MAGISTER PRODUCT- A KOZMETIKUMOK KRÉMJE

Estimated read time 7 min read

A Magister márka mögött egy szakmailag jól felkészült csapat rejlik, akik tudásuk felhasználásával segíteni szeretnék az érzékeny bőrűek, és a 40 év feletti személyek korszerű arc- és testápolását, megfizethető kereteken belül. Fontosnak tartják, hogy semmiféle vegyszer ne kerüljön termékeikbe, ezzel elkerülve a bőrérzékenységet, allergiás reakciókat. Legfőbb fegyvereik bio növények melyek ECOCERT minősítéssel bírnak. A termékek fő megálmodója Dr. Mester Ildikó, aki farmakológus szakgyógyszerész.  Pályafutása során a legjobbaktól tanulhatott, szakmai gyakorlatát pedig a SOTE Bőrklinikáján végezte. Ekkor jött rá, hogy a gyógyszertárba kapható termékek ugyan rendelkeznek egy magas minőséggel, de sokban található olyan anyag, ami nem természetes. Ezért hozta létre a Magister Productot, ahol egyesül a gyógynövények, a modern organikus vajak, és a professzionális kozmetikai hatóanyagok együttes hatása. Munkáját segíti Katona Lilla és Horváth Lilla, valamint Dr. Veres Klára, általános orvos, bőrgyógyász szakorvos jelölt. A szappanok elkészítésénél Takács Orsi, kézműves szappankészítő, évekre visszatekintő tudása és munkássága játszik szerepet.

LMW HIALURON+ SZEMRÁNCKRÉM

Egy hialuronnal gazdagított szemránckrém, mely segít eltüntetni a szem alatti sötét karikákat. Mivel a benne található hialuronsav képes megkötni a vizet, ezért a bőrbe jutva kitölti a ráncokat. A krémben található antioxidánsok segítik eltüntetni a fáradtság, nikotin, UV-sugárzás és a stressz okozta karikákat szemünk alatt. Az érzékeny bőrűek is bátran használhatják, ugyanis nem okoz semmiféle allergiás reakciót. Azoknak is javasolt, akik szeretnék elkerülni az idő előtti ráncosodást, valamint hatékonyan tudja kezelni a már kialakult apró szarkalábakat. De még sok más szuper összetevőt tartalmaz, mint az Urea, Acmella kivonat, Bio hamamelisz víz, Bio sheavaj, Bio, olasz szalmagyopár víz, Rizsolaj, Bio, szűz kókuszolaj, Bio makadámiaolaj, amik szintén nagyszerű tulajdonságokkal bírnak.

Egy pumpás kiszerelésről beszélhetünk, ami a krém tisztaságát nagyban elősegíti, ugyanis használatkor még a levegővel sem érintkezik a krém, és az ujjunkkal sem fertőzzük be az anyagot. Az elején nekem picit szorult a pumpácska, de egy idő után bejáratódott. Nagyon keveset kell, belőle használni mivel valóban egy gazdag krémről beszélhetünk. Az illatán a szalmagyopár érezhető. Az üvege valódi üveg és nem műanyag, ami sokkal elegánsabbá és minőségibbé teszi a terméket. Nos, amit én megfigyeltem a termék hosszas használata során az az enyhe szarkalábak eltüntetése. Valóban igaz a krémre, hogy feltölti a ráncocskákat. Én nem csak a szemem körül, de a homlokomon is alkalmaztam, ahol szemmel láthatóan töltötte fel az apró ráncokat a krém. Nagyon gazdaságos, tényleg sokáig elég, egyébként egy 30ml-es kiszerelésben kapható.

Hidratáló szemránckrém hialuronnal

ZSÁLYA-CITROMFŰ DEZODOR

100%-ban természetes dezodorról beszélhetünk, amiben még az a fránya alumínium se található meg, amelyről oly sok rosszat hallani. Alumíniummentes, parabénmentes, és vegyszerektől mentes készítmény.  A benne található zsálya baktérium ellenes gyógynövény, mely izzadásgátló hatással bír, emellett kellemes frissességet biztosít. A citromfű antiszeptikus hatású, és bőrnyugtató, ezért bátran használható borotválkozás után. A kakaóvaj lágyan ápolja a hónalj bőrét, amely ráadásul antioxidáns hatású is.  De megtalálható benne a szódabikarbóna is, amely szag és izzadságmegkötő, és mint tudjuk lúgosító hatású, így a szagkeltő bacikat nem hagyja érvényesülni. Ez a stift két szuper összetevővel lett felturbózva, amik nem más, mint a farnezol és a cink-ricinoleát. Ennek a két anyagnak a segítségével, távol tudod tartani azokat a baktériumokat, amelyek a szagképződésért felelősek.  A stiftbe került geránium illóolaj és kukoricakeményítő is.

Azt kell, hogy mondjam, abszolút imádás van! Ez a dezodor tényleg fantasztikus. Tudni kell rólam, hogy én tényleg szkeptikusan állok mindenhez. De ezt meg is kívánja a munkám. Nem hittem volna, hogy egy természetes hatóanyagokkal teli dezodor ilyen mértékű hatékonysággal bír. Ugye az izzadást nem tudja 100%-ban megakadályozni. Az már gyanús is lenne, na és nem lenne egészséges. De a szagmegkötő képessége valóban lenyűgöző. Egész nap érzem ezt a friss citrosos-zsályás illatot magamon.  Többen meg is jegyezték, hogy mi ez a friss tavaszias illat rajtam, új parfümöt használok? Hát ez a dezodor. Még az este folyamán is ugyanolyan illatú voltam. Fáj is a szívem, hogy már alig van benne, hisz tényleg szuper termék. Nekem abszolút nem erős az illata, én imádom a gyógynövények illatát, és főleg, ha még a kellemetlen szagokat semlegesíti is. Többször kell áthúzni a hónalj bőrén, hogy picit megolvadjon és kenhető legyen, tehát fontos, hogy szoba hőmérsékleten is tároljuk. 50ml-es kiszerelésben kapható, ami nagyon sokáig elég.

Zsálya-Citromfű Dezodor

KAMILLABIO INTIM TISZTÍTÓHAB

Azt hiszem egy nőnek nagyon fontos az intim higiéniára odafigyelni, hisz számtalan veszélynek vagyunk kitéve. Fontos a megfelelő intim mosakodó kiválasztása is, ami valóban hatékonyan ápol. Na de ez az intim tisztítóhab nem csak ápol, de megvéd a fertőzésektől is, ugyanis Bio ausztrál teafát tartalmaz, amiről köztudott a mikroba ellenes hatása. A Bio római kamillavíz nyugtató hatással bír, a Bio aloe vera gél pedig sebgyógyító hatású, tehát még a mikro sérüléseket is képes helyrehozni, emellett regenerál és táplál. Biológiai forrásból származó tejsavat tartalmaz, amely segít fenntartani az intim területek megfelelő PH értékét. Pumpás változatban kapható, amely lágy habot képez.

Minden fürdésnél használatba vettem. Ránézésre folyadék található benne, ami pumpálás után habként kerül a kezedre. Először kicsit féltem, hogy hamar el fog fogyni, de bebizonyosodott, hogy nem. Igaz már alig van benne és ezért is szintén fáj a szívem, mivel minden utazásnál vittem magammal, nem csak itthon használtam. Rendszeres használata során elkerültek a fertőzések, megvédett minden kis gonosz mikrobától.  Nem csíp, nem szárít ki. Egy erőteljes teafa illata van. Egyedül ez az, aminek örülnék, ha valamivel lágyabb illata lenne, de tudom, hogy a teafa illatát nem igazán lehet elnyomni. Funkcióját teljes mértékben betöltötte és nekem nagyon bevált a termék.

Kamillabio Intim Mosakodó

A Magister Product termékeiről itt olvashattok, ahonnan rendelni is tudtok: Magister Product Weboldal

Magister Product Facebook oldalát is kövessétek nyomon, ahol találkozhattok a legújabb termékekkel és akciókkal: Magister Product Facebook

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek