Ha július akkor EastFest!

Estimated read time 2 min read

Ahogy az idő egyre melegebb, a gatyák egyre rövidebbek úgy közeledünk egy júliusi dátumhoz. Egy olyanhoz, ami szerintem nem csak az én nyaram fénypontja. Július 25-29.-ig idén is merendezésre kerül az EastFest Mezőtúron!

Aki esetleg még nem ismerné, az itt tájékozódhat, hogy milyen is volt tavaly illetve miről van szó.

Nekem a tavalyi EastFest volt az első életemben, s azóta is az ideit várom, hogy újra élhessem azt a csodát ami ott volt. Teljesen meg volt a fesztivál hangulat, de mégis volt benne valami családias. Mikor összemosolyogsz egy vadidegennel mert már legalább ötször láttátok egymást s utána elkezdtek beszélgetni. Ezt nem tudom elképelni máshol. Segítenek az emberek egyásnak, s kisegítik ha kell. Legyen szó plusz 20 forintról, hogy megvehesd a söröd, vagy ha nem találsz valakit, segítenek. S ilyet eddig csak itt láttam.

Nappal mindenki pihenget, fürdik, hisz vannak csodálatos medencék ahol le tudja az ember hűteni magát. Hál Istennek nem csak egy kacsa úsztatóról beszélünk. Hanem három medencéről. Ha a nagy úszásokban s napozásokban elfáradna az ember,gondoskodnak a jólétéről. Elég sok töltő állomás van ahol az ember megtöltheti gyomrát s lelkét egyaránt.

Egy kis kedvcsnálónak ajánlom, hogy nézzétek végig a tavalyi aftermoviekat. Maga a csapat akik csinálták zseniálisak, hát még a munka amit letettek az asztalra, hogy megörkítsék a pillanatokat, a Ti pillanataitokat. Tombolj velem a gép előtt!

Nem tudom remélni, mert tudom. Tudom, hogy idén is ez lesz a fénypontja a nyaramnak. Szerintem a tiednek is, szóval ne habozz, és gyere!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek