SNS NAILS-ATOMBIZTOS MEGOLDÁS MINDEN KÖRÖMRE

Estimated read time 8 min read
sns_sajat_epites_elott
Saját köröm,építés előtt

Szerencsém volt kipróbálni egy olyan márkát, amivel megmentettem a körmeimet. Már teljesen elvoltam keseredve, hogy semmi sem marad a körmömön,hisz már régóta viselek műkörmöt, és sokszor vettem részt modellként tanfolyamokon és versenyeken egyaránt. Alapból a körmöm mindig törékeny volt, de megsínylette a sok reszelés és a kémiai anyagok melyekkel érintkezett.

sns_hosszabitas
SNS anyaggal saját köröm hosszabbítás

De ekkor egy olyan céggel találkoztam, akik egy teljesen új körömépítési technikát mutattak be nekem, mellyel az én körmeim is helyrehozhatók. Izgatottan vágtam neki a tesztnek, mondhatni szkeptikusan, hisz oly sok jót ígértek, ami már már hihetetlennek tűnt számomra.

[sam id=”68″ codes=”true”]

Ez a márka az SNS Nails (Signature Nails System), mely 1996-ban alakult meg az USA-ban, azóta a világ több pontján is megtalálható, köztük Magyarországon is. Egyre nagyobb sikereket érnek el ezzel a mártogatós rendszerrel, amit igazából semelyik más körömtechnikához nem hasonlítható. Az SNS egy olyan termékcsalád,melybe porok és ecsetes folyadékok tartoznak. Tudni kell, hogy ásványi anyagokból és vitaminokból épülnek fel, melyek kímélik a körmöket és segítik a növekedésben. Ilyen vitaminok az E-vitamin, A-vitamin, B5-vitamin, Calcium, D3-vitamin.

 

Mitől különleges az SNS Nails technikája?

-Megóvja a körmöt a károsodástól

-Erős tartást biztosít

-Tartós fényes felületsns_logo

-Egészséges a körmöknek és a körömágybőrnek is

-Természetes érzet

-UV lámpa nélkül köt

-A leoldás gyors, biztonságos

-Rugalmas

-Természetes kinézet

-Vékonyabb mint más műkörmök

-Nagyon gyorsan elkészül

Az SNS Nails Hungary központja Balatonfüreden található. Ők Magyarország egyedüli hivatalos forgalmazója, és tőlük lehet kizárólag a termékeket beszerezni azoknak a műkörmösöknek, akik már elvégezték az 1 napos tanfolyamukat. Természetesen ennek előfeltétele, hogy OKJ végzettségű műkörömépítő szakember legyél. Balatonfüreden, Budapesten és több más helyen is van SNS szalon. Én a budapesti szalonba voltam többször is, ahol első alkalommal az SNS Nails szakoktatója készítette el a körmöm, utána pedig a szalon tulajdonos hölgyhöz jártam.

Tanfolyam: Tanfolyam leírás,időpontok

Hogyan készítették el a körmöm?

Aki hosszabbítani szeretné a körmeit, arra is van lehetőség. Nekem is az első alkalommal hosszabbítva lett. Aki nem szeretné körmét hosszabbítani annak a következő lépésekből áll a körömépítés:

sns_köröm_1
SNS első körmöm

Elsőnek lefertőtlenítik a körmöd, előkészítik, feltolják a bőr, és nagyon enyhén lemattítják. Ezután egy bázis gélt(Gelous Base) kennek a körmödre, ami olyan mint egy átlátszó körömlakk. Majd közvetlen utána belemártják az egész körmöt egy Építőporba. Igen viccesnek tűnik először, hogy egyenként mártogatják az ujjad, és milyen fura, hogy azonnal rajta marad a por a körmödön. Ezt minden ujjadon elkészítik. UV lámpát nem kell soha használni. Ezután következik a szín. Rengeteg féle színes por található a készletükben, így kedvedre válogathatsz közöttük. Szintén a bázis géllel lekenik a körmöd, majd a kiválasztott színes porba merítik az ujjad. A színes por felvitele akár kétszer is megtörténhet. Azért, hogy a por teljesen rajta maradjon a körmödön egy fixálóval (Sealer Dry) átkenik. Ezt az építő és a színes porok után szükséges elvégezni, még mielőtt felkerülne a Gel Top, amely fényt ad neki. A fixálás után megreszelik a körmöket, és amennyiben csillámos színt kértél enyhén megreszelik a felületét, hogy sima legyen, és az apró kis csillámokat ne lehessen érezni a körmön, hisz ahogy írtam már, ez egy nagyon vékony körömépítési technika. Végül felkerül az a bizonyos Gel Top, vagyis a fény, amely pár perc alatt megköt és kész is a csodás köröm. Egy vitmaminos olajjal lekenik a körömágy bőrét, amely ápolja a bőrt és a körmöket.

 

Amit most leírtam az mindössze 45perc alatt elkészül.

Mikor újfajta körmöt szeretnél készíteni, nemes egyszerűséggel leoldják egy folyadékkal, melybe egyszerre kell az összes ujjad belemártani. 7perc alatt az anyag elkocsonyásodik, melyet egy vattakorong segítségével eltávolítanak. Ezután az előbb leírtak érvényesek az új köröm készítésénél.

sns_leoldas_utani
SNS-egy leoldott köröm állapota

 

Ami kifejezetten érdekes volt, az a francia köröm elkészítése. Tudom, hogy sok szakember rengeteget gyakorol, hogy gyönyörű mosolyvonalat tudjon készíteni. Az SNS Nails rendelkezik egy speciális tégellyel, melybe finoman belecsúsztatják a körmöd és mosoly vonal formába tapad meg a por a körmön. Iszonyat szuper találmány, és tökéletes a végeredmény.

[sam id=”67″ codes=”true”]

Milyen volt a körmöm leoldás után?

Ahogy írtam is, ez a cég azt ígéri a vendégeinek, hogy megóvja a körmöd a károsodástól, a termékekben található vitaminok és ásványi anyagok ápolják a körmöket, ezáltal ismét hosszú és erős körmökre tehetünk szert.

Ezt a pillanatot vártam a legjobban.

Leoldás után olyan hosszúak és egészségesek voltak a körmeim mint még soha! Még akkor se volt ilyen erős körmöm mikor még nem hordtam műkörmöt. Teljesen elvarázsolt, és meggyőzött a látvány.

sns_köröm_2
SNS Nails 2. körmöm

 

Kiknek ajánlom ezt a műköröm készítési technikát, azaz az SNS Nailst?

Őszintén? Mindenkinek!

45perc alatt elkészül a körmöd, amivel úgy gondolom rengeteg időt tudsz megspróloni. Az ára is szuper. Arról már nem is beszélek, hogy ismét erős körmökre tehetsz szert, és végre megnőlhetnek. Rengeteg gyönyörű szín közül tudsz válogatni, és a végeredmény szuper természetes körmök. Nekem soha nem tört le egyik sem, olyan érzés volt hordani, mintha nem is lenne semmi rajta. Bármilyen munka végzéshez alkalmas, de azért a kocsi ajtót nem érdemes rávágni.

sns_köröm_3
SNS Nails 3. körmöm

Műköröm építő szakemberek pedig kis anyagköltséggel dolgozhatnak és a gyors elkészítés miatt sokkal több vendéget fogadhatnak, így nyereségük megnövekszik. Arról pedig nem beszélve, hogy a sok elégedett vendég rendszeresen visszatér, mivel látják, hogy erősebbek és hosszabbak lettek körmeik, és mennyi időt tudnak megspórolni ezzel a technikával.

Hol tudod elérni ezt a szolgáltatást?

Az alábbi linken megtalálhatod a hozzád legközelebb dolgozó szakembert, aki az SNS Nailst használja:

SNS Nails szakemberek

SNS Nails weboldala:

SNS Nails weboldal

SNS Nails Facebook:

SNS Nails Hungary facebook

[sam id=”64″ codes=”true”]

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek