Finomság a Sága háza tájáról: Füstlizer

Estimated read time 2 min read

A Sága úgy döntött, hogy a 17 éves Füstli márkanév sikerét alapul véve, közkedvelt pulykapárizsi termékeit is ellátja egy új márkanévvel, amelyet később a többi „szendvicsbe való” termékeire is kiterjeszt majd. A Sága pulykapárizsikat mostantól Füstlizernek hívják, így a fogyasztók számára könnyen megkülönböztethetők lesznek a többi termékkel szemben. A hazai piacon elsőként a portfólió egy laktózmentes sajttal készült taggal is bővül, amely 90 g-os szeletelt és 400 g-os midi változatban lesz elérhető a boltok polcain.

Füstlizer laktózmentes sajtos füstízű pulykapárizsi

Sága Foods Zrt. (www.saga.hu)

Az 1993-ban megalapított, tulajdonosváltással átalakult Sága Foods Zrt. ma Magyarország egyik legjelentősebb húsipari cége, a Sága, Fini Mini és Falni Jó! márkái kimagaslóan ismertek és kedveltek a fogyasztók körében. A Sága Foods Zrt. több mint 80 éves múltra tekint vissza. Kiemelkedő piaci sikereket mondhat magáénak mind a főtt húskészítmények, mind pedig a panírozott termékek kategóriájában. A sárvári székhelyű vállalat üzletfilozófiájának alapja a folyamatosan ellenőrzött magas minőség, amely mellett kiemelkedő szerepet kap, hogy a cég termékei maximálisan igazodjanak a mai étkezési szokásokhoz és fogyasztói elvárásokhoz.

A Sága olyan népszerű, egészséges és könnyű termékek gyártója, mint a Füstli vagy a Selyemsonka. Többszörös díjnyertes az élelmiszeripari innovációk terén, „Kiváló Magyar Élelmiszer” védjegyet, ötször „Superbrands” díjat is kapott. 2010-ben és 2016-ban is „MagyarBrands” díjjal jutalmazták, valamint számos „Mai Piac Nielsen Sikertermék” díjjal gazdagodott, amelyeket a sikeres termékbevezetésekkel érdemelt ki. A Snacki & GO! poharas Füstlivel tavaly már négy rangos díjat kaptak, köztük „Az Év Terméke Díj 2016” elismerést Snack kategóriában.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek