ECHOSLINE-BLONDE termékek, a mindig szép színű és fényű szőke hajért

Estimated read time 5 min read

A márka története 1946-ban kezdődött, Mario Pettenon Úrral, aki később átadta vállalkozását Arturo Pegorin Úrnak, aki az elkövetkező 30 évben két fiával, Federicoval és Giannival felépítettek egy jól menő márkát, a Pettenon Cosmetics S.p. A-t. Termékeik között egyaránt megtalálhatóak az ammóniamentes hajfestékek és hajápoló termékek is. A márka törekszik arra is, hogy a csomagolás is exkluzív és egyedi legyen.

[sam id=”65″ codes=”true”]

Az Echosline a Pettenon Cosmetics S.p.A, egyik legrégebbi, professzionális, prémium márkája, melyek 15 éve kerülnek gyártásra Olaszországban.  Csomagolásuk már több európai díjat nyert. Évente 4-5 termék újdonsággal rukkolnak elő. Az Európában is különlegesnek számító Seliár Synergy Color, ammóniamentes festékük, és Serliar keratinos és argános termékeik is a folyamatos kutatások, fejlesztések eredményeképp jöttek létre.echosline_logo

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Az ECHOSLINE rengeteg hajtípusra, problémára, hajformázásra, festésre, fejbőr problémára kínál termékeket és eszközöket egyaránt

  • Hajfestés;
  • Szőkítés;
  • Dauer, Tartós hullám
  • Hajformázó
  • Hajápolás
  • Fejbőrápolás
  • Férfiaknak
  • Eszközök, kiegészítők

A részletes termékkínálatot megtekinthetitek az Echosline oldalán: http://echosline.hu/termekek/

Innen pedig meg is rendelhetitek őket: http://hajfestek.com/

Első körben kipróbálhattam a Seliár Blonde termékei közül a sampont, balzsamot, és szérumot:

SELIÁR Blonde – Fény sampon szőke hajra – 350ml

Gyengéden tisztítja a hajat és védi a szőkített, melírozott haj szerkezetét.  A sampon mikro lila pigmenteket tartalmaz, így semlegesíti a rezes árnyalatokat a hajban, és hangsúlyozza a szőke árnyalatokat. A benne található argán olaj pedig ápolja a hajat.

Mivel nekem is szőke hajam van, ezért kíváncsi voltam a hatására. Körülbelül 1 percig kell masszírozni a nedves fejbőrt és hajat, majd alaposan lemosni. Szerintem jól tisztított, nem volt tőle semmi allergiás reakcióm, vagy problémám. Egy szép lila flakonban van a sampon, melynek lila színe van a pigmentektől. Teteje, ahogyan a képen is látszik felpattintós, a sampon akadálytalanul távozik belőle. Sokáig elég a sampon és az illata is Isteni!

http://echosline.hu/termek/blonde-feny-sampon-szoke-hajra-350ml/

http://hajfestek.com/termek/blonde-feny-sampon-szoke-hajra-350ml/echosline_sampon

SELIÁR Blonde – Fény kondicionáló szőke hajra – 350ml

Táplálja és hidratálja a hajat, valamint segíti a kifésülést. Lila színgpigmentjeinek köszönhetően semlegesíti a rezes árnyalatokat a hajban. Hajmosás után a még nedves hajra tegyük, és 2-3 perc után mossuk le.

Nos, ez a balzsam is lila színű, mint a sampon, ugyanis lila pigmenteket tartalmaz. Nekem külön tetszik a pumpás flakon kivitelezése, hisz megkönnyíti a zuhany alatt a dolgunkat. Szintén sokáig elég az anyag, és ő is nagyon jó illatú, mint sampon társa. Ami nekem picit szomorú, hogy többet vártam az ápolásától, ugyanis nekem egy balzsam is sokat segít a haj kifésülésében. Tehát sokkal puhább hajat szerettem volna lemosás után. De valljuk be az én sok, és rengeteg hajamnak mindig extra ápolás kell! De aminek nagyon örülök, hogy amíg használtam szép hamvas színű volt a hajam, a sárgás, rezes árnyalatok helyett. De persze ebbe közre játszott még a szérum is, amit a hajmosás után használtam, törölköző száraz hajra. [sam id=”68″ codes=”true”]

http://echosline.hu/termek/blonde-feny-kondicionalo-szoke-hajra-350ml/

http://hajfestek.com/termek/blonde-feny-kondicionalo-szoke-hajra-350ml/echosline_balzsam

Blonde – Fény szérum szőke hajra – 100ml

Fényesíti és táplálja a hajechosline_szérumat, valamint lila színpigmentjeinek köszönhetően semlegesíti a rezes árnyalatokat. Segít helyreállítani a töredezett hajvégeket, és védi a kiszáradástól. Egyaránt használható nedves és száraz hajra is.
Én általában a törölköző száraz hajra használtam, hajmosás után. Lila színű olajról beszélünk, mely egy valódi üvegben található. Ez külön tetszett, hisz olyan elegánssá teszi az olajat. Illata szintén fantasztikus, melyet sokáig éreztem hajamon. Mondhatni körbelengte az illatfelhő a fejem.  Nekem jól beszívódott, és valóban fényessé vált a hajam tőle. Hatását körülbelül 2-3 napig éreztem. A termékhez tartozik egy kis szűkítő fej, amit az üveg szájára lehet helyezni, de én nem használtam, ugyanis szinte semmi olajat nem tudtam úgy kinyerni belőle.

http://echosline.hu/termek/blonde-feny-szerum-szoke-hajra-100ml/

Ennek a három terméknek a használata után valóban szép hamvas árnyalatúvá vált a hajam, és nagyon jó illatot is kölcsönzött neki. A szérummal vigyázni kell, hogy ne tegyünk sokat a hajunkra, mert túl zsíros maradhat a szárítás után is. Ősz hajra is alkalmazhatóak a termékek, és aki szép színű szőke hajat szeretne, elkerülve a rezes tónusokat.

 

Facebook elérhetőség:

 

 

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek