem 4 terméket, amiket szintén nagyon megszerettem, mint ahogyan a korábbi termékeket is.

Ezen a linken olvashatsz az Elise termékekről, a cégről, az Elise közösségről, arról hogyan tudsz olcsóbban hozzájutni a termékekhez. Korábbi cikkemben szó esett a testápolójukról, nappali arckrémiekről és éjszakai ránctalanítójukról. Olvassátok el, ha kíváncsiak vagytok rájuk:

Elise Közösség

Most szeretnék bemutatni Nektek 4db terméket az Elise palettájából, amik nagyban hozzásegítettek engem is, hogy élhetőbb napjaim legyenek. Hogy miért írom ezt? Ha tovább olvassátok, kiderül!

Natúrkozmetikumaik közül a Hidratáló arclemosót és az Alkoholmentes arctonikot teszteltem hosszútávon.

HIDRATÁLÓ ARCLEMOSÓ MINDEN BŐRTÍPUSRA, szőlőmagolajjal, shea-vajjal, E-vitaminnal

  • Megszabadítja a bőrt a sminktől, a környezeti szennyeződéstől, ami lerakódott az arcbőrön, és egyaránt hidratálja is, tápanyagainak köszönhetően.
  • 100%-ban természetes, organikus összetevőket tartalmaz
  • Hidratáló és antioxidáns hatású anyagokat tartalmaz, mint a szőlőmagolaj, shea-vaj, E-vitamin
  • Előkészíti a bőrt a hidratálásra
  • Gyorsan felszívódik
  • Az érzékeny bőr számára is nyugtatólag hat

Hogyan használd?

Vattapamacs segítségével töröld át az arclemosóval az arc bőrét, amíg meg nem szabadul a bőr a sminktől, és a szennyező anyagoktól. Lemosni nem szükséges, de olyan gyorsan felszívódik, hogy időd sincs rá.

Tapasztalataim

Egy krémes, tejes állagú arclemosó, aminek nekem teljesen olyan illata van, mint az előzőleg tesztelsz nappali arckrémeknek. Reggel és este is használtam arctisztítás során. Ami extra jó a termékben, hogy még a micellás sminklemosó után is képes nem kevés piszkot eltávolítani a szemről és arcról, melyet le is fotóztam. Én nem mostam le, de igazából nem is lett volna rá időm, hisz azonnal beszívta a bőröm. Kellemesen táplálta és hidratálta arcomat. Használata után nem húzódott bőröm, és nem okozott semmiféle érzékenységet, még a szememnek se, sminklemosás után. Az arclemosó után az Alkoholmentes arctonikot használtam.

Hidratáló arclemosó, minden bőrtípusra

ALKOHOLMENTES ARCTONIK MINDEN BŐRTÍPUSRA, aloe verával és algával

  • Frissíti az arc bőrét
  • Naponta többször használható
  • Regenerálja az arc bőrét
  • Magas aloe vera és alga tartalommal rendelkezik
  • 100%-ban természetes, organikus összetevőket tartalmaz

Hogyan használd?

Az arctonikkal átitatott vattapamaccsal töröld át az arcbőröd naponta akár többször is. Használd az előtte arclemosóval megtakarított arcbőrön.

Tapasztalataim

Ennek a toniknak is hasonló illata van, mint az arclemosónak. Én nagyon szeretem a tonikokat és hasznosnak találom, ugyanis szemmel láthatóan összehúzzák a pórusaimat. Ezzel a tonikkal sem volt másképp, ráadásul ez nem tartalmaz alkoholt sem, csak természetes anyagokat. Megfigyelhető, hogy a tonik egy extra tisztítást is végez. Ez látszik a vattapamacson, miután áttöröljük vele az arcunkat. Gyorsan megszárad a bőrön a tonik.

Alkoholmentes arctonik, minden bőrtípusra

Extra Food termékcsaládjukból tesztelhettem Nő/Woman kapszulákat, és az Édes Álom/Sweet Dream kapszulákat.

NŐ/WOMAN KAPSZULA

  • Menstruációs és hormonális problémákra javasolt
  • Klimax esetén ajánlott
  • Természetes összetevőkből készült
  • 4 olyan gyógynövényt is tartalmaz, ami a női problémákon segíthet
  • Cickafarkfű, palástfű, édesgyökér, pásztortáska

Cickafarkfű: vérzéscsillapító, antibakteriális hatású, változó korban harmonizáló hatással bír. Méhgyulladás, hüvelygyulladás és petefészek gyulladás esetén is segíthet.

Palástfű: szülés utáni problémákra ajánlott, vagy fehér folyásra, gyulladásra, méhvérzésre, menstruációs panaszokra. Visszérre is használható, véráramlást könnyít.

Pásztortáska: szabályozza a menstruációs ciklust, stimulálja a méhizmokat, és csökkenti a menstruációs fájdalmakat. Vérzéscsillapító, gyorsítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást.

Édesgyökér: stressz oldó, immunerősítő, erős antioxidáns, és anti allergén hatású, emésztőszervi panaszok esetén is ajánlott.

Tapasztalataim

Na, ez a termék, ami nagyban hozzájárult az élhetőbb életért, ugyanis óriási segítséget nyújtott a női problémám idején. Minden nő társamnak ajánlom ezt a terméket! Sajnos súlyos fejfájással küzdök abban az időben mikor készülőben van a menstruációm! Ezt a terméket elkezdem szedni az előtte lévő napokban, és láss csodát nem fájt a fejem. El se akartam hinni! Vérzéscsillapító hatása is megmutatkozott, és a fájdalmaimat is megszűntette, aminek iszonyatosan örültem. Ez minden nőnek óriási segítség lehet!!!

Nő/Woman kapszula

ÉDES ÁLOM/SWEET DREAM KAPSZULA

Egy termék, amely segít a pihentető alvásban. Macskagyökér tartalmának köszönhetően segít az álmatlanság legyőzésében. Annak is, aki nehezen tud elaludni, vagy az éjszaka folyamán többször is felkel. Sajnos én hasonló kategóriába tartozom, ugyanis nehezen tudok elaludni, főleg akkor, ha valami vizsga előtt állok, vagy utazni megyek, és stressz van rajtam. De alapjában véve nehezen alszom el, ugyanis rengeteget gondolkodom, mielőtt elalszom, így rengeteg idő megy el az alvásomból. Ez sajnos nem percek, hanem akár 1 óra is lehet. Ez a termék segített akkor is mikor hosszú repülő út előtt álltam és 8 óra különbség volt az itthoni időhöz képest. Tudtam, mikor odaérek Amerikába iszonyat fáradt leszek, ha nem alszok a repülőn, mikor ott még csak reggel lesz. Ezért hívtam segítségül az Édes álom kapszulát, amivel én is eltudtam aludni a repülőn és pihenni, még akkor is, ha óriási stressz volt rajtam a hosszú repülő út miatt.

Elalvás előtt ebből a macskagyökér tablettából vegyünk be 1 vagy 2 szemet és várjuk az édes, pihentető alvást.

Édes álom/Sweet dream kapszula

Az ELISE NATURAL BEAUTY termékeiről olvashatsz és meg is rendelheted, a weboldalukról: Elise Weboldal

Kövesd Facebook oldalukat: ELISEbeauty-Magyarország Facebook

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek