Találkozzunk az EastFeszten!

Estimated read time 3 min read

Idén is eljött az idő, hogy mindenki elkezdjen csomagolni mert nemsokára kezdetét veszi az EastFest! Egészen pontosan Július 25.-től egészen 30.-ig Mezőtúron jobbnál jobb előadók lesznek, akik gondoskodnak az állandó bulikról.

Nemrég derült ki a teljes előadói lista, nem kisebb nevekkel, mint az Irei Maffia, Road, Fish, Halott Pénz, Brains. A tetőről ismerős TescoDisco, Margaret Island, s még sokan mások. Aki esetleg még nem vette volna meg a napijegyét, vagy inkább bérletét ( Öt napnyi eufóra körülbelül egy árban van egy felnőtt bérlettel. A világ legjobb üzlete! ) az nem csak az interneten tudja megvásárolni előre, hanem helyben is lesz lehetősége. Aki még nem csekkolta volna, azok megnézhetik a végleges fellépői listát.


Nem csak a kiváló fellépőkkel kedveskedik az EastFest, hanem akár ingyenes belépőkkel is!
Zenta, Nagyvárad, Szabadka, Arad azon szerencsés városok kiknek lakói ingyenes bérletet kaphatnak a fesztivál egész idejére. Mindössze annyit kell tenniük, hogy beregisztálnak előre, majd a helyszínen felmutatják a személyi igazolványukat, vagy valamit amivel igazolják a címüket. Érdemes sietni, hisz az érdeklődés hatalmas, így csak korlátozott számban tudják biztosítani a szervezők a belépőket.

De nem csak eme négy város lakóinak kedvenc kedvenc fesztiválunk, az EastFest. Ha fesztivál, az első három dolog között van az embernek ami eszébe jut az a drága sör. Nos, itt nem. Már tavaly is leesett az állam az alacsony áraktól, 300 forint körül vettem egy korsó, nem vizezett sört, ami hideg volt, s nem teljesen hab.
A pultosok kedvesek voltak s korrektek. Haspók lévén számomra nagyon fontos a napi többszörös, olyan hat-nyolc étkezés. Ami egy vagyon. Ha nem itt vagyok, mert 1000 Fortintért teljesen jól laktam, rendes étellel. A választék nagyon jó, s most is mikor vissza gondolok arra a hamburgerre a fehér sátorban, össze folyik a nyálam. Így nem kell százezreket elkölts pár napért, hanem normális áron baromi jót bulizhatsz, jó és kedves emberekkel, medencékkel, félistenekkel, isten nőkkel. Engem tavaly meggyőztek, így bátran ajánlom mindenkinek. Kicsiknek, nagyoknak, szőkéknek, vöröseknek.

Remélem látok idén sok ismerős arcot tavalyról, de még több újat!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek