MOODmatcher LUXE személyre szabott rúzs, és a MAXFACTOR Creme Puff púder TESZTJE, a NOTINO kínálatából

Estimated read time 6 min read

Korábban már meséltem erről a fantasztikus oldalról, ahonnan óriási választékban tudsz vásárolni parfümöket, kozmetikumokat, szuper árakon. Minden készleten, 60 napos pénz visszafizetési garanciával. Több mint 55000 termék várja, hogy gazdára találjon.

Ez az oldal a NOTINO, melyet itt tudtok megtekinteni és böngészni: NOTINO Weboldal

Facebook oldaluk, ahol naprakész lehetsz te is az újdonságokból: NOTINO Facebook

Korábban már írtam a GUESS Seductive parfümről, és a MEDI BLANC fekete fogkrémről, amit a NOTINO kínálatából te is megszerezhetsz. A cikket ezen a linken tudod elérni:

https://tesztvilag.hu/2017/05/23/guess-seductive-edt-es-medi-blanc-fogkrem-teszt-notino-kinalatabol/

MOODmatcher LUXE személyre szabott rúzs (Yellow árnyalat)

Napjainkban igen népszerűvé váltak azok a rúzsok, melyek mindenféle furi, izgalmas színben pompáznak, de a szánkon mégsem azt a színt eredményezik. Ahogy a képeken is látszik az én rúzsom sárga, de nem sárga lett a szám tőle szerencsére. Miért személyre szabott? Mivel mindenki ajkán más színt eredményez. Ez gondolom függ attól is milyen az ajkad alap pigmentáltsága, így valakinek sötétebb, valakinek világosabb szín fog előbukkanni. Amint felkened a szádra ezt a rúzst, és reakcióba kerül a bőröddel, azonnal elkezd megváltozni a színe. Egy igen krémes rúzsról beszélhetünk, ami sok szuper előnyös tulajdonsággal rendelkezik.:

  • Csókálló
  • Nem kenődik el
  • Akár 12 órán keresztül rajta marad az ajkaidon
  • Közben hidratálja a benne található Aloe Vera és E-vitamin segítségével
  • Nem kopik le evés vagy ivás után se
  • Nagyon gazdaságos, a rúzs nagyon sokáig elég
    MOODmatcher rúzs külső megjelenése

    MOODmatcher rúzs teljes hossza

Nekem eredetileg igen pigmentált ajkaim vannak. Ahogy az a képeken látszik egy gyönyörű pink színt varázsolt ez a sárga rúzs. Amire figyelni kell, hogy csakis a szánk ívénél kenjük fel a rúzst, ugyanis ha kimégy az ívből befoghatja a bőrödet is. Mikor felkened a rúzst nem látsz semmit, csak mintha egy ajakbalzsamot kennél fel. Szimplán fénylik. Kb. fél perc elteltével elkezd sötétülni, és 1 percen belül mutatja meg a végeredményt. Személy szerint próbáltam már több ilyen tartós rúzst is, de a legtöbbje kiszárította nagyon az ajkaim. Nem mondom, hogy ez nem szárí

MOODmatcher rúzs eredménye

totta ki picit, de csak a következő nap. Ezért érdemes teljes lekopás után ajakbalzsamot használni. De mint mondtam, enyhén szárítja csak a többihez képest. A tartóssága varázslatos. Megszárad a rúzs az ajkadon, mondhatni beszívja, és tényleg 12 órát gond nélkül kibír. Tehát varázslatos az eredménye! Nagyon megszerettem. Én csináltam olyat is ezzel a rúzzsal, hogy megvártam, míg teljesen beszívódik és utána átkentem ajakbalzsammal, így el tudtam kerülni azt a pici kiszáradást is. Ehetsz bármennyit, ihatsz bármennyit, nem fog lekopni a szín a szádról. Nekem nagyon bevált. Nem illatosított, csak a natúr illata van a terméknek. Kiszerelése egy kicsavarós rúzsceruza. Nagyon tetszenek a fémes csillogó feliratok, nagyon elegánssá teszi. Az ára pedig szuper, ennyiért nagyon megéri!

Itt megtekintheted a rúzsokat, ahol többféle szín közül is tudsz válogatni: MOODmatcher rúzs

MAXFACTOR Creme Puff púder (Nouveau Beige árnyalat)

Maxfactor Creme Puff púder

Egy többfunkciós púderről beszélünk, amit használhatunk fedő alapozóként, valamint púderként is. Ez egy mattító púder, amely bármely bőrtípusra ajánlott. Valóban jó fedést biztosít, használd alapozóként vagy púderként. A púder nem tömi el a pórusokat, így a bőr szabadabban tud lélegezni. A kis fedő kupakja alatt található egy szivacs mellyel könnyen fel tudod applikálni az anyagot az arcodra.

Maxfactor Creme Puff púder belseje

Amennyiben púderként szeretnéd használni, akkor szárazon használd a szivacsot, finoman nyomkodd bele a púderbe majd pamacsoló mozdulatokkal vidd fel a bőrödre. De természetesen használhatod ecsettel is. Az ecsetet párszor húzd végig az anyagon, majd enyhén pöcöktesd le, hogy nehogy túl sokat vigyél fel az arcodra. Ezután a megfelelő mozdulatokkal mattítsd le vele alapozódat.

Maxfactor Creme Puff púder szivacsa

Viszont ha te alapozóként szeretnéd használni ezt a creme puffot, akkor nedvesítsd be a szivacsot, majd úgy vidd fel az anyagot az arcodra. Egyenletesen oszlasd el, ne legyen sehol túl sok vagy túl kevés.

Én személy szerint kipróbáltam mind a kettő verziót. Valóban jó volt alapozóként és púderként is. De egy dolog vált problémává. Miután nedves szivaccsal nyúlsz a púderbe, utána a púder nedves marad egy ideig. Tehát azonnal nem tudod lemattítani ugyanezzel a púderrel az arcod, hisz alapozóként használtuk. Ezért én maradtam a púder változatánál, ami tökéletesen bevált. Ez a Nouveau Beige színt imádom, és valóban perfektül lemattítja a bőrt. A púder és a szivacs között található kis műanyag lapkát érdemes megtartani, hogy sose kerüljön túl sok anyag a szivacsra, miközben össze van csukva a kis dobozka. Az illatát egyenesen imádom. Mikor fent van az arcbőrön, akkor is érzem ezt a finom púder illatot.

Megtekintheted a púdert és válogathatsz a több színek közül is ezen a linken, ahonnan meg is tudod rendelni: MAXFACTOR Creme Puff púder

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek